Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νέα προϊόντα λανσάρει η ΕΑΣ Μεσσηνίας

Στα πλαίσια αύξησης της γκάμας των προϊόντων της η ΕΑΣ Μεσσηνίας λανσάρει το πατέ ελιάς Καλαμών. Πρόκειται για ένα παστεριωμένο προϊόν, φυσικό 100% χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Τα συστατικά του είναι ελιές καλαμών, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι, ρίγανη και σκόρδο.

Το καθαρό βάρος είναι 135 γρ, συσκευάζεται σε..........

σκαφάκι 6 γυάλινων βάζων, με barcode : 5201298200065.
Θρεπτική αξία ανά 100 gr
Ενεργεια:278 Kcal/1.162Kj
Πρωτεΐνες : 1.7g
Υδατάνθρακες: 1.4g
Λιπαρα:29.5g
Νάτριο : 1.173g

Το προϊόν διατίθεται και σε συσκευασία 4,5 κιλών σε πλαστικό βαρέλι, δυο τεμαχίων ανά κιβώτιο, για HORECA.

Επιπλέον μπορείτε να προμηθεύεστε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, τις ελιές Καλαμάτας και

* Εκπυρηνωμενες
* Ροδέλες
* Μισές

σε συσκευασία των 2 κιλών (6 τεμάχια ανά κιβώτιο), 5 κιλών (2 τεμάχια ανά κιβώτιο) & 10 κιλών (1 τεμάχιο το κιβώτιο). Τα προϊόντα προτείνονται για εστιατόρια, ξενοδοχεία & αρτοποιία.

ΠΑΣΕΓΕΣ

Ανασφάλιστα όσα Ι.Χ. δεν περνούν από ΚΤΕΟ

Στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχηµάτων (ΚΤΕΟ) οδηγούνται άρον άρον πάνω από 2,7 εκατοµµύρια οχήµατα σε όλη τη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ιδιοκτήτες τους δεν θα µπορούν πλέον να τα ασφαλίζουν.

Αυτό προβλέπει το νοµοσχέδιο-σκούπα για την Οδική Ασφάλεια που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων Δηµήτρης Ρέππας, το οποίο υποχρεώνει πλέον και άλλα περίπου 1,4 εκατ. δίκυκλα να εφοδιαστούν για πρώτη φορά µε Κάρτα Ελέγχου Θορύβου (ΚΕΘ).
Ειδικότερα, σύµφωνα µε το νοµοσχέδιο, στο .........

εξής δεν θα επιτρέπεται η ασφάλιση των οχηµάτων που ενώ έπρεπε να έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, οι ιδιοκτήτες τους δεν το έχουν κάνει. Οι ασφαλιστικές εταιρείες, προκειµένου να εκδώσουν πλέον καινούργιο ασφαλιστήριο συµβόλαιο, θα ζητούν από τον ιδιοκτήτη του οχήµατος το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου από το ΚΤΕΟ.

Σε όλη τη χώρα κυκλοφορούν σήµερα περίπου 4,6 εκατ. οχήµατα, τα οποία εµπίπτουν στις διατάξεις περί υποχρεωτικού περιοδικού τεχνικού ελέγχου από τα ΚΤΕΟ. Ωστόσο, στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας (57 δηµόσια και 102 ιδιωτικά), σύµφωνα µε τα στοιχεία των ίδιων των κέντρων, προσέρχεται για ελέγχους µόνο το 55% των οχηµάτων. Το υπόλοιπο 45% αποφεύγει συστηµατικά τον τεχνικό έλεγχο.

Μείωση στο πρόστιµο

Αλλαγές περιλαµβάνει το νοµοσχέδιο και για το ύψος και τη διαδικασία πληρωµής του προστίµου για όσους δεν περνούν τα οχήµατά τους από ΚΤΕΟ. Συγκεκριµένα, µειώνεται το πρόστιµο των 400 ευρώ για τη µη έγκαιρη προσέλευση σε ΚΤΕΟ, καθώς πλέον ορίζεται ότι αν ο οδηγός εντός δεκαηµέρου προσκοµίσει το δελτίο τεχνικού ελέγχου θα µπορεί να καταβάλει το 1/8 του προστίµου, δηλαδή 50 ευρώ.

Με το ίδιο νοµοσχέδιο υλοποιείται παλαιότερη εξαγγελία του υπουργείου για την εφαρµογή της Κάρτας Ελέγχου Θορύβου (ΚΕΘ) για τα δίκυκλα - τρίκυκλα. Ο στόλος των δικύκλων υπολογίζεται σήµερα σε περίπου 1,4 εκατοµµύρια, εκ των οποίων περίπου 550.000 κυκλοφορούν στην Αττική. Σύµφωνα µε το νοµοσχέδιο, ο ειδικός έλεγχος εκποµπών θορύβου θα γίνεται σε δηµόσια ή ιδιωτικά ΚΤΕΟ ή σε ειδικά – εξουσιοδοτηµένα από τις υπηρεσίες µεταφορών των περιφερειών της χώρας – συνεργεία µοτοσυκλετών έναντι αµοιβής. Το προσεχές διάστηµα αναµένεται να ανακοινωθεί και το ειδικό τέλος για την έκδοση της ΚΕΘ, το οποίο πάντως δεν αποκλείεται να είναι και µηδενικό για την πρώτη φορά και ο µοτοσυκλετιστής να πληρώνει µόνο για τον υποχρεωτικό επανέλεγχο.

Με το ίδιο νοµοσχέδιο απλοποιείται η διαδικασία για την ίδρυση και λειτουργία πρατηρίων και συνεργείων αερίων καυσίµων (υγραερίου και φυσικού αερίου).

Ειδικότερα, καταργείται η έως τώρα ισχύουσα απόσταση των 200 µέτρων µεταξύ των πρατηρίων υγρών καυσίµων και διατηρείται µόνον η απόσταση των 50 µέτρων λειτουργίας τους από χώρους µαζικής προσέλευσης και συνάθροισης.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ!

Στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας (57 δηµόσια και 102 ιδιωτικά) προσέρχεται για ελέγχους µόνο το 55% των οχηµάτων!

Alfavita.gr

Ανακύκλωση ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ο ΣΚΑΪ και το ΡΑΔΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗ 93FΜ θα πραγματοποιήσουν ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από τις 08.00 - 13.00 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Εκεί θα βρίσκονται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών τα οποία θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας.
Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα ..........

μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.).
Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.

Για δύο ώρες, από τις 11.00-13.00 σε κοινή ραδιοφωνική εκπομπή, θα μιλήσουμε για την ανακύκλωση, θα ενημερωθούμε και θα παρακολουθήσουμε τους ρυθμούς της ανακύκλωσης κάθε πόλης.
Λίγο μετά τις 12.30 θα γίνει κλήρωση και ένας από τους συμμετέχοντες στην ανακύκλωση θα κερδίσει ένα δώρo έκπληξη.

Περισσότερες πληροφορίες για την ανακύκλωση μπορείτε να αναζητήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ στο www.skai.gr

Το σλόγκαν μας;
Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Δεν πετάμε τίποτα

Νέα εξέταση ούρων για διάγνωση του καρκίνου του προστάτη

Νέα εξέταση ούρων για τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, η οποία υπόσχεται πιο απλές και ακριβείς προβλέψεις, ανέπτυξαν Βρετανοί επιστήμονες.

Η ανακάλυψη των επιστημόνων, με επικεφαλής τον δρα Χέιλι Γουίτακερ του Ινστιτούτου Ερευνών Κέμπριτζ (CRUK), δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό PLoS ONE.

Η εξέταση βασίζεται στην ανίχνευση των επιπέδων της πρωτεΐνης MSMB και θα μπορούσε σταδιακά να αντικαταστήσει την υπάρχουσα εξέταση αίματος για το προστατικό αντιγόνο (PSA).
Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη μειώνεται .............

σημαντικά στους άνδρες που έχουν καρκίνο του προστάτη και τα επίπεδα της εξαρτώνται από την επιθετικότητα του καρκίνου.

Οι πρώτες κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η εξέταση ούρων έχει διπλάσια ακρίβεια σε σχέση με την εξέταση αίματος. Το επίπεδο της πρωτεΐνης MSMB, η οποία παράγεται από τον προστατικό αδένα, επηρεάζεται από μια γενετική αλλαγή που συνδέεται με τον καρκίνο του προστάτη.

Οι ερευνητές ανέφεραν πάντως ότι χρειάζονται πρόσθετες δοκιμές σε περισσότερους ανθρώπους για να αποδειχτεί ο βαθμός αποτελεσματικότητας της νέας μεθόδου και η ανωτερότητά της σε σχέση με τον έλεγχο του PSA.

Αν αυτό όντως συμβεί, τότε είναι δυνατό μελλοντικά να δημιουργηθούν απλές και φθηνές τυποποιημένες συσκευασίες (κιτ) για τεστ ούρων, που θα παρέχουν αποτελέσματα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια κλινική δοκιμή σε 1.200 άνδρες, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί έως τα Χριστούγεννα. Θα ακολουθήσουν και άλλες δοκιμές, καθώς θα πρέπει οι γιατροί να παρακολουθήσουν σε βάθος χρόνου τους άνδρες που είχαν χαμηλό επίπεδο της πρωτεΐνης MSMB, για να βεβαιώσουν ότι πράγματι εμφάνισαν καρκίνο του προστάτη και ότι συνεπώς η νέα εξέταση είναι αξιόπιστο και μπορεί να προβλέψει έγκαιρα την μελλοντική εμφάνιση της νόσου.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κομισιόν: Πιο ακριβές οι επικοινωνίες - χρονοβόρες οι διαδικασίες φορητότητας αριθμού στην Ελλάδα

Οι τιμολογήσεις των επικοινωνιών εξακολουθούν να είναι ελαφρώς υψηλότερες στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ε.Ε. ενώ οι διαδικασίες φορητότητας αριθμού παραμένουν εξαιρετικά χρονοβόρες.

Aυτό προκύπτει από τα στοιχεία που παρέθεσε η Επίτροπος για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες N. Kroes, μετά από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Παπανικολάου.

Από την τακτική παρακολούθηση της γενικής πορείας της αγοράς τηλεπικοινωνιών εκ μέρους των υπηρεσιών της Επιτροπής διαπιστώνεται συνολική βελτίωση στις τιμές καταναλωτή.
Για παράδειγμα, ο μέσος όρος της ..........

μηνιαίας δαπάνης για σταθερή τηλεφωνία των οικιακών χρηστών στην ΕΕ μειώθηκε από 41,3 ευρώ το 2003 σε 38,4 ευρώ το 2009 και ο μέσος όρος της μηνιαίας δαπάνης για κινητή τηλεφωνία από 36,64 ευρώ το 2004 σε 19,25 ευρώ το 2009. Η εξέλιξη των τιμών στην Ελλάδα αντανακλά εν γένει την τάση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο, η τιμολόγηση παραμένη σταθερά πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο - 0,14 ευρώ ανά λεπτό στην Ελλάδα έναντι 0,11 κατά μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι με βάση τους στόχους του κανονιστικού πλαισίου του 2003, στο τομέα της πληροφορίας τέθηκε ο στόχος της κατοχύρωσης του δικαιώματος πρόσβασης όλων των καταναλωτών σε ένα σύνολο βασικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές (τηλέφωνο, φαξ, πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δωρεάν κλήση αριθμών άμεσης ανάγκης), περιλαμβανομένου και του δικαιώματος των ατόμων με αναπηρία για πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Στην ερώτηση κατά πόσο αυτό πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα η Ολλανδή Επίτροπος σημείωσε πως η καθολική υπηρεσία, όσον αφορά τη βασική φωνητική τηλεφωνία, παρέχεται σε όλα τα κράτη μέλη.

Στα περισσότερα κράτη μέλη, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, τούτο έχει υλοποιηθεί με την επιβολή υποχρεώσεων παροχής καθολικής υπηρεσίας σε συγκεκριμένη(ες) επιχείρηση(επιχειρήσεις).

Όσον αφορά τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης 112, οι κλήσεις προς αυτές τις υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν σε όλα τα κράτη μέλη. Το κανονιστικό πλαίσιο του 2009, που θα αρχίσει να ισχύει στις 25 Μαΐου 2011, ενισχύει περαιτέρω τους κανόνες για την πρόσβαση των χρηστών με αναπηρία, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στον αριθμό 112, ώστε να τους παρέχεται ισοδύναμη πρόσβαση με αυτή που απολαύουν άλλοι τελικοί χρήστες.

Παρόλαυτα, η Ελλάδα παραμένει εντυπωσιακά πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στον χρόνο που απαιτείται για την φορητότητα τόσο ενός κινητού - η Ελλάδα καταγράφει τις χειρότερες επιδόσεις και απαιτούνται 12 ημέρες ενώ κατά μέσο όρο στην Ε.Ε. απαιτούνται 4,1 (Πίνακας 2) - όσο και ενός σταθερού αριθμού - η Ελλάδα καταλαμβάνει την τρίτη χειρότερη θέση με απαιτούμενες ημέρες φορητότητας τις 12 όταν στην Ε.Ε. απαιτούνται κατά μέσο όρο 5.9.

Ναυτεμπορική

Ξαναβγάζουν τα τασάκια στα τραπέζια εστιάτορες και ιδιοκτήτες καφέ

Εστιάτορες και ιδιοκτήτες καφετεριών είναι αποφασισμένοι να μην υπακούσουν στον νόμο που απαγορεύει το κάπνισμα μέσα στα μαγαζιά τους, καθώς όπως υποστηρίζουν η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί μέσα σε στον πρώτο μήνα εφαρμογής του μέτρου τους οδηγεί στο λουκέτο.

Ο Γιάννης Χατζηαλέξης διατηρεί καφετέρια στο Μικρολίμανο όπως μας εξήγησε η απαγόρευση καπνίσματος τον έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση καθώς απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα προσωπικό και τα έσοδα έχουν πέσει κατακόρυφα.
Αυτό σε συνδιασμό με τους αυξημένους ...........

φόρους τον οδηγεί όπως λέει μαθηματικά στον οικονομικό μαρασμό.

Χθές η Ομοσπονδία Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων αποφάσισαν ύστερα από πολύωρη σύσκεψη να προχωρήσουν από μόνοι τους στην άρση της απαγόρευσης του καπνίσματος αν μέχρι την Κυριακή η κυβέρνηση δεν ανακαλέσει άμεσα το μέτρο και δεν τους καλέσει να συζητήσουν λύσεις ώστε να βρεθεί μια μέση λύση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χ. Τσάκος η φορολόγηση προς τα καταστήματα πώλησης καφέ φθάνει το 38 % (ΦΠΑ- Ειδικός φόρος κατανάλωσης), το 25% του τζίρου πηγαίνει στις ΔΕΚΟ ενώ 10-15% έχει πέσει ο τζίρος των καταστημάτων λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος.

Μπορεί οι εστιάτορες να ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να βρεθεί φόρμουλα ώστοσο το μέτρο κατά του καπνίσματος είναι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Newsit, προσωπικό στοίχημα του ίδιου του πρωθυπουργού και θεωρείται δυναμικός αντικαπνιστής.

Πάντως ήδη σε πολλές καφετέριες το μέτρο του καπνίσματος έχει ατονήσει. Ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις είναι σαν να μην ξεκίνησε ποτέ η συγκεκριμένη απαγόρευση.

Δ' Εθνική. Ποιοι σφυρίζουν τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Δ΄ εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά ο πίνακας.........


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ – ΓΚΡΙΖΕΠΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΗΤΤΑΣ – ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ (ΗΛΕΙΑΣ)


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΟΒΕΣΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)


ΖΑΒΛΑΝΙ – ΑΟ ΚΡΟΚΕΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΥΤΡΑΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ – ΝΤΖΑΝΗΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)


ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΑΧΑΙΚΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΚΡΙΔΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΣΑΝΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)


ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ (ΑΧΑΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΟΥΤΣΗΣ – ΚΑΜΖΟΛΑΣ (ΑΧΑΙΑΣ)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΣΤΕΡΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ – ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΥ)



ΣΠΑΡΤΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΛΛΙΑΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΟΡΟΛΗΣ – ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

Από αύριο Παρασκευή η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, και η διοίκηση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας.

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, συμφωνήθηκε ότι οι επιστροφές φόρου προς τους βενζινοπώλες για τις ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που διαθέτουν στην κατανάλωση, θα γίνονται σε διάστημα δυο ημερών.
Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου θα .........

καταργηθεί η προκαταβολή του φόρου από τους πρατηριούχους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών, Μιχάλης Κιούσης, επισήμανε ότι η μείωση των ελάχιστων αποστάσεων μεταξύ πρατηρίων και χώρων συνάθροισης κοινού, που προωθείται με νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, δημιουργεί ζητήματα ασφαλείας.

Η τιμή πώλησης

Η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες πόλεις της χώρας, θα ξεκινά από τα 67 λεπτά το λίτρο.

Στα 70 λεπτά προβλέπεται να διαμορφωθεί η μέση τιμή, ενώ στην περιφέρεια -και κυρίως στα νησιά- οι τιμές θα φθάνουν τα 77-78 λεπτά.

Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις που έκαναν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Κουσελά.

ΤΑ ΝΕΑ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Οκτωβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.