Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γαργαλιάνοι: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο Καφεπωλών

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Καφεπωλών Γαργαλιάνων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2015 μετα απο την Γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί.

Από την διαδικασία εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του συμβουλίου και αμέσως μετά τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Ετσι το Νέο Δ.Σ. του συλλόγου αποτελείται από τους:

Φιλιατρά: Στις 7 Απριλίου η δημοπρασία για επισκευή δρόμωνΣτις 7 Απριλίου πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο για την επισκευή οδοστρωμάτων Φιλιατρών, όπως αποφασίστηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, η οποία ενέκρινε την δαπάνη και την διάθεση πίστωσης και καθόρισε τους όρους του διαγωνισμού.

Το έργο, όπως ανέφερε η πρόεδρος της επιτροπής Μαρία......

Καλαμάτα: Ζηλιάρα γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία σε πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές, για τα αστυνομικά συμβάντα της Μεσσηνίας, περιστατικό και θέαμα ήρθαν πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί υπάλληλοι σε περιοχή λίγο έξω από την Καλαμάτα. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να επιληφθούν περιστατικού, έπειτα από κλήση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου για ......

Το θερινό ωράριο φαρμακείων

Από σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων έχει ως εξής:
Συγκεκριμένα:

Φιλιατρά: Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας ανακοινώνει το Πασχαλινό ωράριο Καταστημάτων στην πόλη μας.

Αναλυτικά:

Φιλιατρά: Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ Pacman στους δρόμους της πόλης μας

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ

Όλοι ξαφνικά κοιτάνε το google maps και όχι δεν έχουν να πάνε πουθενά.
Πολύ απλά παίζουν pacman.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο) οι χάρτες της Google εκτός από οδηγίες μετάβασης, street view και σημεία.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα