Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

"ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ"!

Ας φορέσουμε τσίγκινα σωβρακάκια μην μας πάρουν τα βόλια από την πολύ "Αντρίλα".

Χοντρό επεισόδιο έγινε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ του Γιάννη Μανώλη και του Νικήτα Κακλαμάνη όπως γράφει το πάντοτε έγκυρο "Φίμοτρο".

Στο Δημοσίευμα του το έγκυρο blog αναφέρει: .....

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Μανώλη και του Νικήτα Κακλαμάνη έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΣΕΦ.
"Θα σε ξεσκίσω εάν συνεχίσεις να στέλνεις μηνύματα με χρήματα του Δήμου για να στηρίζεις τη Ντόρα.
Εάν δεν σταματήσεις το παραμάγαζο με τη Ντόρα θα σε διαπομπεύσω με στοιχεία που θα δώσω στη δημοσιότητα", έλεγε ο Μανώλης.

Κάτωχρος ο Κακλαμάνης ο οποίος συνοδευόταν από 3 συνεργάτες του ανταπάντησε σκληρά:
"Τι θα μου κάνεις ρε Μανώλη; Εγώ θα σε σκίσω. Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου", έλεγε ο Δήμαρχος, μιλώντας χαμηλόφωνα για να μην γίνει αντιληπτό το επεισόδιο.

Ο Μανώλης είχε τον τελευταίο λόγο. "Πρόσεχε Νικήτα γιατί θα σε ισοπεδώσω. Εγώ είμαι αρσενικό και μιλάω πάντα πολιτικά", του είπε ο Μανώλης και ο Κακλαμάνης έφυγε σαν τη βρεγμένη γάτα...

Πηγή: Fimotro

To συνέδριο ενέκρινε την εκλογή του προέδρου από την Βάση

Εγκρίθηκε από το έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής για την αλλαγή Καταστατικού, ώστε ο επόμενος πρόεδρος να εκλεγεί από τη βάση του κόμματος, με ψηφοφορία που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου.

Η έγκριση έγινε δι' ανατάσεως των χειρών από την συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων συνέδρων. Την Κυριακή συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες του συνεδρίου με πολιτικές ομιλίες των συνέδρων.

Το Σάββατο μίλησαν ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ και οι διεκδικητές της ηγεσίας. Οι .........

ομιλίες τους ήταν σε γενικές γραμμές ενωτικές, χωρίς να λείπουν οι αιχμές και η αυτοκριτική. Όλοι, εξάλλου, απηύθυναν πρόσκληση στην κομματική βάση να συμμετάσχει στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου, καθώς στη Ρηγίλλης υπάρχει σχετική αγωνία για την προσέλευση.

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ...

Τελείωσε για σήμερα το συνέδριο. Είπε ο καθένας το παραμυθάκι του βγήκαν και οι τρεις πάνω στην εξέδρα με παγωμένα χαμόγελα για να δείξουν ότι θα υπάρξει ενότητα και αύριο θα μιλήσουν κάποιοι από τους συνέδρους.

Αυτό ήταν. Μια ΜΠΙΙΙΙΠ και μισή που απασχολεί 5.000 κομματικούς και βολεμένους κρατικοδίαιτους συνέδρους.
Μακριά από την κοινωνία και τους .......

πολίτες.

Μια από τα ίδια δηλαδή...

Πηγή: Fimotro

Δριμύ κατηγορώ Ψωμιάδη κατά όσων πλήγωσαν την παράταξη

Στην ανάγκη κριτικής για το εκλογικό αποτέλεσμα και όχι απλά στην «ανάγνωση εκθέσεων ιδεών» αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα για να αποχωρήσει.

Ο ίδιος τόνισε ότι μπήκε στην κούρσα για τη διαδοχή για να εκφράσει τον απλό ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας.

Εξήρε το έργο και την προσωπικότητα του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε «αστέρι του Βορρά».

Κάλεσε τους συνέδρους να μην υποτιμούν την παρουσία του, όπως υποτίμησαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αναφέρθηκε σε αλαζονικές συμπεριφορές, προσωπικές στρατηγικές, κλειστές πόρτες και .........

κατεβασμένα τηλέφωνα με αποτέλεσμα το κόμμα να χάσει την επαφή του από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ήμασταν μια φοβισμένη κυβέρνηση» είπε, αναφερόμενος στα λάθη σε τομείς όπως η επανίδρυση του Κράτους, στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών κλπ.

Ο κ. Ψωμιάδης άσκησε κριτική για το θέμα της διαδικασίας: «Τώρα θυμηθήκαμε το Καταστατικό» αναρωτήθηκε, λέγοντας ότι όσοι φοβούνται τους φίλους, δεν έχουν οι ίδιοι φίλους.

Τόνισε ότι αν το κόμμα δεν απευθυνθεί στην κοινωνία, τότε η ανάγκη της κοινωνίας θα γεννήσει έναν άλλο πολιτικό φορέα.

Παρουσιάζοντας τις πολιτικές του θέσεις, τόνισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης στους τομείς της Υγείας και της Παιδείας, όπως και στην ανάγκη περιορισμού του Κράτους.

Ζήτησε μάλιστα να μπει τέλος στη λογική των «μονότονων 'όχι σε όλα'» από τη Βουλή στις πρωτοβουλίες και στα μέτρα της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, σχολίασε ότι δεν άκουσε ξεκάθαρες θέσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι η Μακεδονία είναι μία και μόνο η ελληνική.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατήγγειλε όλους όσοι τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα και να πετύχουν τον περιορισμό των δικών του ποσοστών: «Η κίνηση αυτή θα αποβεί εις βάρος της παράταξης» σημείωσε.

Τέλος, κάλεσε στο βήμα του συνεδρίου την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Σαμαρά να σταθούν δίπλα του στο βήμα και να δώσουν τα χέρια.

Πηγή: in.gr

Το μοντέλο του κοινωνικού φιλελευθερισμού πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς

Με τις λέξεις «ελπίδα» και «προοπτική» ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα του έκτακτου Συνεδρίου του κόμματος, το Σάββατο. Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε την ανάγκη η ΝΔ να ακολουθήσει το δρόμο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, τον οποίο αποτύπωσε στο τετράπτυχο: ανταγωνιστικότητα για όλους, διάχυση της ανάπτυξης, ευκαιρίες για όλους και ευημερία για όλους.

Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σύγχρονοι Ευρωπαίοι κεντροδεξιοί, τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας πως ο κοινωνικός φιλελευθερισμός αποτελεί εξέλιξη του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, «μια παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε αρκετές φορές ότι «πρέπει να .........

υπερασπιστούμε τις διαχρονικές μας αξίες και να τις συνδυάσουμε με τις πιο σύγχρονες φιλελεύθερες ιδέες».

«Μπορούμε πολλά περισσότερα απ' όσα χάσαμε» συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι «μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Έκανε, μάλιστα, λόγο για την περίοδο της «νέας Μεταπολίτευσης» που θα αρχίσει με την επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία.

«Θα κάνουμε τη ΝΔ καλύτερη και θα πάμε την Ελλάδα ψηλότερα» επισήμανε, τονίζοντας ότι χρειάζεται να μιλήσουμε για τις προοπτικές της ανασυγκρότησής μας, «να ξαναβρούμε την ιδεολογική μας ταυτότητα, να κερδίσουμε την κοινωνία».

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως για να μετατραπεί η κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ σε «σύντομη παρένθεση» πρέπει «να δείξουμε τις ιδέες μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε δίπλα στον λαό.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις συμπεριφορές στο εσωτερικό του κόμματος που λειτούργησαν αρνητικά για τη ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για πρωτοκλασάτα στελέχη.

«Το στοίχημα του δημόσιου ήθους θα κερδίζεται καθερινά. Μηδενική ανοχή στη διαφθορά» είπε, διαμηνύοντας πως για τους πολιτικούς απαραίτητη προϋπόθεση εκτός από το νόμιμο είναι και το ηθικό.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση τόσο για την απόφαση να καταργηθούν τα υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης και Ναυτιλίας όσο και για την πολιτική που ακολουθείται αναφορικά με τους εργαζόμενους στα προγράμματα Stage. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί αντιλαϊκή πολιτική, μέσω της επιβολής έμμεσων φόρων.

Κλείνοντας την ομιλία του, υπογράμμισε την ανάγκη «να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους που μας εγκατέλειψαν», ενώ δεσμεύτηκε πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου εκείνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανασυγκρότηση της ΝΔ.

«Πρέπει να περιφρουρήσουμε την ενότητα. Η ενότητα είναι πέρα από κάθε συζήτηση» κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Η παράταξη χρειάζεται ανανέωση και καθαρό ιδεολογικό στίγμα

Την ανάγκη ανανέωσης της παράταξης με συνολική αλλαγή νοοτροπίας και με συλλογική λειτουργία τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα του έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα χρειάζεται νέους κώδικες και νέα γλώσσα για να επανακτήσει την εξουσία.

«Πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες των ιδεών» εξήγησε, λέγοντας ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας η ΝΔ θα πρέπει να προτείνει νέα στρατηγική μεταρρυθμίσεων για μια νέα κοινωνία.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξαναβρούμε το συγχρονισμό μας και να απορρίψουμε κάποιες πολιτικές που μας οδηγούν στο περιθώριο.

» Δεν θα χάσουμε ούτε μία μέρα από τις 30 Νοεμβρίου, σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε ........

δουλειά. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μία γροθιά. Σύντομα θα έχει απέναντι του το ΠΑΣΟΚ μια ενωμένη ΝΔ. Το πάρτι τελειώνει.»

Η τέως υπουτηός υποστήριξε ότι η παράταξη θα έχει μέλλον αν λειτουργήσει πιο συλλογικά και πιο αξιοκρατικά. «Χρειαζόμαστε ανανέωση σε πρόσωπα, πρόγραμμα και δράσεις. Με αυτές τις δεσμεύσεις ζήτησα την εμπιστοσύνη σας», τόνισε.

Κάνοντας μια αναδρομή στην πολιτική της πορεία, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι πάντα βρισκόταν δίπλα στην παράταξη και ότι στάθηκε δίπλα στον Κώστα Καραμανλη, του οποίου το έργο εξήρε.

«Ζητώ να με κρίνετε για αυτά που μπορώ να δώσω στην παράταξή μας» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Θα δώσω όλη τη δύναμη της ψυχής μου για να κάνω την παράταξη ισχυρή».

Τόνισε ακόμη ότι οι οπαδοί της ΝΔ θα νιώσουν υπερήφανοι μόνο όταν το κόμμα τους πείσει ότι μπορεί να κερδίσει ξανά τις εκλογές.

«Αν μου κάνετε την τιμή να εκλεγώ πρόεδρος θα κινούμε συλλογικά, υπεύθυνα, ενωτικά» δεσμεύθηκε.

Η κα Μπακογιάννη άσκησε κριτική και στο έργο της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ανέτοιμη να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας.

«Είμαι σίγουρη ότι όσα είχαμε πει θα επιβεβαιωθούν συντομότερα από όσο είχαμε προβλέψει, Καθήκον μας είναι να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του λαού».

Πηγή: in.gr

Τι είπε ο Καραμανλής στο έκτακτο Συνέδριο της Ν.Δ.

Ο δρόμος του μέλλοντος είναι στα δικά σας χέρια, τόνισε απευθυνόμενος στους σύνεδρους της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής.

Μιλώντας στο έκτακτο συνέδριο της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο τέως πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο οδυνηρό -προσωπικά και τον ίδιο- εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπενθύμισε ότι μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας στους πολίτες για την οικονομία, αναγνωρίζοντας ότι δεν έπεισε τους πολίτες.

Τόνισε ότι απαιτείται συνοχή, αλληλεγγύη και άνοιγμα στην κοινωνία, ενώ υπενθύμισε ότι τα κόμματα οφείλουν να επιδεικνύουν συνέχεια, συνέπεια και αξιοπιστία και να μην καταφεύγουν το λαϊκισμό.

Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής προέδρου, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε σε σημαντική .........

απόφαση για το κόμμα, η οποία οδηγεί σε νέα δυναμική.

«Η επιτυχία της μεθόδου είναι κοινή υποχρέωση όλων μας» υπογράμμισε.

Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η διαδικασία από μόνη της δεν εγγυάται την ενότητα, αλλά χρειάζεται να αποκλειστούν από τον πολιτικό λόγο οι προσωπικές αιχμές και αντεγκλήσεις, αφού οι στόχοι είναι κοινοί για όλους.

«Ο νέος πρόεδρος θα είναι πρόεδρος όλων μας, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας» συνέχισε.

Κριτική στην κυβέρνηση

Ο τέως πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην κρίσιμη συγκυρία, τόσο για τα εθνικά θέματα αλλά και για την οικονομία.

Επικρότησε αποφάσεις της κυβέρνησης, όπου -όπως τόνισε- υιοθετούνται θέσεις της ΝΔ, οι οποίες πολεμήθηκαν προεκλογικά (Ολυμπιακή και ΟΤΕ), αλλά άσκησε κριτική για την περίπτωση του Λιμανιού, την κατάθεση του προύπολογισμού, τη διάσπαση των υπουργείων.

«Οι πρώτες 30 μέρες της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι χρειάζεται επαγρύπνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Καραμανλής υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου δεν σβήνει το έργο που έγινε.

Ο τέως πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στα 5,5 χρόνια, λάθη και παραλείψεις που πλήγωσαν και τον ίδιο, όπως εξήγησε.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν έβλαψε ποτέ τη χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έμεινα κολλημένος σε καμία καρέκλα».

Ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του στα χρόνια της προεδρίας στη ΝΔ και της πρωθυπουργίας, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν αποχαιρετά την παράταξη, αλλά θα είναι δίπλα στον νέο πρόεδρο.

«Είμαι περήφανος που υπήρξα αρχηγός σας. Είμαι περήφανος για τη διαδρομή των 13 χρόνων. Είμαι ευγνώμων που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία» κατέληξε.

Ομιλίες Σιούφα και Ζαγορίτη

Ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Λευτέρης Ζαγορίτης, τόνισε ότι «καλούνται σήμερα οι σύνεδροι να πάρουν σοβαρές αποφάσεις».

Έκανε αναδρομή στις ηγεσίες του κόμματος και τόνισε ότι μετά την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής επί της εισήγησης της Οργανωτικής Επιτροπής, σήμερα το συνέδριο καλείται να εγκρίνει τις αλλαγές.

Ο κ. Ζαγορίτης ανέφερε τα σημεία του καταστατικού, που θα αναθεωρηθούν.

«Στον δρόμο για την εκλογή απαιτείται ομοψυχία. Πρέπει να βαδίσουμε συντεταγμένα. Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια, οφείλουμε να πορευτούμε όλοι μαζί και τώρα και την επόμενη μέρα» κατέληξε ο κ. Ζαγορίτης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιούφας, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, τόνισε ότι η Επιτροπή προπάθησε, ώστε οι σημερινές διαδικασίες να διεξαχθούν με τρόπο άψογο.

Υπενθύμισε τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή πως «η εκλογή προέδρου από τη βάση αποτελεί μια θετική εξέλιξη, ανοίγει δρόμους αμφίδρομης επικοινωνίας με την κοινωνία, είναι μια κατάκτηση προοπτικής για την παράταξη» και κατέληξε: «Οι μερες του Συνεδρίου, αλλά και οι επόμενες μέρες, είναι μέρες ευθύνης. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι.»

Πηγή: in.gr

N.Δ: To πρόγραμμα του συνεδρίου

To πρόγραμμα του διήμερου Εκτακτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για την αναθεώρηση των διατάξεων του Καταστατικού, οι οποίες αφορούν στη διεύρυνση του Εκλεκτορικού Σώματος και τον τρόπο εκλογής του νέου Προέδρου του Κόμματος, έχει ως εξής:

1η ημέρα.......

· Έναρξη των εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Δ. Σιούφα

· Εισήγηση της ομόφωνης απόφασης της Κ.Ε. από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη

· Ομιλία του Προέδρου του Κόμματος, κ. Κώστα Καραμανλή

· Ομιλίες υποψήφιων προέδρων:

- Ντόρα Μπακογιάννη

- Αντώνης Σαμαράς

- Παναγιώτης Ψωμιάδης

· Τοποθετήσεις Συνέδρων επί του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης

· Ψηφοφορία για την αναθεώρηση των διατάξεων του Καταστατικού

2η μέρα

Ώρα έναρξης 10 π.μ.

· Ομιλίες Συνέδρων.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου.

Τιμώ τη φιλία, γι’ αυτό Σαμαράς

Άρτι αφιχθείς απ΄ την μακρινή Κίνα όπου έχει αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κ. Κώστας Αντζουλάτος μιλά σήμερα στην «Π» για την υπογραφή στήριξης του στον Αντώνη Σαμαρά για την διεκδίκηση της Αρχηγίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, απαντά αν ανήκει στο κόμμα της φιλελεύθερης παράταξης και εξηγεί για ποιους λόγους συζητήθηκε τόσο πολύ στην Πάτρα αυτή η υπογραφή.

«Ο Κώστας Αντζουλάτος δεν είναι με καμία κομματική παράταξη. Είναι ακομμάτιστος». -Και πως θα ψηφίσετε για τη Νέα Δημοκρατία; «Θα ψηφίσω θεσμικά. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι διαχρονικά φίλος μου και επειδή εγώ τιμώ τις φιλίες μου, οτιδήποτε μου ζητήσει κάποιος φίλος μου και έχει σχέση με την προσωπική του πρόοδο, εγώ θα τον τιμήσω με την υπογραφή μου. Αυτό έκανα και με τον Αντώνη Σαμαρά.

-Δηλαδή θεωρείσθε «φίλος» της Νέας Δημοκρατίας ή φίλος του Α. Σαμαρά; ...........

«Είμαι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Είναι σαφές ότι δεν με αφορά οτιδήποτε κάνει η Νέα Δημοκρατία στα εσωκομματικά της. Μην εκλάβετε ότι δεν έχω εκτίμηση στην κα Ντόρα Μπακογιάννη, αλίμονο! Την θεωρώ πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει στην παράταξή της. Εμένα όμως δεν με αφορά η Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Όπως δεν ανήκω ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στο ΚΚΕ, ούτε στο ΛΑΟΣ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Πρόβλημα Σαμαρά με τις υπογραφές – Πάσχει καταστατικά η υποψηφιότητα του !!!

Ξαφνικό θεσμικό κώλυμα με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς ένας από τους πενήντα που υπέγραψαν το σχετικό κείμενο της υποψηφιότητας του, ο βιομήχανος και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Κώστας Αντζουλάτος, δηλώνει ότι δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και είναι απλώς ... «προσωπικός φίλος του Αντώνη»!

Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς δεν έχει συγκεντρώσει τις προβλεπόμενες πενήντα υπογραφές εκλεκτόρων της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου πάσχει η υποψηφιότητά του!

Μάλιστα σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Αντζουλάτου στην ημερήσια ......

εφημερίδα των Πατρών «Πελοπόννησος» , ένα στέλεχος της Ν.Δ. απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου Δημήτρη Σιούφα και του ζητεί να θέσει εκτός τον Σαμαρά!...

Το μείζον αυτό θέμα αποκρύφτηκε, άγνωστο για ποιο λόγο, από τη Ρηγίλλης παρότι στην ουσία τινάζει στον αέρα την προσυνεδριακή διαδικασία και θέτει σε νέες βάσεις το εσωκομματικό προεκλογικό σκηνικό.
Στο απόσπασμα της επίμαχης συνέντευξης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρει τα εξής:
« Είμαι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Είναι σαφές ότι δεν με αφορά οτιδήποτε κάνει η Νέα Δημοκρατία στα εσωκομματικά της. Μην εκλάβετε ότι δεν έχω εκτίμηση στην κα Ντόρα Μπακογιάννη, αλίμονο! Την θεωρώ πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει στην παράταξή της. Εμένα όμως δεν με αφορά η Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Όπως δεν ανήκω ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στο ΚΚΕ, ούτε στο ΛΑΟΣ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Αντζουλάτος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν ανήκει α στη Νέα Δημοκρατία, άρα δεν μπορεί να ψηφίσει ούτε θεσμικά αφού δεν είναι μέλος, παρά την ιδιότητά του ως πρόεδρος Επιμελητηρίου.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαδικτυακή παρουσία απόκτησε η Μητρόπολη Μεσσηνίας

Την παρουσία της στο διαδίκτυο απόκτησε πρίν λίγες μέρες η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.
Μια ιστοσελίδα απλή και λιτή αλλα με πολύ ουσία και περιεχόμενο φιλοδοξεί να σας προσελκύσει και να την διαβάσετε σε κάθε της παραπομπή.

Επισκεπτόμενοι την σελίδα της μητρόπολης μπορείτε να διαβάσετε για την ιστορία της, τις εκκλησίες που έχει υπο την επίβλεψη της, να διαβάσετε για το φιλανθρωπικό της έργο, να διαβάσετε τα νεα της, να δείτε περιηγήσεις καθ΄λως επίσης να επικοινωνήσετε με τον Μητροπολίτη.

Η διεύθυνση της Μητρόπολης Μεσσηνίας είναι:.....

http://www.mmess.gr

Στο μήνυμα του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα αναφέρει τα εξής:

H εποχή μας απαιτεί επικοινωνία, ενημέρωση και διαρκή πληροφόρηση. Η άγνοια του διαδικτυακού διαλόγου αποτελεί πλέον σύμπτωμα αυταρέσκειας και αυτάρκειας, στα όρια μιας ανασφαλούς ασφάλειας του παραδεδομένου και μόνο, ενώ η οποιαδήποτε υπερβολή την παθολογική τάση αντικατάστασης μιας πραγματικά ανθρώπινης ύπαρξης και κοινωνίας, στα όρια μιας πλασματικής εικονιστικής πραγματικότητας. Με την πεποίθηση αυτή και μόνο προσφέρουμε τον διαδικτυακό χώρο της Μητρόπολης Μεσσηνίας ευχόμενοι καλή περιήγηση και εποικοδομητική πλοήγηση.

Το Φιλιατρά News εύχεται να είναι καλορίζικη.

Άννα Βίσση - I'm Fabulous

UPDATED

Άλλη μια επιτυχία απο την Αιώνια Άννα Βίσση.
Ένα πολυ δυνατό κομμάτι που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει στην κυριολεξία.
Πρόκειται για το "Ι am Fabulus". Σε πολυ beatάτο ρυθμό.... Σωστή τρέλα το τραγουδάκι.

Απολαύστε το








ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

Ψηλά τακούνια φοράω απόψε
για ξενύχτι & χορό...
Έχω γυρίσει από την κόλαση
και πίσω δεν κοιτώ...

Απόψε θα πιω, θα ερωτευθώ, θα κάνω ότι θέλω εγώ
Και πάψε να κλαις, χαζές απειλές να στέλνεις απ' το κινητό...
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous

Πέρασα κρίση
και από τις στάχτες μου έχω ξαναγεννηθεί...
Πάω για Βίσση
να ακούσω Τσούλες & Αλήτισσα Ψυχή

Κανείς τώρα πια δε με σταματά, το σώμα μου πήρε φωτιά
παλιά μου ζωή σού βάζω ένα Χ, θα γίνεις το θύμα Εσύ
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous

Tick Tock
Time Flies
I can see it in your eyes
the way you look at me
You want to get with me

Tick Tock
don't stop, yeah i'm so fabulous
i bet you wanna be the one
that stands by me
uh uh uh She is so Fabulous....

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...
I'm Fabulous

I'm Fabulous

Fabulus

Κώστας Μαρτάκης - Γλυκό κορίτσι

Ενα καινούργιο Promo τραγουδάκι απο τον Κώστα Μαρτάκη.
Ένα τραγούδι που ξεσκίζει (άλλο θέλουμε να γράψουμε ) στην κυριολεξία.

Tο άκουσα στον Fresh 88.6 (Aθήνας) και ξετρελάθηκα.
Είπα να το βάλω κι εδώ να το γνωρίσετε κι εσείς.

Ακούστε το





KAI OI ΣΤΙΧΟΙ

Από τη μία σαν τρελός σ' αγαπώ
Κι από την άλλη ερωτηματικό
που σε ρωτάει αν το θέλεις κι εσύ
σαν αεροπλάνο να απογεωθούμε μαζί

Από τη μία η καρδιά μου χτυπά
κι από την άλλη φρένο και σταματά
γιατί το γκάζι της ζωής μου εσύ
μη μου φοβάσαι, γκάζωσε κι όπου βγει

Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ
Έχεις όσα έχουν όλες τους μαζί
Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι αγαπώ
Κι απ' αγάπη τώρα θα εκραγώ

Από τη μία αγκαλιά με κρατάς
Κι από την άλλη σαν το κύμα χτυπάς
Κι αναρωτιέμαι πόσα να αντέξω μποφόρ
Αυτή η αγάπη έχει σπάσει ρεκόρ

Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ
Έχεις όσα έχουν όλες τους μαζί
Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι αγαπώ
Θάλασσα να ήσουν να σε πιω

Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ
Έχεις όσα έχουν όλες τους μαζί
Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι αγαπώ
Κι απ' αγάπη τώρα θα εκραγώ

Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ
Έχεις όσα έχουν όλες τους μαζί
Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι αγαπώ
Θάλασσα να ήσουν να σε πιω

Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ
Έχεις όσα έχουν όλες τους μαζί
Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι αγαπώ
Κι απ' αγάπη τώρα θα εκραγώ

Μεσσηνιακές Εφημερίδες της 7ης Νοεμβρίου 2009

Ele7.jpg (766 KB) 8arr07.jpg (250 KB) foni7.jpg (261 KB)



ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ METRON ANALYSIS

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας έχει στα χέρια του το fimotro.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Μπακογιάννη προηγείται με σημαντική διαφορά κυρίως στο δεύτερο ερώτημα που αφορά το δίπολο και το οποίο είναι το πιο σημαντικό.

Τα στοιχεία : .........







ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.;

[ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Ν.Δ. ]

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 51,7%
ΣΑΜΑΡΑΣ 25,9%

ΨΩΜΙΑΔΗΣ 9,7%
ΚΑΝΕΝΑΣ 9,2%
ΔΞ/ΔΑ 3,5%

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

[ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Ν.Δ. ]

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 56,1%
ΣΑΜΑΡΑΣ 36,5%

ΚΑΝΕΝΑΣ 5,1%
ΔΞ/ΔΑ 2,3%

Από το πάντοτε έγκυρο Fimotro