Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ταύτιση απόψεων ΝΔ – Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας για άδειες και ΕΡΤ!

Για μικροκομματικούς -και όχι μόνο- λόγους έβαλε ξανά στο στόχαστρο η ΝΔ την ΕΡΤ. Το δημοσίευμα του «Π» της περασμένης Κυριακής επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος εξαπέλυσε σκληρές επιθέσεις εναντίον της ΕΡΤ για θέματα ήσσονος σημασίας, ωστόσο φάνηκε ότι δεν ήταν ορθά πληροφορημένος...

Πίσω από αυτές τις .....

επιθέσεις βρίσκεται η γραμμή του στενού πυρήνα των συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά, που δεν θέλει να χορηγηθούν άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ των ιδιοκτητών ΜΜΕ αλλά και διότι δεν θέλει η ΕΡΤ να έχει ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η πλήρη ταύτιση της πρώην υφυπουργού Επικρατείας Σοφίας Βούλτεψη με τη θέση της ΕΙΤΗΣΕΕ πως δεν χρειάζονται άδειες από τη στιγμή που εκχωρήθηκαν για 15 χρόνια οι ψηφιακές συχνότητες στην Digea, είναι ο ένας πυλώνας των αντιδράσεων. Ο δεύτερος είναι η υποβάθμιση της ΕΡΤ, η οποία με τα διψήφια ποσοστά θεαματικότητας έχει προκαλέσει ήδη ενόχληση στα μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ, για προφανείς λόγους. Πάνω σε αυτόν τον σχεδιασμό εργάζεται η ΝΔ προκειμένου να επιστρέψει σε μια κατάσταση όπου δεν θα αμφισβητείται η Digea και αντί για μια ισχυρή ΕΡΤ, να υπάρχει ένα μόρφωμα τύπου ΝΕΡΙΤ.

ΣΧΟΛΙΟ
Una Fatsa una Ratsa.......
Η διαπλοκή είναι εδώ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.