Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας


Σε σώμα συγκροτήθηκε χθές το απόγευμα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Τριφυλίας της ΝΔ μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στις 13ης Μαΐου.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι υπεύθυνοι σε τομείς ευθύνης που θα προταθούν και οριστούν με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού.

Τα μέλη λοιπόν που αποτελούν το νέο Συμβούλιο είναι:

Περιφέρεια Πελοποννήσου «Αποκαλύφθηκε η ταύτιση Πατσαρίνου – Αλειφέρη»

«Με κατάπληξη διαπιστώνουμε την απόλυτη ταύτιση επιχειρημάτων, στρατηγικής, αλλά κυρίως απουσίας πολιτικής ουσίας και πρότασης για τη Μεσσηνία των κ.κ. Πατσαρίνου και Αλειφέρη, μετά τις σημερινές δημόσιες ανακοινώσεις τους και τη στάση τους στο .....

Περικλής Μαντάς: «Το πολιτικό «μπάχαλο» στην Περιφερειακή Αρχή φέρει την υπογραφή του κ. Τατούλη.»

Ευθεία επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την κατάσταση στην Περιφέρεια εξαπέλυσε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Μαντάς ο οποιος κατηγορεί τον Πέτρο Τατούλη για οξεία αντιπαράθεση και διχαστική λογική.

Στην αυτοκριτική του στο τέλος της ανακοίνωσης ο Περικλής Μαντάς αναφέρεται σε προσωπική του .....

Οκτώ οφέλη που προσφέρει η μπύρα… στην υγειά σας

Ένα-δύο ποτήρια μπύρα ημερησίως όχι μόνο δεν κάνουν κακό στον οργανισμό αλλά τον βοηθάνε σε πολλούς τομείς

Μπορεί η μπύρα να μην συγκαταλέγεται στα υγιεινά τρόφιμα, ωστόσο μπορεί να βελτιώσει πολλές .....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ FISHING E-MAIL ΑΠO ALPHA BANK

Την τελευταία ωρα κυκλοφορεί ενα e-mail φαινομενικά από την Alpha Bank το οποίο ζητά να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου σας υποτίθεται για δική σας ασφάλεια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ.
Το e-mail αυτό εχει ......

Διήμερη Επίσκεψη Χαρίτση στην Μεσσηνία. Αυριο Παρασκευή στα Φιλιατρά - Κυπαρισσία

Με επίσκεψη από τα Φιλιατρά ξεκινάει αύριο την διήμερη επίσκεψη του στην Μεσσηνία ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης ο οποίος θα ξεκινήσει την επίσκεψη του από τα Φιλιατρά και συγκεκριμένα από ομάδα Παραγωγών και στην συνέχεια θα .....

14 Ιουνίου η Υπογραφή του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τα σκουπίδια.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για το αρραγές μέτωπο που έδειξε η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στην ψηφοφορία για τα έργα απαλλοτριώσεων του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τα απορρίμματα, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μετά την .....

«Έβρεξε» λεφτά για υπαίθριες αθλητικές υποδομές στη Μεσσήνη

Την παραλαβή τριών μελετών που αφορούν ανοικτές αθλητικές υποδομές στον οικιστικό ιστό της πόλης της Μεσσήνης, στην παραλία της Μπούκας, αλλά και όργανα γυμναστικής για άθληση ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους, ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης το βράδυ της Δευτέρας.

Η πρώτη μελέτη, ....,