Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Λιμενάρχης Πύλου

Παρουσία του προσωπικού του Λιμεναρχείου Πύλου πραγματοποιήθηκε την 23.03.2017 η ανάληψη καθηκόντων από το νέο Λιμενάρχη Πύλου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Νικόλαο.

Ο Αντιπλοίαρχος .....

Παναγιώτης Μπασάκος: "Στην Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας γίνονται Χειρουργεία." [ Video ]

Τέλος στα σενάρια περί κλεισίματος των χειρουργείων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έβαλε σήμερα ο Αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Μπασάκος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο ......

ΔΙΕΚ Τριφυλίας: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Costa Navarino

Οι σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Mακιγιάζ » του Β΄Εξαμήνου με τις εκπαιδεύτριές τους Αθηναίου Γεωργία και Νικολακοπούλου Αντωνία πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη και ξεναγήθηκαν στους χώρους του A.,,,,,,

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.04.2017 στις παρακάτω περιοχές των Φιλιατρών λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....

Κατσίβελας για Κωνσταντινέα: "Ατύχημα της εποχής με ημερομηνία λήξης που πλησιάζει" .

Ο κ Κωνσταντινέας άρχισε πάλι τα γνωστά παραληρήματά του. Ψάχνοντας εναγωνίως να βρει άλλοθι των επιλογών του αλλά και του αντίστοιχου υπουργείου με κατηγορεί ,πάντα τη απουσία μου, ότι ευθύνομαι για το κλείσιμο του Α.Τ Φιλιατρών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να σταματήσει αυτό το παραμύθι:

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ο κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Α.Τ. Φιλιατρών»

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.
Το είπε από την πρώτη στιγμή ο Βουλευτής κ. Κωνσταντινέας και το λέει συνέχεια σε όλους τους τόνους για να ξεκαθαριστεί πολύ καλά στο μυαλό όλων των Φιλιατρινών και όλων των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Τριφυλίας.

Το είπε και στην .....

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για την μετακίνηση χειρουργών από τη Ν.Μ. Κυπαρισσίας στο Γ.Ν. Ζακύνθου

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ο Εμπορικός Σύλλογος που αφουγκράζεται τις σκέψεις και τις ανησυχίες των πολιτών της περιοχής μας, κρούει των κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το θέμα της μετακίνησης των χειρούργων, η οποία ελλοχεύει τον κίνδυνο της υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ......