Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Μυνητήρια αναφορά κατά της ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ για παράνομες περιφράξεις στην παραλία του Καλού Νερού

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Kα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
1) Του Δημητρόπουλου Κωνσταντίνου του Χρήστου Επιχειρηματία κατοίκου Καλού Νερού Παραλία
2) Των κάτωθι υπογεγραμμένων κατοίκων περιοχής Καλού Νερού.

Κυρία Εισαγγελεύ

Άγνωστης ταυτότητας κυρίως αλλοδαποί, συνοδευόμενοι τις.........

περισσότερες φορές από Έλληνες που δηλώνουν ότι ανήκουν στην ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ, εμφανίζονται σε ομάδες στην ακτή από το Καλό Νερό μέχρι τις εκβολές της Νέδα και τοποθετούν στον χώρο του αιγιαλού πάνω στην άμμο καλάμια, και αιχμηρά σιδεροπλέγματα που χρησιμοποιούνται σε κατασκευές από μπετόν, με τα οποία περιφράσσουν εδαφικά τμήματα διαστάσεων περίπου 1.5 Χ 1,5 μ. και τοποθετούν πινακίδες σύμφωνα με τις οποίες τα τμήματα αυτά είναι φωλιές θαλάσσιας χελώνας. Η εικόνα αυτή είναι άκρως αντιαισθητική, απωθητική για τους τουρίστες που μας επισκέπτονται και δημιουργεί συνειρμούς ‘’νεκροταφείου’’ στην παραλία του Καλού Νερού.

Εξαιτίας της τοποθέτησης των καλαμιών και των σιδερο-πλεγμάτων προ τετραημέρου συνέβηκε ατύχημα, όταν μικρής ηλικίας παιδιά οικογένειας που παραθέριζε στην περιοχή, παίζοντας στην άμμο έπεσαν πάνω σε αυτά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ευτυχώς ελαφρά, και μονάχα από τύχη δεν προκλήθηκε κάτι πιο σοβαρό από εκδορές. Αισθανθήκαμε μεγάλη ντροπή και δεν μπορούσαμε να ψελλίσουμε κάποια σοβαρή δικαιολογία στους διαμαρτυρόμενους γονείς.
Ο ίδιες ομάδες με την σύνθεση που ποικίλλει από ημέρα σε ημέρα έχουν παρατηρηθεί να μεταφέρουν αυγά θαλάσσιας χελώνας από τις θέσεις όπου πραγματικά έχει ωοτοκήσει η χελώνα σε σημεία μεγαλύτερης απόστασης από την ακτογραμμή, όπου έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι και όχι η χελώνα φωλιές. Από πού απόκτησαν το δικαίωμα παρέμβασης στο οικολογικό οικοσύστημα της περιοχής μας αυτοδιοριζόμενοι ‘’προστάτες’’ και ποιές είναι οι επιπτώσεις των αυθαίρετων ενεργειών τους στην πανίδα της περιοχή μας. Εξάλλου έχει παρατηρηθεί ότι ενώ καμία φωλιά δεν υπήρχε σε συγκεκριμένη περιοχή –έμπροσθεν και πλησίον του κτήματος ‘’Παπαηλιού’’ την επόμενη μέρα το πρωί είχαν ήδη τοποθετηθεί πινακίδες δέκα (10) και πλέον φωλιών σε μικρή απόσταση όχι μεγαλύτερη του 1 μέτρου η μία από την άλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές υπόνοιες ότι κατασκευάζονται στην διάρκεια της νύκτας τεχνητά φωλιές, δίχως να υπάρχουν πραγματικά. Μια αυτοψία με την παρουσία σας στο συγκεκριμένο σημείο, θα μας φανερώσει την αλήθεια εάν υπάρχουν σε κάθε πραγματική φωλιά χελώνας 80- 120 αυγά όπως ισχυρίζονται , η είναι φωλιά κατασκευασμένη μόνο με 10-20 αυγά.

Περαιτέρω, είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η ίδια ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ έχει δημοσιεύσει στοιχεία στον ελληνικό τύπο ότι ο πληθυσμός της Caretta- Caretta, στην περιοχή μας αυξάνεται και εν πάσει περιπτώσει ότι δεν μειώνεται, την ίδια στιγμή καταγγέλλει συστηματικώς την χώρα μας στην ΕΕ ότι, παραλείπει τάχα να λάβει μέτρα προστασίας με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται δήθεν το περιβάλλον στην περιοχή μας, επιδιώκοντας να θεσπισθούν μέτρα και απαγορεύσεις που θα μετατρέψουν την περιοχή μας σε νεκρή ζώνη.

Τέλος αν και σύμφωνα με τον Ν. 3937/2011 η ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ υποχρεούται να ανακοινώνει δημόσια και κυρίως στην ιστοσελίδα της αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό φωλιών και ωοτοκιών της θαλάσσιας χελώνας τέτοια πληροφόρηση δεν παρέχει.
Επειδή, οι παραπάνω ενέργειες πλήττουν το δικαίωμα μας να απολαμβάνουμε ελεύθερα τον κοινόχρηστο χώρο του αιγιαλού και δημιουργούν θανάσιμους κινδύνους για τα μικρά παιδιά, που παραθερίζουν στην περιοχή μας με βέβαιη πιθανότητα πρόκλησης σοβαρώτατου ατυχήματος.
Επειδή δεν γνωρίζουμε αν οι ενέργειες αυτές γίνονται με βάση κάποια νόμιμη άδεια και αν έχουν παραπλανηθεί οι αρμόδιες αρχές σχετικά με τον αριθμό και την θέση των φωλιών της θαλάσσιας χελώνας, με την χρήση αναληθών στοιχείων.

Επειδή, έχουμε καθήκον να προστατεύουμε το δικαίωμα μας να ζούμε ελεύθερα στον τόπο μας, όπως συμβαίνει αιώνες τώρα σε απόλυτη αρμονία με όλα τα στοιχεία της φύσης σεβόμενοι την χλωρίδα και πανίδα αυτής.
Επειδή έχουμε παρενοχληθεί επανειλημμένα να κάνουμε συσκότιση στις επιχειρήσεις μας, με παρεμβάσεις στην απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων στις ιδιοκτησίες μας , που το Σύνταγμα προστατεύει. Επιφυλασσόμεθα να σας καταθέσουμε συμπληρωματικά στοιχεία αν απαιτηθεί.
Επειδή, από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε στην ιστοσελίδα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν υπάρχει άδεια που να έχει χορηγήσει η μόνη αρμόδια για το σκοπό αυτό Κτηματική Υπηρεσία Ν.Μεσσηνίας που να δίνει στην ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ το δικαίωμα να κατασκευάζει στον αιγιαλό τις ανωτέρω επικίνδυνες σε κάθε περίπτωση περιφράξεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Όπως ελέγξετε α) τις ευθύνες των αρμοδίων της ΑΡΧΕΛΩΝ που προβαίνουν στην κατασκευή των περιφράξεων αυτών στον αιγιαλό καθώς επίσης τον λόγο της μη απομάκρυνσης τους όπως επιβάλλει η νομοθεσία περί αιγιαλού και να διατάξετε την άμεση αφαίρεση τους για να προλάβουμε μελλοντικά ατυχήματα με παιδιά και ηλικιωμένους β) αν και σε ποια δημόσια αρχή έχει υποβάλει η ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό φωλιών και ωοτοκιών της θαλάσσιας χελώνας στην περιοχή μας και σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομων πράξεων παραλείψεων ενεργηθούν τα νόμιμα.

Κυπαρισσία 16-7-2013
Οι καταγγέλλοντες

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει σε διπλή συνεδρίαση την Πέμπτη 8 Αυγούστου και ώρα 20:00 Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας
Στην πρόσκληση που υπογράφφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβ'άνοπνται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα: .....


21η Συνεδρίαση

1. Απολογισμός Εσόδων – Εξόδων Δημοτικής Φιλαρμονικής (ΝΠΔΔ), τέως Δήμου Κυπαρισσίας, οικ. έτους 2010 (Έγκριση της αριθ. 75/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής).

22η Συνεδρίαση


1. Εξέταση αιτήσεων για μειώσεις σε τέλη ύδρευσης στην Τ.Κ. Μαραθόπολης (απόφ. 6/2013 Τ.Κ. Μαραθόπολης).
2. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Δήμους Τριφυλίας και Μεσσήνης για την υλοποίηση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ – ΚΑΛΟΓΕΡΕΣΙ».
3. Αίτηση κ. Βρεττού Αριστομένη σχετικά με διαγραφή προσαυξήσεων των οφειλών του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ, λόγω οικονομικών αδυναμιών.
4. Αίτηση Κωνσταντέλου Τιμόθεου του Σωτ. για διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ και τελών καθαριότητας κ΄ φωτισμού, έτους 2013,στην Τ.Κ. Σπηλιάς.
5. Αίτηση των α) Παζαίτη Ιωάννη του Χρ. Και β) Παζαίτη Κυριακής συζ. Ιωάν. για διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ και τελών καθαριότητας κ΄ φωτισμού, έτους 2013,στην Δ.Κ. Κυπαρισσίας.
6. Αίτηση Σύλλα Χαράλαμπου του Χρ. για διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ και τελών καθαριότητας κ΄ φωτισμού , έτους 2013,στην Δ.Κ. Κυπαρισσίας.

7. Αίτηση Κόλλιας Ελένης του Περικλή για διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ και τελών καθαριότητας κ΄ φωτισμού, έτους 2013,στην Δ.Κ. Κυπαρισσίας.
8. Αίτηση Θεοδωρακόπουλου Νικόλαου του Γεωργ. για διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ, έτους 2012, 2013, στην Τ.Κ. Σπηλιάς.
9. Λειτουργία εμποροπανήγυρης οικισμού «Αγρίλι», Δ.Ε. Φιλιατρών (έγκριση της αριθ.
94/2013 απόφ. Οικον.Επιτροπής & της αριθ. 48 /2013 απόφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
10. Αίτηση Γκότση Ιωάννη σχετικά με την κατασκευή πεζοδρομίου έξωθεν της οικίας του (έγκριση αριθ. 47/2013 απόφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
11. Αίτηση Παγάνη Χαράλαμπου σχετικά με τοποθέτηση εμποδίων στάθμευσης επί του πεζοδρομίου της οικίας του (έγκριση της αριθ. 39/2013 απόφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
12. Αίτηση της εταιρείας «Μ.& Π. Ιμιρτζιάδη Ο.Ε.» σχετικά με τοποθέτηση ενδεικτικής πινακίδας προορισμού (έγκριση της αριθ. 41/2013 απόφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
13. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, Προυπολογισμού & Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Τριφυλίας, οικ.έτους 2013.
14. Ανάθεση στη Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ. της διαχείρισης και λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού.


«Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου»!...

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Γνωριστήκαμε με τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, καλλιτεχνικά γνωστό ως Χάρρυ Κλυνν, τον χαρακτηρισθέντα και «Εθνικό γελωτοποιό», πριν τριάντα περίπου χρόνια την εποχή που ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς με κάλεσε να βοηθήσω την ιστορική Ποντιακή ομάδα που έπαιζε ξανά στην Πρώτη Εθνική Κατηγορία. Το δέχτηκα με χαρά καθότι είμαι και εγώ Ποντιακής καταγωγής από τη μεριά του πατέρα μου, (Μικρασιάτικης καταγωγής από τη μεριά της μητέρας μου…)

Ομολογώ δημοσίως ότι κάθε φορά που προσπαθώ να .......

εμπλουτίσω κάποια από τα κείμενά μου που φιλοξενούνται στα ελληνικά blogs με οπτικό-ακουστικό υλικό ο φίλος μου Χάρυ με εξυπηρετεί τα μέγιστα!..
Ζωντανό παράδειγμα αυτής της «εξυπηρέτησης» το μεγάλο, καυτό και σχεδόν λησμονημένο θέμα των περιώνυμων, υποβαθμισμένων και δραματικά υποτιμημένων στην αξία τους «Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου»…



Είδα τις προάλλες την έκθεση του Ιουλίου 2013 του ΔΝΤ με αριθμό 13/241 για τον Τραπεζικό τοπίο της χώρας μας (αναρτήθηκε και στην Ναυτεμπορική) (http://www.naftemporiki.gr/documents/681874), και όπως καθαρά φαίνεται το Τραπεζικό μας Σύστημα είναι τελικά στα χέρια του Ελληνικού Κράτους…
Η Άλφα, η Εθνική, η Eurobank και η Πειραιώς έχουν το 96% συνολικά των καταθέσεων των Ελλήνων και με ποσοστά 83.7% η Άλφα, 84.6% η Εθνική, 78.3% η Πειραιώς και 98.6% η Eurobank ανήκουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή στο Ελληνικό Δημόσιο.
Κάποτε καταγράφαμε «πρωτιές» χαρακτηριζόμενοι ως Οικονομία Σοβιετικού Τύπου (αφού το Τείχος είχε ήδη πέσει) καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των επενδύσεων ελεγχόταν από το Κράτος…

Τώρα πάλι καταγράφουμε παρόμοιες «πρωτιές» καθώς το Τραπεζικό μας σύστημα ελέγχεται, όπως φαίνεται στα ποσοστά που δείχνω παραπάνω, από το Ελληνικό Κράτος…
Δεν θα σταθώ στο ερώτημα που εύλογα προκύπτει και αφορά τα πάρα πολλά δις ευρώ που «δόθηκαν» στις Ελληνικές Τράπεζες…
Δεν θα σταθώ ούτε στο ερώτημα του τι συνέβη στις Κυπριακές Τράπεζες και ποιο θα είναι το τελικό ποσοστό του υποχρεωτικού «κουρέματος» που θα γίνει στις καταθέσεις των Κυπρίων αδελφών μας…
Θα αποφύγω και το «πονηρό» ερώτημα που αφορά στο εάν (και πότε) θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα και στους Έλληνες καταθέτες.
Το ερώτημα που πρόσφατα γεννήθηκε μετά τις σχετικές αποφάσεις του Eurogroup για «εγγυημένες» καταθέσεις μέχρι του ποσού των 100,000 ευρώ θα το αποφύγω τελείως καθώς πολλοί αναφέρονται ήδη σε κάποιες μικρές αλλά πολύ επικίνδυνες «τρυπούλες» και ασάφειες στα σχετικά κείμενα…
Εύλογα θα μπορούσε να μου πει κάποιος άγνωστος φίλος και καλόπιστος αναγνώστης της σημερινής μου ανάρτησης:
«Κύριε Πιπερόπουλε, πού στοχεύει το κείμενό σας;»

Καλόπιστα θα απαντήσω ότι στοχεύει στο υφιστάμενο μεγάλο δράμα πολλών συμπατριωτών μας που κατέχουν «Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου» τα οποία τους δόθηκαν κάποτε ως αποζημιώσεις ή τα οποία καλόπιστα αγόρασαν ως επενδύσεις για τα…γεράματα!...
Αναφέρομαι στους συμπατριώτες μας καθότι οι «Ξένοι επενδυτές» που κρατούσαν και κρατούν «Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου» φαίνεται ότι έχουν χάσει κάτι αλλά οι δικές τους απώλειες ΔΕΝ συγκρίνονται, μου λένε φίλοι ειδικοί στο θέμα, με τις απώλειες των Ελλήνων που κρατούν στα χέρια τους «σκουπίδια…»
Όπως όλοι γνωρίζουμε στις Διεθνείς αγορές τα «Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου» 10ετούς διάρκειας βρίσκονται σε πρωτόγνωρο ναδίρ και εάν η Κυβέρνησή μας «τολμούσε» να κυκλοφορήσει νέα ομόλογα στις Διεθνείς Αγορές τα επιτόκια είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ…
Τα ΔΑΝΕΙΚΑ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ της τρόικα ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τον Μάη του 2014 και τότε, κατά τα συμφωνημένα και εν πολλοίς λησμονημένα, θα πρέπει να βγούμε ξανά στις Διεθνείς Αγορές!...

Προβληματίζομαι, λοιπόν, από χτες διαβάζοντας την νέα Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, μελετώντας τις τρέχουσες συζητήσεις σε προσκήνια και παρασκήνια για το Κυπριακό κούρεμα καταθέσεων που θα αντικατασταθούν με Ομόλογα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ακούγοντας από φίλους επιχειρηματίες ότι το σλόγκαν που έκανε «διάσημο» ο τότε Υπουργός κ Ανδρέας Λοβέρδος «ότι ΔΕΝ υπάρχει σάλιο» ισχύει τώρα στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και προσδοκώντας τις Γερμανικές Εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου…

Πώς θα βγούμε στις Διεθνείς αγορές το 2014 με το ερώτημα που έθετε το γνωστό τότε διαφημιστικό σλόγκαν το οποίο διακωμωδεί ο συμπολίτης και παλιός φίλος Χάρρυ Κλυνν; Και μη μου πει κάποιος ότι τώρα έχουμε ευρώ και όχι Δραχμές:
«Εσείς ΕΝΑ εκατομμύριο Δραχμές πόσο θα το αγοράζατε;»


Φιλιατρά: 1η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΓΕΥΣΗ – ΑΠΟΛΑΥΣΗ – ΧΑΡΑ»




Αντίθετος ο Αλευράς με την επιβολή του ΟΑΕΕ σε μικρά καταστήματα σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων.

Κατά της επιβολής ΟΑΕΕ σε μικρά καταστήματα που λειτουργούν σε περιοχές με λιγότερους από 2.000 κατοίκους τάχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.

Ο κ. Αλευράς δήλωσε: .......

«Είναι απαράδεκτο να επιβάλει η κυβέρνηση υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Τα καταστήματα στα χωριά ασκούν κοινωνικό λειτούργημα. Δεν νοείται ένα μικρό μαγαζί σε ένα ορεινό χωριό να είναι υποχρεωμένο να ενταχθεί στον ΟΑΕΕ, δεδομένου ότι τα οικονομικά του μεγέθη είναι πολύ μικρά. Οι πιο πολλοί επαγγελματίες στα χωριά, από χόμπι κάνουν αυτή τη δουλειά και όχι γιατί έχουν εισόδημα.

Αν ισχύσει αυτό, είναι εγκληματικό και σημαίνει το οριστικό κλείσιμο των μαγαζιών. Θα μαραζώσει όλη η ύπαιθρος και κυρίως, λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί επαγγελματίες δεν θα μπορούν ν’ ανταποκριθούν στον ΟΑΕΕ και υπάρχουν μεγάλες οφειλές. Γι’ αυτό χρειάζεται μια ρύθμιση για να μπορέσουν τμηματικά να πληρώσουν» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης.


ΙΚΑ: Σε 12 δόσεις η ρύθμιση οφειλών του 2013

Το υπουργείο Εργασίας διευκολύνει την υπαγωγή στη «Νέα Αρχή» με νέα εγκύκλιο

Την ευκαιρία να ρυθμίσουν όλα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν επιχειρήσεις και επιτηδευματίες.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ, που θα εκδοθεί μέσα στις ........

επόμενες μέρες, όσοι οφειλέτες ρυθμίσουν τα χρέη του 2013 προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις θα μπορούν να ενταχθούν και στην ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών που επιτρέπει τη σταδιακή αποπληρωμή χρεών μέχρι και τον Ιούνιο του 2017.

Η διευθέτηση των 12 δόσεων θα αφορά αρχικά στο ΙΚΑ και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΕΑ.

Μέχρι σήμερα προϋπόθεση για την υπαγωγή στη «Νέα Αρχή», όπως ονομάσθηκε η νέα ρύθμιση, ήταν να καταβάλλονται ανελλιπώς οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές από 1η Ιανουαρίου 2013 ή να έχουν καταβληθεί μέχρι την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση.

Η πρόβλεψη αυτή απέκλεισε από την ευνοϊκή ρύθμιση χιλιάδες ασφαλισμένους που είτε είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ταμεία (που δημιουργήθηκαν το 2013), είτε δεν μπορούσαν μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε ενεργοποιήθηκε η ρύθμιση, να συγκεντρώσουν και καταβάλλουν εφάπαξ τα χρωστούμενα.

Πρώτο Θέμα

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Αυγούστου 2013




Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων τοπυ BEST TV Καλαμάτας [ 1-8-2013 ]