Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ.... ΕΩΣ ΚΑΙ 9 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα Τέλη Κυκλοφορίας

Έως και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 έχουν προθεσμία οι κάτοχοι οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2017 και για την κατάθεση πινακίδων στις εφορίες, καθώς δόθηκε παράταση. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, επειδή οι περισσότεροι φορολογούμενοι ......

Οι επίσημες αργίες του 2017 και πότε πέφτουν.

Επίσημες αργίες – Πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε τον προγραμματισμό σας.
Δείτε ποιες ημέρες του 2017 θα καθίσετε στο σπίτι σας ή θα το συνδυάσετε με κανά τριήμερο;
Στην Ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές, οι οποίες τις περισσότερες φορές αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους αλλά και τους μαθητές.
Κάποιες από αυτές είναι σταθερές ενώ κάποιες άλλες είναι κινητές και προσδιορίζονται από την ημερομηνία του Πάσχα για το κάθε έτος.

Δείτε αναλυτικά τις αργίες του έτους 2017:....

Άδεια οπλοφορίας για ατομική προστασία – Δείτε τι χρειάζεται για την έκδοσή της [Συνημμένο ΦΕΚ ]

Στην καθιέρωση ειδικών εξετάσεων από αρμόδια επιτροπή για τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας σε πολίτες έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθιστώντας πιο αυστηρές τις διαδικασίες που αφορούν στην άδεια οπλοφορίας για ατομική ασφάλεια.

Τα νέα δεδομένα .....

Το 2017, να πούμε «αντίο στο ΕΓΩ, καλημέρα στο…ΕΜΕΙΣ!..»

Προτείνει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

ΤΡΑΓΙΚΗ η τρέχουσα οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα και η εμφανής σε απελπιστικά επίπεδα έλλειψη κάθε θετικής προοπτικής καθώς μπήκαμε στο 2017, έβδομο χρόνο της .......

Ποιες είναι οι νέες εισφορές των αγροτών από την 1η Ιανουαρίου [ Εγκύκλιος ]

Με εγκύκλιο που κυκλοφόρησε στις 30 Δεκεμβρίου 2016 το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος, καθορίζονται οι εισφορές αυτοαπασχολούμενων προερχόμενων από τον ΟΓΑ.

Ειδικότερα, ........

Η Καλή είδηση της ημέρας: Ποιες υπηρεσίες γίνονται πιο φθηνές από σήμερα

Μπορεί το «κύμα» αυξήσεων που έρχεται από την Πρωτοχρονιά του 2017, σε ορισμένα προϊόντα, λόγω αυξήσεων των έμμεσων φόρων, να απειλεί να «τινάξει» τους ατομικούς ή οικογενειακούς προϋπολογισμούς, όμως το… αντιστάθμισμα φέρνει μικρότερες δαπάνες σε δύο υπηρεσίες.
Αυτές είναι:......

Κοιτάξατε το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο σας??

Η κλήρωση του Κρατικού πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, έγινε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου όπως είχαμε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα και ο Τυχερός αριθμός που κερδίσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ είναι 73112 τυχερή σειρά 16

Τα υπόλοιπα νούμερα της κλήρωσης μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ

Ευχές από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών



Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και άθληση!
Σας ευχόμαστε το 2017, όλα να σας έρθουν εύκολα και το μόνο που θα σας κουράσει να είναι η προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών σας επιδόσεων!

Από το Δ.Σ. Του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών (Α.Ο.Φ.)

Ευχές από τον Τοπικό Σύμβουλο Φιλιατρών Γιώργο Κωτσάκη