Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Έρχεται αναλογικός αντί-ΕΝΦΙΑ – Ποιος θα είναι ο νέος φόρος

Αλλαγές στη φορολογία ακινήτων με αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από έναν νέο φόρο που θα έχει αφορολόγητο όριο και θα μεταφέρει τα βάρη στη μεγάλη και πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία, καθώς και ηλεκτρονική υποβολή .....

Καλαμάτα: Η 4η Λευκή Νύχτα έρχεται το Σάββατο 27 Αυγούστου…

Η μεγάλη βραδιά του εμπορίου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια μεγάλη βραδιά της Καλαμάτας, θα είναι και η φετινή Λευκή Νύχτα, η 4η κατά σειράν, που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου!

Στις 27 Αυγούστου 2016, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα, Καλαματιανοί και επισκέπτες θα ......

Ένας χρόνος «αριστερό» Μνημόνιο

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, τα κυβερνητικά «συνεταιράκια» Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, έφερναν στη Βουλή προς ψήφιση ένα ακόμη μνημόνιο, το «αριστερο-δεξιό» για την ακρίβεια, παραμονή Δεκαπενταύγουστου.

Επιθυμία τους ......

Έχετε βρώμικο Φούρνο που δεν Καθαρίζει με Τίποτα; Δοκιμάστε ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο και θα γίνει σαν Καινούργιος!

Το καθάρισμα του φούρνου δεν ήταν ποτέ τόσο απλό και οικονομικό!

Και το καλύτερο: με αυτό το κόλπο δεν θα χρειαστεί να τρίψετε καθόλου τον φούρνο.

Θα χρειαστείτε:

Έρχεται e-περιουσιολόγιο για όλους – Θα δηλώνονται και μετρητά, τιμαλφή, όπλα

Περισσότεροι από 8.500.000 φορολογούμενοι, όσοι δηλαδή είναι οι αριθμοί φορολογικού μητρώου πολιτών και επιχειρήσεων, θα κληθούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά από τον Φεβρουάριο του 2017 το περιουσιολόγιο με στοιχεία από το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους.

Σύμφωνα με αρμόδιο .....

Τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ που θα πληρώσουμε το 2017

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα ισχύσουν από του χρόνου. Η μια πρόταση που έχει κατατεθεί είναι να μπει νέο ηλικιακό όριο να οριστεί το 2007.

Ετσι:.......

Ερώτημα προς κ.Αλευρα !

Εδω και αρκετό καιρο διαβάζουμε ακραία κριτικη γειτνιαζουσα με τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση και την υπερβολή, απο στελεχος ελάσσονος μειοψηφίας του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννησου που υπογράφει τα κείμενα του και ως εκπροσωπος τυπου του Περιφερειακου συνδυασμου Δημοκρατικη Περιφερειακη Συνεργασια .

Σε τελευταια μαλιστα .....