Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Νέο τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματισμένο κοντα στην πλατεία. [ Φωτογραφίες ]

Και νέο τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό έγινε σήμερα το βράδυ και ώρα 21:10 περίπου μέσα στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News ο 21χρονος Αλβανικής καταγωγής οδηγός του λευκού Pegeot κινούμενο στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη με κατεύθυνση την πλατεία στην διασταύρωση πριν το ΚΑΠΗ συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι που οδηγούσε 42χρονος Βούλγαρος.

Ο 42χρονος με το μηχανακι κινούμενος από το .....'

Προτάσεις από την συμπατριώτισσα μας κ. Βάσω Κορ;oβiλα.

Αγαπητοί Σύμβουλοι του δημοτικού παραρτήματος Φιλιατρών και Φιλιατρινοι συμπατριώτες.

Αν και ζω μακριά από την γενέτειρα μου για μισό αιώνα και χιλιάδες μίλια, ο νους μου και η ψυχή μου είναι κοντά. Πολύ κοντά σας.

Στις σελίδες σας είδα πως ο εκλεκτός συμπατριώτης, κύριος Πανταζοπουλος, επιθυμεί να δημιουργήσετε μουσείο παιχνιδιών, κάτι που θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Βλέποντας πως συζητείτε ......

Θανάσης Πετράκος: «Απάνθρωπες συνθήκες στο ΚεΦΙΑπ (ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών».

Ένας από τους βασικούς δείκτες του πολιτισμού κάθε χώρας που θέλει να λέγεται αλλά και να είναι πολιτισμένη και δημοκρατική, είναι η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία. Στη χώρα μας το μέτρο του πολιτισμού και του ενδιαφέροντος της σημερινής κυβέρνησης δυστυχώς αποτυπώθηκε από την κάμερα στα ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο ΚεΦΙΑπ (ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών.

Οι απάνθρωπες συνθήκες ......

Φιλιατρά: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο

Απόπειρα ληστείας έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο στα Φιλιατρά, λίγα μλετρα κάτω από την πλατεία και απέναντι από το Super market ΕΡΑΝΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί παρουσιάστηκε σαν πελάτης ο ένας από τους δύο αγνώστους προσποιούμενος ότι θέλει να αγοράσει κοσμήματα και μετά από λίγο έφυγε.
Το ίδιο άτομο μετά ......

Φιλιατρά: Και νέο θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Εξοχικού [ Φωτογραίες + Video ]

Νέο τροχαίο ατύχημα με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματισμένους συνέβη χθες βράδυ στις 11:05 έξω από το εξοχικό.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με πινακίδες Βουλγαρίας BT 4426 BH κινούμενο από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά, με ......