Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

OTE TV : Αναβάθμισε σε HD τα κανάλια FOX, FOXLife, ΟΤΕ CIΝEMA 2

Πρίν λίγες μέρες ο ΟΤΕ TV είχε αναβαθμίσει το κανάλι OTE CINEMA 2 σε HD Dolby Digital και η ποιότητα εικόνας και ήχου ήταν κορυφαία.

Σήμερα το πρωί, ......

Ξεψύχησε στο Α.Τ. Κυπαρισσίας 60χρονος από τη Χριστιανούπολη

Στο Α.Τ. Κυπαρισσίας ξεψύχησε το μεσημέρι κρατούμενος που είχε συλληφθεί νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο.
Ο 60χρονος, κάτοικος εν ζωή Χριστιανούπολης, ήταν στο δικαστήριο επειδή δικαζόταν αδερφός του.

Σύμφωνα με .......

Ανακοίνωση της Cosmote

Κατανοούμε ότι στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και τον νομό Μεσσηνίας, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η επικοινωνία είναι απολύτως απαραίτητη.

Γι’ αυτό και ......

Δήλωση Κατρούγαλου για τους πληγέντες της Θεομνηνίας

«Οι καταστροφές στη Μεσσηνία από την πρόσφατη θεομηνία είναι μεγάλες. Δεν ήταν αναπόφευκτες. Η σκέψη μας είναι πρώτα από όλα στους νεκρούς και τις οικογένειες τους. Δεν αρκούν όμως, οι αυτονόητες δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Η Πολιτεία έχει ευθύνες. ,,,,

Π.Ε. Μεσσηνίας: Υποδοχή αιτήσεων πληγέντων

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, δέχεται αιτήσεις για αυτοψία σε πληγείσες επιχειρήσεις (εμπορεύματα, μηχανολογικό εξοπλισμό), από την πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

Επιπλέον το ......

Δήμος Τριφυλίας: Πρόσκληση δήλωσης ζημιών απο την θεομηνία

Παρακαλούνται οι Δημότες, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από τη θεομηνία στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2016, σε οικοσκευές, ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, κτιριακές εγκαταστάσεις, επαγγελματικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αγροτικών καλλιεργειών να υποβάλουν ανάλογα αιτήματα στο Δήμο:

Καταστροφές στην Μεσσηνία: Προτάσεις Λαμπρόπουλου για ανακούφιση των πληγέντων της θεομηνίας.

Λίγα 24ωρα μετά τα ακραία φαινόμενα , που έπληξαν τον Νομό μας και ύστερα από τις επισκέψεις μου στις πληγείσες περιοχές , θέλω να απευθυνθώ προς κάθε αρμόδια αρχή και να πω ότι αυτό που προέχει τώρα , είναι η ενότητα των δυνάμεων του τόπου μας και η γρήγορη αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Συγκεκριμένα : .......

Συμβουλες από το ΑΤ Φιλιατρών προς τους μαθητές και τους γονείς.

Ένα αρχείο με χρήσιμες συμβουλές για τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς μας απέστειλε το ΑΤ Φιλιατρων πα΄ρεχοντας χρήσιμες συμβουλές σε παιδιά και γονείς για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Δειτε το παρακάτω αρχείο που επισυνάπτουμε