Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Α' Τοπική 1η Αγωνιστική: Εράνη Φιλιατρών - Κυπαρισσία 0 - 0 [ VIDEO ]

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι επιφύλασσε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής ανάμεσα στην Εράνη και την Κυπαρισσία καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία αφού καμία από τις δυο δεν κατάερε να απειλήσει -πλην δυο - τριών περιπτώσεων - την εστία της άλλης.

Το άγχος της πρεμιέρας βγήκε σήμερα στο γήπεδο δεν άφησε καθαρό μυαλό στην Εράνη να σκοράρει και να πάει το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Κυπαρισσία.

Το παιχνίδι .....

Ηλικιωμένη διακομίστηκε στην Καλαμάτα, γιατί δεν είχε αίμα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Εφιαλτική ήταν η προχθεσινή νύχτα για ηλικιωμένη γυναίκα από τους Γαργαλιάνους που χρειάστηκε ιατρικής φροντίδας και μεταγγίσεως αίματος λόγω χαμηλού αιματοκρίτη. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τους Γαργαλιάνους στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Όμως, από εκεί, με συνοπτικές διαδικασίες, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, επειδή, όπως είπαν οι γιατροί, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας δεν είχε αίμα, το οποίο και εκτιμήθηκε ότι θα χρειαζόταν άμεσα η ηλικιωμένη.

Ευτυχώς, όπως πληροφορηθήκαμε, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας .....

Η απόλυτη van λιμουζίνα έχει ακόμα και ρυθμιζόμενο μήκος (Video)

Η γερμανική κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων Klassen ειδικεύεται στην πολυτέλεια και τις premium van λιμουζίνες.
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να επιμηκυνθεί με το πάτημα ενός κουμπιού και διαθέτει μια πληθώρα premium και high-end χαρακτηριστικών. Υπάρχουν αμέτρητα αναδιπλούμενα ντουλάπια και οθόνες, ακόμα και ένα μυστικό χρηματοκιβώτιο για να κρύψετε τα χρήματα ή τα πολύτιμα αντικείμενα σας.

Δείτε το Video

«Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» στα…δύσκολα!

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τα σχολεία άρχισαν, περιμένουμε οσονούπω τα γνωστά μας φθινοπωρινά πρωτοβρόχια, φεύγουν από τις απαράμιλλης ομορφιάς ακρογιαλιές μας οι καλλίγραμμες ξένες τουρίστριες και οι συνοδοί τους, και ολοκληρώνονται τα πρωτόγνωρα σε διάρκεια φετινά «θερινά τμήματα» της Βουλής και θα ξανάρθει η…τρόικα!
Παρά τις διαβεβαιώσεις ....

ΕΝΦΙΑ: Ανέβηκαν στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά

Πάνω από ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν εδώ και λίγα λεπτά τα καινούργια εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.
Παρά το γεγονός ότι η γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων είχε ανακοινώσει ότι τα νέα εκκαθαριστικά θα είναι διαθέσιμα από την Δευτέρα, πριν από λίγο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis η σχετική ανακοίνωση.

Τα νέα εκκαθαριστικά, αφορούν στους ιδιοκτήτες που ανήκουν σε μια από τις τέσσερις κατηγορίες:.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Σεπτεμβρίου 2014



Φιλιατρά: Διακοπή νερού μέχρι το μεσημέρι

Διακοπή νερού θα γίνει σήμερα Κυριακή το πρωί και συγκεκριμένα από τώρα έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......