Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο άδειο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός τήρησε την παράδοση που έχει δημιουργήσει, δηλαδή, να αποκλείει τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, όποτε τον βρίσκει πριν από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι «πράσινοι» έφυγαν......

Η ΕΚΤ παρουσίασε το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ (video)

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα​ παρουσίασε σήμερα το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στις 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ......

Στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Στις 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, όπως αποφάσισε ομόφωνα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος την Πέμπτη.

Αν χρειαστούν ......

Ο Τόνι, ο Τζίτζι, ο Άδωνης και η αλήθεια για τη σκοτεινή συμφωνία

Οι εκλογές για ανάδειξη αρχηγού, στα μεγάλα κόμματα, και στη ΝΔ ήταν πάντα ένα εσωκομματικό παιχνίδι επικράτησης και δύναμης. Κυρίως δε για τη ΝΔ ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ο οποίο όμως παιζόταν με όρους και κανόνες οι οποίοι έμπαιναν και τηρούνταν και από τις δύο μεγάλες οικογένειες του χώρου.

Σήμερα, το εσωκομματικό παρασκήνιο στην .......

Δεν θα εξυπηρετούνται από το ΙΚΑ ασφαλισμένοι χωρίς πρωτότυπη Ταυτότητα

Η Αστυνομική Ταυτότητα δεν γίνεται δεκτή σε φωτοαντίγραφο από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ σύμφωνα με εγκύκλιο του Ιδρύματος που απέστειλε η Διοίκηση μετά από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Μετά από Γνωμοδότηση .....

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ

Η ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων που είναι αναρτημένος στο site της ΄Ενωσης (΄Αρθρο 9)

κάθε σωματείο τηρεί υποχρεωτικά τα παρακάτω Βιβλία.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Άρθρο 9 Βιβλία.....

Εξοχικά οικόπεδα και χωραφια στο «στόχαστρο» του ΕΝΦΙΑ για το 2016

Νέο ΕΝΦΙΑ θα κληθούν να πληρώσουν το 2016 περίπου 6,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, με το υπουργείο Οικονομικών να σχεδιάζει ανατροπές στον φόρο ακινήτων και τον αναπληρωτή υπουργό Τρ. Αλεξιάδη να υπόσχεται ότι ο νέος φόρος θα είναι πιο δίκαιος και αποτελεσματικός.

Επιχάρτους είναι .....

15 Οκτωβρίου ανεβαίνει ο ΕΝΦΙΑ του 2015 στο Taxisnet

Για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης σήμερα το πρωί στο Mega και έκανε γνωστό ότι ότι θα είναι ο,τι και ο ΕΝΦΙΑ του 2014 και "σε κάποιες μόνο πολύ μικρές κατηγορίες θα έχουμε αλλαγή", ενώ πρόσθεσε ότι το πολύ μέχρι 15/10 θα ανεβούν τα εκκαθαριστικά.

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς είπε ότι αυτό το οποίο ......

Νωρίτερα οι φορολογικές δηλώσεις του 2016 - Όλες οι συναλλαγές με κάρτες

Για τον ΕΝΦΙΑ του 2015 μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Αλεξιάδης σήμερα το πρωί στο Mega και έκανε γνωστό ότι ότι θα είναι ο,τι και ο ΕΝΦΙΑ του 2014 και "σε κάποιες μόνο πολύ μικρές κατηγορίες θα έχουμε αλλαγή", ενώ πρόσθεσε ότι το πολύ μέχρι 15/10 θα ανεβούν τα εκκαθαριστικά.

Για τους στόχους της .....

Με κωδικούς TAXISnet οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ

Ευκολότερη και πιο άμεση γίνεται η εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ απο τους ασφαλισμένους ελεύθερους επαγγελματίες αφού πλέον δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στα υποκαταστήματα του Οργανισμού και η είσοδος θα γίνεται με τους κωδικούς του TAXISnet

Στο πλαίσιο αναβάθμισης .....

Τι περιλαμβάνει ο νέος ΕΝΦΙΑ

Ελαφρύνσεις για τους μικροϊδιοκτήτες ακινήτων και επιβαρύνσεις κυρίως στις δευτερεύουσες και εξοχικές κατοικίες, καθώς και στα οικόπεδα και αργοτεμάχια-φιλέτα, που βρίσκονται κυρίως εκτός σχεδίου πόλης, προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις .....

Κλειστό θα είναι το Σάββατο το Taxis Net

Κλειστό για μία μέρα θα μείνει το Taxis Net σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί και στην σελίδα της ΓΓΠΣ, αναφέρει ότι......