Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Αντωνίας Μπούζα για την νέα σχολική χρονιά


Στον Δήμο Μεσσήνης και συγκεκριμένα στο πρώτο ενιαίο λύκειο και ΕΠΑΛ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και θεμάτων Π..Ε Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα.

Η κ. Μπούζα ,αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε .......

Αλιευτικό Καταφύγειο Μαραθούπολης: Ενα εργο ετών βαίνει προς υλοποίηση

Ήταν ένα πάγιο αίτημα χρόνων η κατασκευή του Αλιευτικού καταφυγίου της Μαραθούπολης Γαργαλιάνων και από χθες όλα συνηγορούν ότι η αναμονή λαμβάνει επιτέλους τέλος και το έργο σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει.

Αυτό έγινε ......

Αγιασμός και πρώτο κουδούνι σήμερα στις σχολικές μονάδες των Φιλιατρών

Μια νέα σχολική χρονιά έκανε σήμερα την έναρξη της με το πρώτο κουδούνι και τον καθιερωμένο Αγιασμό στις σχολικές μονάδες των Φιλιατρών αλλα και σε όλη την χώρα.

Όπως κάθε χρόνο .....

Μήνυμα Πέτρου Τατούλη για τη νέα σχολική χρονιά

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η νέα γενιά μπορεί να δείξει τον ασφαλή δρόμο εξόδου της χώρας από την κρίση, γιατί διαθέτει καθαρή ματιά, άφθαρτο ταλέντο και λειτουργεί με όρους ανεπιτήδευτης και .....

Εναρξη σχολικής χρονιάς

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ


Η Απάντηση - Δήλωση του Περικλή Μαντά στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συβουλίου

Με μια οργισμένη απάντηση στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Μαντάς επιτίθεται στον περιφερειάρχη Πελοποννησου Πέτρο Τατούλη για το ψήφισμα που ζήτησε η Αντωνία Μπουζα και που εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο κατηγορώντας το για κιτρινισμούς και θεατρινισμούς ενώ τον προτρέπει να μην αγχώνεται καθως ο πολιτικός του επίλογος έρχεται.
Αναλυτικά η δήλωση - Απάντηση του Περικλή Μαντα αναφέρει: .......