Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινούν τα μαθήματα χορού στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Κυριακής

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγλιας Κυριακής σας ενημερώνει ότι αρχίζουν μαθήματα παραδοσιακών χορών για παιδιά - έφηβους - ενήλικες για τη σχολική χρονιά 201Θ-2019.

Φέτος προστίθεται τμήμα ρυθμικής γυμναστικής για κορίτσια.

Τα μαθήματα θα γίνονται:.....

Παράταση στην κατάθεση δικαιολογητικών για το αγροτικό ρεύμα έως τέλος Μαΐου 2019

Παράταση μέχρι το τέλος Μαΐου του 2019 δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, στην προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη διατήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου.

Η σχετική του ανακοίνωση που εξεδόθη από τον Υφυπουργό Σωκράτη Φάμελο αναφέρει συγκεκριμένα: .......

Σοβαρότατες καταγγελίες Τατούλη κατα Μαντά περι μαύρου χρήματος. Στην Δικαιοσύνη παει Μαντάς, Σηκώνει το γάντι ο Τατούλης

Σοβαρότατες καταγγελίες κατα του πρώην αντιπεριφερειάρχη και νυν ανεξάρτητου συμβούλου Περικλή Μαντα έκανε στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο οποίος τον κατηγόρησε οτι .....

Τα αλλαλούμ των αυτοδιοικητικών κομματικών στηρίξεων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διαχρονικό αίτημα της αυτοδιοίκησης και των ανθρώπων που την υπηρετούν ,είναι η ανεξαρτησία και η απαλλαγή των κομματικών επιτροπειών από τη λειτουργία της, καθώς και από τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Τον τελευταίο καιρό, επανέρχονται απόψεις περί ανάγκης απόλυτης κομματικής εμπλοκής, που εκφράζονται κυρίως, όχι τόσο από τα κόμματα, αλλά από κύκλους πέριξ ενδιαφερομένων υποψηφίων, που .....

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


Σας ανακοινώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ Τριφυλίας θα δέχεται αιτήσεις για εγγραφές στην ειδικότητα του Α΄ εξαμήνου "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας", μέχρι την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν πρώτα με .....

Καιρός - Μεσογειακός κυκλώνας απειλεί την Ελλάδα: Συναγερμός για το σπάνιο φαινόμενο (pics)

Σε επιφυλακή για το μεσογειακό κυκλώνα – Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο και τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας

Ένα σχετικά ασυνήθιστο φαινόμενο, ένας μεσογειακός κυκλώνας, είναι πιθανό να δημιουργηθεί στο νότιο Ιόνιο την Παρασκευή (28/09/2018), σύμφωνα με τη ......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην Πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά ......

Πιστώθηκε σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών το υπολειπόμενο 20% των αποζημιώσεων για το 2017

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών το υπολειπόμενο 20% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην παραγωγή κατά το έτος 2017.

Να θυμίσουμε ότι έως τώρα είχε ......