Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων σε όλη την χώρα

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων Πολιτικής Άμυνας θα πραγματοποιηθεί σε όλη την επικράτεια την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018.

Οι σειρήνες θα ενεργοποιηθούν στο πλαίσιο της άσκησης (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2018».

Συγκεκριμένα, .....

Γενική συνέλευση και Αρχαιρεσίες στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου καλεί τα τακτικά μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά, με τα παρακάτω θέματα:

Υπουργείο Υποδομών: Έρχονται μειώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ

Μείωση στην τιμή του εισιτηρίου στις υπεραστικές διαδρομές καθώς μειώνονται οι αποστάσεις και γρηγορότερη μετακίνηση καθώς αποσυμφορείται ο αστικός ιστός, έρχονται με την αναμόρφωση του .....

Σε ποια πρόσωπα καταλήγει η ΝΔ για τις Περιφέρειες

Θέμα ημερών είναι για να ανακοινώσει η ΝΔ τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει στην αυτοδιοικητική μάχη του Μαΐου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους στενούς του συνεργάτες βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις προκειμένου να καταλήξουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Στόχος της Πειραιώς είναι και οι 13 περιφέρειες της χώρας την βραδιά των εκλογών να βαφτούν γαλάζιες και .....

Ο Δήμος Τριφυλίας για την Μετακίνηση της Δημοτικής Υπαλλήλου κ. Ζωής Πετροπούλου

Πολλά τα δημοσιεύματα και σχόλια στον έντυπο τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μετακίνηση της κ. Ζωής Πετροπούλου από την Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου στην Διεύθυνση ΚΕΠ.

Αναφέρονται σε .....

Μήνυμα Αναγνώστη: Περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά στα Φιλιατρά.

Θα προσπαθήσω να περιγράψω ένα γεγονός το οποίο μου συνέβη στα Φιλιατρά και το οποίο μετέφερα διά τηλεφώνου στον Πρόεδρο του Δ.Δ. Φιλιατρών και στον υπεύθυνο γεωπόνο του Δήμου Τριφυλίας, οι οποίοι μου είπαν ότι γνωρίζουν το .....

«Καμπανάκι» για τις ανέπαφες συναλλαγές έως 25 ευρώ

Τους κινδύνους που κρύβει η χρήση χρεωστικών καρτών, ανέπαφων συναλλαγών, έως και 25 ευρώ επισημαίνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε πρόσφατη απόφαση της, κρούοντας τον «κώδωνα» του κινδύνου στις τράπεζες!

Στην απόφαση ......

Σοβαρό τροχαίο χθες βραδυ κοντα στον κόμβο του Αγρίλη

Άγιο είχαν χθες βράδυ δυο γυναίκες που επέβαιναν σε ενα μαύρο TOYOTA όταν περίπου στις 9 το βράδυ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μια εκ των δυο, είχε κατεύθυνση προς Φιλιατρά, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με την πλευρά του οδηγού σε .....