Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο Τόνι, ο Τζίτζι, ο Άδωνης και η αλήθεια για τη σκοτεινή συμφωνία

Οι εκλογές για ανάδειξη αρχηγού, στα μεγάλα κόμματα, και στη ΝΔ ήταν πάντα ένα εσωκομματικό παιχνίδι επικράτησης και δύναμης. Κυρίως δε για τη ΝΔ ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ο οποίο όμως παιζόταν με όρους και κανόνες οι οποίοι έμπαιναν και τηρούνταν και από τις δύο μεγάλες οικογένειες του χώρου.

Σήμερα, το εσωκομματικό παρασκήνιο στην .......

πορεία προς την εκλογή ανάδειξης στη Νέα Δημοκρατία δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά χαρακτηριστικά πολιτικού ρεβανσισμού, πολιτικής αλητείας, πολιτικού παζαριού και εν τέλει πολιτικής Μαφίας.

Η εποχή δυστυχώς προσφέρεται για πολιτικό παραμύθι ανάμεσα στο δήθεν νέο και παλιό, φθαρμένο και άφθαρτο, ηθικό και ανήθικο κανόνες που υιοθέτησε για την πολιτική του επικράτηση στο πολιτικό στερέωμα ο Αλέξης Τσίπρας και έπεσαν οι «χαχόλοι» στην παγίδα του.

Η ΝΔ δεν είχε ανάγκη να πέσει στην πολιτική παγίδα του Τσίπρα. Γιατί ήταν η μόνη παράταξη στο πολιτικό στερέωμα που ενώ ψήφισε μνημόνια όχι μόνο δεν κατέρρευσε αλλά αντίθετα κράτησε μία ισχυρή δύναμη της τάξης του 30% περίπου και εγγυόταν τη σταθερότητα στην κινούμενη σημερινή πολιτική άμμο. Αυτό, όμως, το έκρινε έτσι ο λαός με την ψήφο του. Οι πολιτικοί σκελετοί της ΝΔ όμως το είδαν αλλιώς.

Αντί να αισθάνονται υπερήφανοι τη βραδιά των εκλογών που βρέθηκε στο τιμόνι της ΝΔ ο Βαγγέλης Μειμαράκης και με τον δικό του, αποκλειστικά δικό του, πολιτικό αγώνα την τελειωμένη ΝΔ του Σαμαρά την ανέστησε και την έφτασε εκεί που την έφτασε έκαναν μικροπολιτικούς λογαριασμούς στο πολιτικό τους «μπακαλοτεφτέρι» να τελειώσουν τον Μειμαράκη και να ξαναπάρουν τη ρεβάνς καθώς δεν κατάφερε όπως ανοήτως διέδιδαν να ξεπεράσει το ποσοστό του Ιανουαρίου. Οι ίδιοι άνθρωποι που τα διέδιδαν αυτά ήταν αυτοί που καθ΄ολη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έδιναν γραμμή υπέρ Λεβέντη ή καταψήφισης της ΝΔ για να μην «δυναμώσει» ο Βαγγέλης.

Δυστυχώς, όμως ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν τη ΝΔ στο 15% όπως καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις από τον Ιανουάριο και μετά και κυρίως μετά το δημοψήφισμα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με τις παρασκηνιακές τους κινήσεις οδηγούν τη ΝΔ σε αβέβαιο αύριο με μοναδικό σκοπό και στόχο τον απόλυτο έλεγχο μιας κατακερματισμένης Νέας Δημοκρατίας και την επικράτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

Σε αυτή την εσωκομματική αναμέτρηση της ΝΔ, το πρόσωπο «κλειδί», ο αόρατος άνθρωπος που ίσως αποδειχθεί και ο μοιραίος άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Ο τέως πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να παραδώσει το τιμόνι του κόμματος, τον Ιούλιο μετά τη δεύτερη προσωπική συντριβή του από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα της αποχώρησή του από την ίντριγκα, το παρασκήνιο και την προσωπική του επικράτηση στο κόμμα που κατάφερε να υφαρπάξει τον Νοέμβριο του 2009 από τους κτήτορές του Καραμανλήδες. Σήμερα, 6 χρόνια μετά ο Σαμαράς παίζει το τελευταίο του χαρτί. Να πάρει τη ΝΔ από την οικογένεια Καραμανλή και να την κάνει δικό του μαγαζί εξευτελίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον Καραμανλή με τον οποίο είχε ανέκαθεν προσωπικό κόμπλεξ.

Γι αυτό, άλλωστε βγάζει δικούς του ανθρώπους να δηλώνουν στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις ότι η ΝΔ δεν είναι στο «Ε9 κανενός».

Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι προσωπικά δικό του εφεύρημα. Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν ρίχνοντας μια κυβέρνηση που τον προόριζε για αρχηγό, επειδή στερείται πολιτικής ευπρέπειας προτίμησε να συμμαχήσει με τον μικρό Τζιτζικώστα που τον έβριζε και εξευτέλιζε όταν κατέβηκε αντάρτης στην Περιφέρεια Μακεδονίας προκειμένου να παίξει το δικό του «βρώμικο» παιχνίδι εις βάρος της Παράταξης.

Το ντιλ Τζιτζικώστα-Σαμαρά κλείστηκε με κουμπάρο τον Παπαμιμίκο και εγγυητή τον Ιβάν Σαββίδη του οποίοι είχε δώσει τη ΣΕΚΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός!!

Αυτά τα παιχνίδια για τον Αντώνη Σαμαρά είναι οικεία καθώς ο ίδιος τα είχε παίξει, με τα γνωστά αποτελέσματα, το 1993. Εσωκομματικό ανακάτεμα, ταξίματα, προσωρινές συμμαχίες και πολύ χρήμα.

Αυτό το σκοτεινό παρασκήνιο ο ευκολόπιστος ψηφοφόρος Νεοδημοκράτης και μη, το τρώει ακούγοντας για το «νέο και άφθαρτο» που δήθεν ευαγγελίζεται ο νεαρός Τζιτζικώστας. Ο άνθρωπος που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής δύο χρόνια μετά το 2009.

Ο άνθρωπος που συστήνεται Μακεδόνας και στις δηλώσεις του για το τι θα κάνει σαν αρχηγός της ΝΔ δεν υπήρχαν πουθενά τα εθνικά θέματα και κυρίως το πρόβλημα με τα Σκόπια.

Ο ίδιος άνθρωπος που καταδέχεται να δανείζεται όλη του τη δύναμη από τον Αντώνη Σαμαρά του 18% στις πρώτες εκλογές του 2012 και του 15% τον Ιούλιο του 2015.

Ο Αντώνης Σαμαράς ελέγχοντας την Πολιτική Επιτροπή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης «δέσμευσε» 100 υπογραφές και τις μοίρασε 50 στον Απόστολο Τζιτζικώστα και 50 στον Άδωνη Γεωργιάδη τον οποίο και προορίζει για αρχηγό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Γι αυτό και ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν δίνει στη δημοσιότητα τις υπογραφές. Νομίζει, ότι έτσι, κρύβει το σκοτεινό παρασκήνιο το οποίο όμως προδίδεται με τους βουλευτές οι οποίοι δηλώνουνστήριξη στο πρόσωπό του. Είναι όλοι οι ευεργετημένοι από το Σαμαρά, η δική του ομάδα, Κατσανιώτης, Καραγκούνης, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Μηταράκης, Τσιάρας κλ.π ή οι ρωσόφιλοι πχ Σίμος Κεδίκογλου καθ΄υπόδειξη του Ιβάν Σαββίδη.

Τουτέστιν, η εκλογή για ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ δεν παίζεται ανάμεσα στο νέο και το παλιό αλλά το υγιές, πολιτικά ηθικό, ορθόδοξο και στέρεο που αφορά τους ψηφοφόρους και τον τόπο και εκφράζεται από τον Βαγγέλη Μειμαράκη και στο πολιτικά «ανήθικο», μαφιόζικο, ρεβανσιστικό και αποτυχημένο που είναι ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του.

Ας τα γνωρίζουν αυτά οι αγνοί ψηφοφόροι της μεγάλης Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι θα πάνε στην κάλπη. Μην επιτρέψουν με την ψήφο τους τη διάλυση της μεγάλης Παράταξης και την παράδοσή της στην ντόπια και την Ρώσικη πολιτική «μαφία».

Οι αγώνες όλων των Νεοδημοκρατών δεν αξίζει και δεν πρέπει να γίνουν παίγνιο στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας του και φυσικά και δεν αξίζουν να γίνουν παίγνιο Ρώσικο επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η Παράταξη αυτή στάθηκε όρθια μέσα στα χρόνια γιατί δεν ήταν ανήθικη. Μην το επιτρέψουμε σήμερα με την ψήφο μας!

Ινστρούκτορας
www.tokentro.com


2 σχόλια:

  1. Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε το πραγματικο ονοματεπώνυμο του συντακτη για να το συνδυασουμε με τις απόψεις και να βγαλουμε συμπερ'ασματα για τις σκοπιμότητές των!Ανοικτές απόψεις απαιτούν ανοικτά χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικοινωνήστε με τον συντάκτη του.
    Η διεύθυνση που δημοσιεύθηκε το κείμενο, είναι:
    http://tokentro.com/index.php/proto-thema/28201-o-toni-o-tzitzi-o-adonis-kai-i-alitheia-gia-th-symfonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.