Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δώδεκα λαίκά Ζείμπέκικα έρχονται από τον Lobby Music


ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ LOBBY MUSIC.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ......

Ερχεται νέο τραγούδι από την Άντζελα Δημητρίου

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ LOBBY MUSIC.

ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ LOBBY MUSIC ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΚΕΦΙ , ΔΙΑΘΕΣΗ , ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ......

Αντί για ψήφο τους έδωσε ένα... στρινγκ!

Ψηφοφόρος στην Ηλεία είπε να εκφραστεί διαφορετικά - Αντί για ψηφοδέλτιο έβαλε μέσα στον φάκελο ψηφοφορίας ένα μαύρο στρινγκ

Απρόοπτα υπάρχουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι και «χαριτωμένα», προσφέρουν γέλιο και δίνουν τροφή για πολιτικά σχόλια. Αυτό όμως που συνέβη σε εκλογικό κέντρο στην Ηλεία δεν έχει ξανασυμβεί.

Ένας ψηφοφόρος είπε .....

To ηλεκτρονικό πολυκατάστημα e-click.gr σε Λευκωσία και Λονδίνο (Φωτογραφίες)



Με Νέα καταστήματα σε Λευκωσία και Λονδίνο το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα e-click.gr ιδιοκτησίας του Φιλιατρινού επιχειρηματία Θανάση Ψιλόπουλου επεκτείνει τις δραστηριότητες του και εκτός Ελλάδας.

Ηδη αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε στην Λευκωσία .....

Ευχαριστήριο από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ευχαριστεί όλους τους πολίτες του νομού, γυναίκες και άνδρες, που για τρίτη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο απέκρουσαν την παλιννόστηση του φθαρμένου πολιτικού συστήματος και τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό μας, εκλέγοντας τρείς βουλευτές.
Ευχαριστεί τα .....

Ταύτιση απόψεων ΝΔ – Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας για άδειες και ΕΡΤ!

Για μικροκομματικούς -και όχι μόνο- λόγους έβαλε ξανά στο στόχαστρο η ΝΔ την ΕΡΤ. Το δημοσίευμα του «Π» της περασμένης Κυριακής επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος εξαπέλυσε σκληρές επιθέσεις εναντίον της ΕΡΤ για θέματα ήσσονος σημασίας, ωστόσο φάνηκε ότι δεν ήταν ορθά πληροφορημένος...

Πίσω από αυτές τις .....

Volkswagen: «Πνίγεται» στα... καυσαέρια του σκανδάλου

Πανευρωπαϊκή έρευνα στις αυτοκινητοβιομηχανίες ζητά ο Μισέλ Σαπέν. Στο "μικροσκόπιο" των αρχών της Ν. Κορέας τρία μοντέλα diesel της VW. "Παίζεται" η φήμη της γερμανικής βιομηχανίας αυτοκινήτων, προειδοποιεί ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Μεγάλες διαστάσεις .....

Ο Τατούλης υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

Σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Ασφαλώς και εμμένω. Καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια διαδικασία εξελίξεων στο θέμα [...] αλλά νομίζω ότι εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης.

Σχετικά με το ......

Ο Κυριάκος ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ !!!!!!!!

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά, δεν έκρυψε ......

Δήλωση της Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Μεσσηνίας που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Μέσα από μια κρίσιμη και δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη σημείωσαν μια σημαντική επιτυχία: δημιουργήσαμε μια νέα δυναμική για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και τις ......

Μήνυμα Αναγνώστη μας: Γάϊδαρος στα Φιλιατρά παρκάρει όπου γουστάρει.[ φωτο ]

Ντροπή θα έπρπε να νιώθει ο οδηγός της μαύρης BMW που χθές είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην ράμπα των ΑΜΕΑ

Ο αναγνώστης μας αναρωτιέται....

Άρχισαν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου στην Ν.Δ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση όπου με μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ενημέρωσε πως αρχίζουν οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου 2015 για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΙΚΑ , οι συντάξεις του δημοσίου , ενώ στις 1 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Αναλυτικά:........