Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Στις 16,5 μονάδες η διαφορά.

Διευρύνεται η ψαλίδα σε σχέση με τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Τις 16,5 μονάδες αγγίζει η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από έρευνα της Public Issue, και δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.

Στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 48%, η ΝΔ 31,5%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,5%.

Σε δημοσκόπηση της ALCO, το 60,7% των ...........

ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ το 65% πιστεύει ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση είναι δίκαια και αναγκαία. Στην ίδια ερώτηση διαφωνεί το 24,9%, ενώ το 63,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι φταίνε οι πολιτικοί για τη χρεοκοπία.

Πηγή: Ζούγκλα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ

Επειδή λάβαμε αρκετά e-mail που μας έλεγαν ότι το ραδιόφωνο που βάλαμε στην σελίδα παίζει ανεξάρτητα απο το αν θέλουν ν' ακούσουν ή όχι, αποφασίσαμε να το τροποποιήσουμε αλλά και να το βάλουμε στην Φιλιατρά News Toolbar μας.

Ετσι τώρα αν θελετε να ακούσετε τον σταθμό, μπορείτε αν πατήσετε την εικόνα του Ράδιο Νίκη στο blog μας και θα σας ανοίξει o media player για να τον ακούστε.
Εναλλατικά όσοι έχετε εγκαταστήσει τον Toolbar μας θα έχετε την δυνατότητα να τον επιλέξετε απο την λίστα των ραδιοφωνικών σταθμών.



Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους.





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Φεβρουαρίου 2010

ele14.jpg (1.7 MB) 8arr14.jpg (244 KB)