Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μήνυμα Αναγνώστη: Ειναι αναγκη να ακουμε το διαφημιστικο;

Ρε παιδια, ειναι αναγκη καθε φορα που μπαινουμε στη σελιδα σας να ακουμε το διαφημιστικο για το παρτυ;
Το ακουσαμε μια το ακουσαμε δυο νομιζω οτι φτανει πια.
Ειμαι παραλογος;

Απάντηση Φιλιατρά News

Το ηχητικό για το beach party της Εράνη το .........

έχουμε βάλει για να το ακούει ο κόσμος και να μην ξεχάσει να πάει στις 8 του μήνα στο beach Party της ομάδας μας.
Όπως έχουμε γράψει είναι το μεγαλύτερο Event του καλοκαιριού και φυσικά είναι για την ομάδα μας που έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στο ποδόσφαιρο.
Δεν θα το έχουμε για πάντα αλλά μέχρι και την ημέρα του beach party.
Μπορεί σε ορισμένους να είναι λίγο ενοχλητικό αλλά παρακαλούμε λίγο την υπομονή σας. Γίνεται για καλό σκοπό. Για την ομάδα μας και μόνο.
Ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση.
Ευχαριστούμε

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ διοργανώνει απόψε το βράδυ στο Στόμιο Φιλιατρών η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών.
Μια πάρα πολύ απλή εκδήλωση μουσική από την κιθάρα του Γιάννη Μπαμπή από το συγκρότημα "Παραβάτες".

Η εκδήλωση θα γίνει στις 10 το βράδυ και ...........

καλεσμένοι είστε όλοι σας για να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά υπ το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελλήνου.

Από την Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών.

Παρουσιάστηκε χθές βράδυ, το βιβλίο του Βασίλη Κολοβού. [ Φωτό και Video ]

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά παρουσιάστηκε χθες 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών το καινούριο Βιβλίο του ηθοποιού και συγγραφέα Βασίλη Κολοβού "Το Δώρο του Χιονιού" από τις εκδόσεις Καστανιώτη".

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι ..........

Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Βιβή Παντελάκη, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Μπακούρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας και πλήθος κόσμου.

Μιλώντας σε συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Βασίλης Κολοβός είπε για το το βιβλίο του, ότι πρόκειται για ένα τρυφερό μυθιστόρημα αναφέρεται σε έναν παρατημένο και περιθωριοποιημένο άνθρωπο που μέσα σε μια βραδιά ανατρέπεται η ζωή του.

Το Βιβλίο προλόγισε ο Φιλιατρινός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος ενω αποσπάσματα ανέγνωσαν η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, ο Χάρης Αρώνης και η μικρή Νεφέλη Αρώνη και φυσικά ο ίδιος ο Βασίλης Κολοβός.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, από τις πιο επιτυχημένες που διοργάνωσε ο Πυρσός και το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και Video από την εκδήλωση.




Από την Ταϊβαν βάφτιση στα Φιλιατρά με τις προ-προγιαγιάδες!

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βάφτιση τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγία) Φιλιατρών! Κι αυτό, επειδή η μικρή και χαριτωμένη νεοφώτιστη, Ελένη – Chelsea, ταξίδεψε περισσότερα από 9.000 χιλιόμετρα με τους γονείς της και το μεγαλύτερο αδερφό της, από την Taipei της Taiwan, για να βρεθεί με τη γιαγιά, τον παππού και την προγιαγιά του μπαμπά της και να βαφτιστεί!

Ο Χάρης Αδαμόπουλος από τον Καναδά, με ...........

καταγωγή από την περιοχή των Φιλιατρών, απ’ όπου είναι οι γονείς του, έχει παντρευτεί την Angel Lin και διαμένουν στην Taipei με τα δυο τους παιδιά. Το πρώτο τους παιδάκι, τον Theo (Θεόδωρο), τον βάφτισαν πριν από λίγα χρόνια πάλι στα Φιλιατρά!

Μετά τον ερχομό στη ζωή της μικρής τους κορούλας, ο Χάρης με την Angel συζήτησαν για τη βάφτισή της και αποφάσισαν να γίνει στα Φιλιατρά. Ο Χάρης αγαπάει ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής των γονιών του, ενώ και η Angel έχει μείνει εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές της περιοχής. Βεβαίως, ο σημαντικότερος λόγος που τους έκανε να πάρουν αυτή την απόφαση, αλλά και να επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν την Ελλάδα, είναι η γιαγιά και ο παππούς του, Βιργινία και Γιώργος Μούστρης, όπως και η προγιαγιά του, Νικολίτσα Βλασοπούλου, που λατρεύουν και κατοικούν στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.
Το απόγευμα του Σαββάτου στην Παναγία των Φιλιατρών ήταν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί για τη βάφτιση της χαριτωμένης μικρής! Η κυρία Βιργινία και ο σύζυγός της ήταν όλο συγκίνηση και χαμόγελα, ενώ ο Χάρης και η Angel έλαμπαν από χαρά! Ο δε Theo έκανε αμέσως φιλίες με άλλα μικρά παιδάκια που ήταν στην εκκλησία. Η μικρή απολάμβανε την αγκαλιά των νονών της Κώστα Πανταζόπουλου και Χαράς Αντωνοπούλου, ενώ έκλαψε λιγάκι μόνο, καθώς μπήκε στην κολυμπήθρα! Μετά ήταν όλα χαμόγελα και νάζια!
Ακολούθησε γλέντι για το καινούργιο όνομα στου «Γρηγόρη», στην Αγία Κυριακή, με πλούσιο, λαχταριστό φαγητό και πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
* Χάρη και Angel, να σας ζήσει το νέο όνομα και
να έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια και ζωή!

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος

Το Newsbomb.gr και το Gossip-tv.gr σταθερά στην κορυφή!



Κατέκτησαν και τον Ιούλιο την πρώτη θέση μεταξύ των ειδησεογραφικών και lifestyle sites

Οι ναυαρχίδες της DPG Digital Media, Newsbomb.gr και Gossip-tv.gr, βρέθηκαν και τον Ιούλιο στην πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού για ενημέρωση και ψυχαγωγία. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το Newsbomb.gr προσέλκυσε 2.247.401 μοναδικούς επισκέπτες, σημείωσε 30.850.702 προβολές σελίδων και συνολικά 8.526.699 επισκέψεις. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα, το ειδησεογραφικό site ηγείται στην........

υπηρεσία της Nielsen στην κατηγορία News & Information και αποτελεί πλέον αναμφίβολα το κορυφαίο online ενημερωτικό μέσο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Newsbomb.gr κατέχει την 4η θέση στη γενική κατάταξη όλων των brands της Ελλάδας στην υπηρεσία της Nielsen.

Το Gossip-tv.gr, το κυρίαρχο lifestyle, showbiz και celebrities portal στην Ελλάδα, συνεχίζει για 4ο μήνα να βρίσκεται στην πρώτη θέση των Lifestyle portals στην Ελλάδα σύμφωνα με την υπηρεσία μετρήσεων της Nielsen. Τον μήνα Ιούλιο σημείωσε 1.624.476 μοναδικούς επισκέπτες, 31.030.943 προβολές σελίδων και 4.748.974 επισκέψεις, ξεπερνώντας όλα τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά sites της κατηγορίας Lifestyle & Fashion.

Συνάντηση Αλευρά με μέλη της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά (Π.Ο.Α.Κ.) κ. Βασίλης Μπεμπόνης και συνομίλησαν για ζητήματα πάντα επίκαιρα , όπως η προώθηση των τοπικών θεμάτων , η συνεργασία για τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και της ελληνικής ταυτότητας , η ενδυνάμωση των σχέσεων και των επαφών μεταξύ των κατοίκων της Μεσσηνίας και των αποδήμων Μεσσήνιων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που ..........

αφορούν στην προώθηση των τουριστικών και παραγωγικών δυνατοτήτων του Νομού μας και συγκεκριμένα αναζητήθηκε τρόπος προβολής και προώθησης των εξαιρετικών μας αγροτικών προϊόντων στη Αμερική.
Εκφράστηκε επίσης η κοινή διαπίστωση ότι είναι χρέος όλων μας με καλή διάθεση και συνεργασία σε όλους τους τομείς , να διατηρήσουμε ζωντανή τη φλόγα που συνδέει τον απόδημο ελληνισμό με τη μητροπολιτική Ελλάδα .

Εκδήλωση του ΝΗΛΕΑ στο REX Χώρας Τριφυλίας.

Η Ομάδα Παραγωγών ΝΗΛΕΑΣ στα πλαίσια των ΝΕΣΤΟΡΕΙΩΝ 2012 διοργανώνει εκδήλωση στις 06 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα στις 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων REX με δυο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη αφορά τη σύνδεση της μεσογειακής διατροφής με την τοπική οικονομία, και από την πλευρά του ΝΗΛΕΑ θα κατατεθούν προτάσεις για την αξιοποίηση της ποικιλίας Μαυρολιά τόσο για το ιδιαίτερο λάδι της αλλά κυρίως ως επιτραπέζια-βρώσιμη ελιά.
Εισηγητής από την πλευρά του ΝΗΛΕΑ θα ...........

είναι ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και πιστοποιημένος γευσιγνώστης ελαιολάδου Παναγιώτης Δημητρακόπουλος.

Η δεύτερη αφορά μια πρώτη προσέγγιση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2014-1020 από τη γεωπόνο κυρία Χρυσαυγή Ρέππα σχετικά με τις απειλές αλλά και τις ευκαιρίες που επιφυλάσσει. Επειδή η περίοδος διαβούλευσης της νέας ΚΑΠ βαδίζει προς την ολοκλήρωση της και θα ακολουθήσουν οι οριστικές αποφάσεις κρίνουμε εξαιρετικά σημαντικό να γίνει μια πρώτη ενημέρωση ως προς τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί.

Στις άμεσες προτεραιότητες της ΟΠ ΝΗΛΕΑΣ είναι η συνεχής ενημέρωση αλλά και οι προτάσεις σχετικά με τη νέα ΚΑΠ 2014-20.
Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση και στη συνέχεια παράθεση τοπικών εδεσμάτων στον πεζόδρομο.

Καμία ασφαλιστική παροχή δεν θα δίνεται χωρίς τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ

Καμιά ασφαλιστική παροχή δεν θα δίνεται στο εξής χωρίς τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ, σύμφωνα με επείγουσα εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

Η εγκύκλιος προωθεί τη συγκέντρωση όλων των αρχείων των συνταξιούχων των Ταμείων και τη διασταύρωση όλων αυτών των δεδομένων με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στόχος του υπουργείου είναι να αποκαλυφθεί όλο........

το φάσμα των παράνομων συντάξεων, να εντοπιστούν οι διπλές και τριπλές συντάξεις που υπερβαίνουν τα νόμιμα όρια καταβολής, να διασφαλιστεί ότι όλα αυτά τα εισοδήματα δηλώνονται και φορολογούνται και εν τέλει να διαπιστωθεί αν όλες οι συνταξιοδοτικές παροχές καταβάλλονται με νόμιμο τρόπο.

24h.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ 1/8/2012

Από τον Δήμο Τριφυλίας ανακοινώθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις για τον μήνα Αύγουστο.

Δείτε τις:








Εγκαινιάστηκε η έκθεση στο Apollo resort art hotel

Μια πολύ ωραία έκθεση με έργα τέχνης έκανε εγκαίνια χθες το βράδυ στις 8 στο ξενοδοχείο Appolo Art Resort της κ. Γεωργίας Χριστοδούλου.
Η έκθεση οργανώθηκε σε συνεργασία με τη γκαλερί «Art Etate» και περιλαμβάνει έργα από τη μόνιμη έκθεση της γκαλερί στην Αθήνα.

Τα εκτιθέμενα έργα είναι του .......

διακεκριμένου ζωγράφου Τάσου Τσιρογιάννη, του καταξιωμένου γλύπτη και χαράκτη Δημήτρη Τσιρογιάννη, του ταλαντούχου ζωγράφου Τίτου Κόντου ο οποίος ζει και δημιουργεί στην Τουλούζ της Γαλλίας και του Τριφύλιου καλλιτέχνη Βασίλη Δημητρακάκη!

H έκθεση θα είναι ανοικτή όλο το μήνα Αύγουστο για όποιον ενδιαφέρετε να δεί τα έργα τέχνης.

Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την έκθεση. (Κλίκ για μεγάλο μέγεθος)



Ανακοίνωση Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο σύλλογος για πρώτη φορά θα λάβει μέρος στο "Φεστιβάλ Φαγητού" που θα πραγματοποιηθεί στη Θουρία το Σάββατο 18 Αυγούστου στη κεντρική πλατεία.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το σύλλογο Κυριών της Θουρίας.
Όποιοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο ...........

διαγωνισμό να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι της 12 Αυγούστου
Κιν.: 6936834169

Η Γενική Γραμματέας
Γρηγορία Δημητρακοπούλου

Προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισητήρια σε τρίτεκνους.

Μετά από ενέργειες συλλόγων τριών τέκνων ανα την Ελλάδα κατάφεραν να εξασφαλίσουν για την θερινή περίοδο εκπληκτικές προσφορές για εισιτήρια ακτοπλοϊκών γραμμών.

Η προσφορά ισχύει μόνο για ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Αναλυτικά:...........


ANEK: Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο και Πειραιάς - Χανιά, 50% στους επιβάτες, 30% στις καμπίνες και 20% στα αυτοκίνητα.

BLUE STAR FERRIES: Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο,50% στους επιβάτες, 30% στις καμπίνες και 20% στα αυτοκίνητα.

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. Δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα, έκπτωση 25% στο εισιτήριο.

MINOAN LINES: Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο, 50% στους επιβάτες, 30% στις καμπίνες και 20% στα αυτοκίνητα.

SUPER FAST FERRIES: Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο, 50% στους επιβάτες, 30% στις καμπίνες και 20% στα αυτοκίνητα.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος και την Φωνή

ΘΑΡΡΟΣ

«Σκιές» στην έκθεση Ρακιντζή για Μεσσηνία & Περιφέρεια

Η κάλυψη υποθέσεων, από αιρετούς και υπαλλήλους στην Τοπική .............

Αυτοδιοίκηση, παράνομων πράξεων επίορκων συναδέλφων τους, αποτελεί και για το 2011 συνήθη πρακτική στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Κι αυτό, σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση 2011 για τη διαφθορά στο Δημόσιο του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή. Σειρά ερωτημάτων προκύπτουν και για την κατάσταση που επικρατεί στη Μεσσηνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα παραδείγματα που αφορούν στην περιοχή μας έχουν να κάνουν με τα πειθαρχικά παραπτώματα της αμέλειας και της ατελούς ή μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος αριθμού υπαλλήλων. Από τον έλεγχο του ΣΕΕΔΔ διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενος δε μερίμνησε ως πρόεδρος της επιτροπής παραλαβής των εργασιών του έργου «Βελτίωση Λιμένος Κυπαρισσίας» για την προσωρινή παραλαβή του, ενώ παρήλθαν έξι (6) μήνες από τη βεβαιωμένη περάτωσή του.

Σε άλλη περίπτωση, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή για το παράπτωμα της αμέλειας και της ατελούς εκπλήρωσης καθήκοντος σε υπάλληλο Πολεοδομικού Τμήματος της Μεσσηνίας.

ΦΩΝΗ

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ σε όλα χθες οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων. Τόσο στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Περιφέρειας με το διεθνή διαγωνισμό, όσο και την ενδιάμεση λύση, προτείνοντας ένα ή δυο χώρους για τη Μεσσηνία. Έτσι πάνε με κοινή θέση σε σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ υπό τον «επισπεύδοντα» υφυπουργό Στ. Καλαφάτη.
● ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ της Κυπαρισσίας είναι σε πρώτη μέριμνα της Περιφέρειας δηλώνει ο Παν. Αλευράς μετά την προχθεσινή αυτοψία, αλλά και τη σύσκεψη με Τατούλη και Δημοτική Αρχή. Ο Παν. Αλευράς απαντά επίσης για «Μανιάτικο Πανόραμα» και για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ.
● ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ αύριο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου Παν. Ρουμελιώτη «Μπορώ και χωρίς ευρώ». Με αφορμή την επίσκεψη ο γνωστός «Ράδιο Ε» και η δημοσιογράφος του Σκάι Κατερίνα Ακριβοπούλου μιλάνε στη «ΦΩΝΗ».
Ο συγγραφέας υποστηρίζει με το καυστικό του χιούμορ: «Επαναδιαπραγμάτευση είναι η ερωτική στάση 5-5-4», ενώ η Κατερίνα Ακριβοπούλου προβλέπει «μαύρο Σεπτέμβρη» και χαρακτηρίζει την Κυπαρισσία επικίνδυνα γοητευτική.
● ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ με «δώρα» σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας για αυτοψία σε μνημεία, έργα αναστήλωσης και Μέγαρο Χορού.
● ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ… μας πνίγει! Η χθεσινή καλοκαιριάτικη μπόρα έπνιξε τη νότια Καλαμάτα που το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ανοχύρωτη πόλη.
● ΑΝΑΤΡΟΠΗ της… ανατροπής στην ΕΑΣ Μεσσηνίας με το προσωρινό Δ.Σ. να ανακτά με δικαστική απόφαση την ισχύ του.
● ΑΠΑΝΤΗΣΗ Καραμπάτου στον Αδαμόπουλο για τα επιμελητηριακά, καταδεικνύει ότι και στις «καλύτερες οικογένειες» υπάρχει γκρίνια!
● ΑΡΘΡΑ, παρεμβάσεις και σχόλια-φωτιά με επίκεντρο εκείνο για την επιλεκτική «διαρροή» από την Αστυνομία του θέματος για το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα.
● ΕΠΙΣΗΣ πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις και ειδήσεων και όπως κάθε ημέρα η αθλητική επικαιρότητα με μεταγραφή-βόμβα του Καούνου στη Μαύρη Θύελλα να δεσπόζει και το πρώτο μετάλλιο του Ηλιάδη στην Ολυμπιάδα να κυριαρχούν, ενώ η Γκόλφω τα… βλέπει αντιστραμμένα!

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».