Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ο κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Α.Τ. Φιλιατρών»

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.
Το είπε από την πρώτη στιγμή ο Βουλευτής κ. Κωνσταντινέας και το λέει συνέχεια σε όλους τους τόνους για να ξεκαθαριστεί πολύ καλά στο μυαλό όλων των Φιλιατρινών και όλων των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Τριφυλίας.

Το είπε και στην .....

εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας την Δευτέρα όταν τέθηκε θέμα για την κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών από τον πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, Στρατηγό κ. Βορρέ και ο κ. Βορρές, όπως και πολλά άλλα Μέλη της Ομοσπονδίας και Πρόεδροι Συλλόγων, το επιβεβαιώνουν και το έγραψαν αυτό όλα τα ΜΜΕ.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνειδητοποιήσει και να εμπεδώσει ο Φιλιατρινός λαός και όλος ο λαός της Τριφυλίας ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών;
Θυμίζω για να μην ξεχνάμε, ότι από την πρώτη στιγμή μετά τη συνάντηση που είχαμε στο υπουργείο με το γενικό γραμματέα όταν άκουσα τον κ. Κωνσταντινέα να λέει στο Δήμαρχο κ. Κατσίβελα ότι ο κ. Δήμαρχος κράτησε το Α.Τ. Γαργαλιάνων που είναι η πόλη του, στη σύσκεψη που είχαμε στα Φιλιατρά στις 22 Ιουλίου 2016 είπα ακριβώς ότι έπρεπε να ήταν παρών ο κ. Κωνσταντινέας να έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις και μια μεγάλη απάντηση που λέει ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας είχε συναινέσει στο κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών και ότι ήθελε να κρατήσει το δικό του Τμήμα στους Γαργαλιάνους.

Αυτά έλεγε ο κ. Κωνσταντινέας. Ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε επί της ουσίας. Προκάλεσα τους άλλους που ήταν στη συνάντηση στο υπουργείο και ενώ όλοι οι Φιλιατρινοί που ήμασταν στη συνάντηση ακούσαμε τον κ. Κωνσταντινέα και κατ’ ιδίαν τα Μέλη της αντιπροσωπείας παραδέχονταν ότι τον άκουσαν, επιχείρησαν να τα μπαλώσουν και να λένε άλλα αντί άλλων και ένας παραδέχτηκε ότι το είπε ο κ. Κωνσταντινέας αλλά είπε ότι το είπε χαριτολογώντας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας κατ’ επανάληψη έθεσα το ερώτημα προς τον κ. Δήμαρχο εάν ο κ. Κωνσταντινέας λέει αλήθεια ή ψέματα ότι με ενέργειες και εισήγηση και του κ. Κατσίβελα κρατήθηκε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και κλείνει το Α.Τ. Φιλιατρών αλλά ο κ. Κατσίβελας δεν απάντησε ευθέως.

Όλους αυτούς τους μήνες ο κ. Κωνσταντινέας ουδέποτε έχει βγει να διαψεύσει αυτό που όλοι ακούσαμε να λέει στη συνάντηση στο υπουργείο παρότι δημόσια τον προκάλεσα να ανακαλέσει εάν αυτό δεν ισχύει αλλά αντίθετα συνέχεια επαναλαμβάνει ότι στην παρουσίαση του σχεδίου στην Τρίπολη το Νοέμβριο του 2015 ο κ. Κατσίβελας είπε και εισηγήθηκε να κλείσει το Α.Τ. Φιλιατρών και να μείνει ανοιχτό το Α.Τ. Γαργαλιάνων, όπως έκανε και τη Δευτέρα στην Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας. Όλους αυτούς τους μήνες επανειλημμένα δημόσια σε συσκέψεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο θέτω το ερώτημα στον κ. Κατσίβελα εάν λέει ψέματα ο κ. Κωνσταντινέας να τον αποκαλέσει ο κ. Δήμαρχος ψεύτη και υποκριτή, χωρίς ο κ. Κατσίβελας να παίρνει θέση και να χαρακτηρίζει τον Βουλευτή ψεύτη και υποκριτή. Μετά και από αυτή τη νέα δημόσια δήλωση του κ. Κωνσταντινέα, επαναλαμβάνω ότι ο κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Ο κ. Κατσίβελας, όπως το έχω πει, θέλει να γίνουν τα Φιλιατρά γαϊδουρόλακα και έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο εξόντωσης των Φιλιατρών, για δικούς του λόγους. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι. Πρέπει όλοι οι εκλεγμένοι με τον κ. Κατσίβελα να αναλάβουν όλοι τις προσωπικές τους ευθύνες απέναντι στα Φιλιατρά και τους Φιλιατρινούς. Φωτογραφίες, χαμόγελα, φιέστες, ψέματα και κοροϊδία, κομμένα. Με την ιστορία, το παρόν αλλά και το μέλλον των Φιλιατρών κανένας κύριος και καμία κυρία, ας είναι εκλεγμένοι, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν και να κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα κι αποπάνω τους Φιλιατρινούς. Ο κ. Κατσίβελας φέρεται εχθρικά και με μίσος απέναντι στα Φιλιατρά.

Να μην του επιτρέψουμε και σε εκείνον και στους συμβούλους του, που λένε σε όλα “ναι” για τα αξιώματα, τα μικρόφωνα και τις φωτογραφίσεις, να καταστρέψουν τα Φιλιατρά. Καλώ όλους τους Φιλιατρινούς σε αντίσταση απέναντι στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας του κ. Κατσίβελα, με τη συμμετοχή και συνενοχή των Φιλιατρινών εκλεγμένων του συνδυασμού του. Παραδίδω στην κρίση των Φιλιατρινών την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και προσωπικά τον κ. Κατσίβελα και τους εκλεγμένους του συνδυασμού του. Ως εδώ.

Με τιμή,

Γιώργος Ασημακόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.