Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ [ VIDEO ]

Αλλοίωση του αποτελέσματος λένε στον Παναθηναϊκό - Καταθέτει ένσταση [ VIDEO ]

Για αλλοίωση του αποτελέσματος κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε βήματα του Σπανούλη, στο τέλος. Αναμένεται ένσταση!

Έξαλλοι με τη διαιτησία ....

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 66-68: «Μπρέικ» με... βήματα

Ο Ολυμπιακός μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο τελικό νίκησε 68-66 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ισοφάρισε τη σειρά, με τον Διαμαντίδη να βάζει μεγάλο σουτ, αλλά να μην δίνει τη νίκη, καθώς ο Σπανούλης με τρίποντο στην εκπνοή -είχαν προηγηθεί ξεκάθαρα βήματα- έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και στα σαράντα λεπτά του, με τους .......

Ηλεία: Έσερνε με το αυτοκίνητό του σκύλο μέχρι να πεθάνει

Συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5/2016), στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 45χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβασης της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Η ίδια κατηγορία....

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίητης Πειραιώς Σεραφειμ

Επιστολή στην ιερά Σύνοδο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιά:

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Αναλαμβάνουν καθήκονα 7 νέοι μόνιμοι γιατροί

Χθες προκηρύχθηκε μια θέση ειδικευμένου ιατρού κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας, ενώ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμών για άλλους πέντε μόνιμους ιατρούς με τις εξής ειδικότητες: