Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πανελλαδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων από την Κ.Ε.Δ.Ε.

Από τα Ιωάννινα ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που διοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Ε., με την υποστήριξη του Υπ. Εσωτερικών και της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Στο πλαίσιο του .....

Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ (Όλη η απόφαση)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ με τα εκκαθαριστικά να εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα αναρτηθούν στο Taxisnet έως τις 20 Οκτωβρίου.

Απόφαση της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης των εκπτώσεων που προβλέπει ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ (π.χ. σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, σε άτομα με χαμηλό εισόδημα κλπ.).

Συγκεκριμένα, η απόφαση ορίζει ότι:......

Ο Κουρουμπλής καταργεί το νόμο Κατρούγκαλου για τους επίορκους- Καταθέτει άμεσα ρύθμιση επαναφέροντας το προηγούμενο καθεστώς

Την άμεση κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου με τον οποίον, λόγω μη έγκαιρης σύγκλισης των πειθαρχικών συμβουλίων, επιστρέφουν σωρηδόν επίορκοι στο Δημόσιο, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα, μόλις ......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Ραψομάτη

Στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χ/θ 138,100 έως την χ/θ 139,500 (σήραγγα Αρτεμισίου και στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ..........

Ψήφισμα του Δήμου Τριφυλίας για τα κλειστά σχολεία και ελλείψεις εκπαιδευτικών.

Είμαστε στο τέλος της τρίτης εβδομάδας λειτουργίας των σχολείων και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της παιδείας είναι κλειστά σχολεία και ελλείψεις διδακτικού προσωπικού.

Αποτέλεσμα η .....

Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015

Aπό 1/9/2015 έως 31/12/2015 η κατάθεση των αιτήσεων στα ΚΕΠ, για τις οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε, για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» που φτάνει έως και τα 600,00 €.

Ποιοι κάτοικοι μειονεκτικών περιοχών δικαιούνται το επίδομα

Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται: .....

Υπάρχουν ακόμα τίμιοι !!! Βρήκε 2.500 ευρώ στο κέντρο της Καλαμάτας και τα παρέδωσε στην Αστυνομία!

Φαίνεται πως, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και ηθικές αξίες...

Ένας 35χρονος συμπολίτης μας, το πρωί της Πέμπτης ενώ πήγαινε στο γραφείο του, βρήκε 2.500 ευρώ διασκορπισμένα στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Χρ. Κουμάντου & Αναγνωσταρά.
«Χωρίς δεύτερη σκέψη», ....