Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στην Ηλεία. Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο [ Φωτό - VIDEO ]

Η νύχτα των Χριστουγέννων στην Ηλεία δεν έμελλε να είναι χαρούμενη. Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος ήρθε να συνταράξει την τοπική κοινωνία.
Ο Κ.Δ. σκοτώθηκε σε .....

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη! [ VIDEO ]

Απολαυστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ...Οι τρωγλοδύτες σας παρουσιάζουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις οργισμένες αντιδράσεις του Χίτλερ μόλις πληροφορείται για τη σύλληψη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη! Μία σύγχρονη πολιτική κωμωδία τρωγλοδυτικής παραγωγής, στην υγειά to everybody όπως θα έλεγε και ο Μισέλ.

Δείτε το Video

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 26/12/2013

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (27-12-2013) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-8 ΜΠΟΦΟΡ).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: .....

Τελειώνει η εποχή των passwords

Tέλος εποχής για τα passwords και για όλες εκείνες τις στιγμές που κρύος ιδρώτας μας έλουζε μέχρι να θυμηθούμε τους κωδικούς μας.

Πλέον μια πρωτοποριακή ιδέα έρχεται να ταράξει τα νερά της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα .....

Οι Ευχές που μας στέλνετε: Νίκος Μπασακίδης Πρόεδρος κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας "ΦΑΡΙΣ"

Ισχυρό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο

Η στρατηγική της κυβέρνησης είναι βραυχπρόθεσμη και αναπτύσσεται στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας».
Ωστόσο, παρά την πρωθυπουργική εξαγγελία για εκλογές το 2016, στα κομματικά επιτελεία συζητείται εντονότατα η πιθανότητα να στηθούν τριπλές κάλπες το Μάιο και να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι εθνικές εκλογές, οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευρωεκλογές.
Τρεις είναι ......

«Τσούζει» το να είσαι «κορυφαίος» στην διαφθορά!…

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Χριστούγεννα 2013, γιορτάσαμε πάλι, συμβολικά, το θαύμα της ενανθρώπισης του Ιησού καθώς γεννήθηκε ως κοινός θνητός ο Υιός του Θεού δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ στον ανθρώπινο γένος, σε κάθε ένα και κάθε μία που ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό.
Χριστούγεννα 2013, με παρούσα την ......

Με το χέρι στην τσέπη για να κλείσει η χρονιά.

Το 2013 θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγες μέρες με τους φορολογούμενους να τρέχουν να τακτοποιήσουν, όσοι έχουν βέβαια την οικονομική δυνατότητα, τις τελευταίες υποχρεώσεις τους.

Μεγάλες ουρές .....

ΟΠΑΔ. Παράταση ισχύος των βιβλιαρίων ασθενείας των ασφαλισμένων του

Παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2014 η ισχύς της θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας των ασφαλισμένων του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), που πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική Απογραφή και Θεώρηση των βιβλιαρίων τους το 2013.

Τα μη θεωρημένα ......

ΙΚΑ: Εκπρόθεσμη υποβολή ΑΠΔ από εργοδότες έως τέλος Ιανουαρίου 2014

Την παροχή της δυνατότητας υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) ΙΚΑ ακόμη και σε εκπρόθεσμους εργοδότες, δίχως κυρώσεις, εφόσον ρυθμίσουν τις οφειλές τους, δίνει με απόφασή της η διοίκηση του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώθηκε ότι......