Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Αλλάξει χρέωση το 1212 του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote

Αλλάζει χρέωση από 1η Ιουνίου η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote το γνωστό σε όλους 1212.

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας η .......

οποία αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι, από 1/7/2010, η χρέωση των κλήσεων προς τον αριθμό 1212 της Εξυπηρέτησης Πελατών Συμβολαίου COSMOTE, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE και καρτοκινητής COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT'S UP, διαμορφώνεται από 0,0030€ ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 30 δευτερόλεπτα, σε 0,121€ ανά κλήση, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της κλήσης.

Επίσης από την ίδια ημερομηνία, η παροχή πληροφοριών από τον αριθμό 1212 θα γίνεται μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος (IVR), ενώ, παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να επικοινωνούν με εκπρόσωπο της COSMOTE.

Η παραπάνω χρέωση αφορά κλήσεις που πραγματοποιούνται από κινητό COSMOTE εντός Ελλάδος προς τον αριθμό 1212.

Αντ. Σαμαράς: Οσοι ψήφισαν τα μέτρα θα τα χρεωθούν ως το τέλος

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε όσους ψήφισαν τα μέτρα «και αυτοί θα τα χρεωθούν ως το τέλος» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ερωτηθείς για την αποπομπή της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης από ΕΕ και ΔΝΤ

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία σημειώνει πως η ενέργεια αυτή της κ. Μπακογιάννη ενόχλησε τους νεοδημοκράτες, αλλά και όσους απαιτούν να υπάρξει ουσιαστική αντιπολίτευση. «Αν τα ψηφίζαμε δεν θα χάναμε μόνο εμείς, .........

θα έχανε και το πολιτικό σύστημα συνολικά. Γιατί στο αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν όλοι συνυπεύθυνοι. Τώρα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε όσους ψήφισαν τα μέτρα... Κι αυτοί θα τα χρεωθούν έως το τέλος» προσθέτει.

Ερωτηθείς πώς θα απαλλαγεί από τα «βαρίδια» της παράταξης, παραπέμπει στην Επιτροπή Αξιολόγησης, διά της οποίας «θα αντιμετωπίσουμε τους πάντες με αξιοκρατικά κριτήρια». Ειδικότερα για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παρέπεμψε στο καταστατικό, το οποίο προβλέπει την υποψηφιότητα των εν ενεργεία βουλευτών, για να συμπληρώσει όμως ότι «η Επιτροπή Αξιολόγησης θα ασχολείται κάθε μέρα και όχι μόνον πριν τις εκλογές με την αξιολόγηση και ανανέωση των στελεχών μας».

Με αφορμή τις συναντήσεις του με τη Γενική Γραμμετέα του ΚΚΕ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με δική του πρωτοβουλία, τονίζει πως «η ΝΔ συνομιλεί πια με όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων, προνόμιο που είχε ως τώρα αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβερνήσεις συνεργασίας, απαντά ότι «η χώρα χρειάζεται την εφαρμογή ολοκληρωτικά διαφορετικού προγράμματος και όχι λεπτές ισορροπίες στο πλαίσιο μιας εύθραυστης κυβέρνησης». Για την περίπτωση συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ στις δημοτικές εκλογές, σημειώνει ότι το ερώτημα αυτό «δεν έχει νόημα» διότι σε αυτές «αποφασίζουν οι τοπικές κοινωνίες με αυτοδιοικητικά κριτήρια».

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΣΧΟΛΙΟ
Για την κατάσταση της οικονομίας που βρίσκεται η Ελλάδα ΠΟΙΟΣ θα την χρεωθεί???


150 χιλιάδες πεθαμένοι θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι από τα ταμεία

Με ρυθμούς χιονοστοιβάδας έρχονται στη δημοσιότητα η μια αποκάλυψη μετά την άλλη για κακοδιαχείρηση του δημοσίου χρήματος. Αυτή τη φορά είναι το "Βήμα της Κυριακής" που αποκαλύπτει απίστευτα στοιχεία διαφθοράς σε δημόσια νοσοκομεία.

Η έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πραγματοποείται από τρία υπουργεία και καταδεικνύει σημεία και τέρατα στη διοίκηση των νοσοκομείων. Η σπατάλη φτάνει σε σημείο να χρεώνονται τα ελληνικά νοσοκομεία από 300 έως και 3.000 ευρώ για υλικά ίδιας εταιρίας που στο Λονδίνο ή την Μανδρίτη κοστίζουν 100 ευρώ.

Όπως προκύπτει από την έρευνα τα ..........

ασφαλιστικά ταμεία δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό ασφαλιζομένων τους, ενώ ο ελλιπής έλεγχος έχει οδηγήσει σε απίστευτες σπατάλες στα αναλώσιμα, ακόμη και από αποκλειστικές νοσοκόμες που παίρνουν υλικά στο σπίτι τους.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι υπάρχουν νοσοκομεία που παραλαμβάνουν εν γνώσει τους άχρηστα υλικά, επειδή με αυτό τον τρόπο οι προμηθευτές ρίχνουν τις τιμές στα χρήσιμα. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο αριθμός των ασφαλιζομένων που έχουν πεθάνει αλλά θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι υπολογίζεται στις 150 χιλιάδες.

Πηγή: the best

Αναβάλλεται η συγκομιδή (??) λόγω καιρού!

Μία νύκτα ήταν αρκετή για να προκαλέσει ζημιά στην πρώιμη παραγωγή καρπουζιού, αφού η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα χωράφια να πλημμυρίσουν από νερά.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι παραγωγοί που σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχαν κάνει, από χθες θα ξεκινούσαν τη συγκομιδή του προϊόντος, ωστόσο ο καιρός... τούς τα χάλασε.
Μάλιστα οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες .......

που επικράτησαν όλες τις προηγούμενες ημέρες βοήθησαν στην καλύτερη ωρίμανση του πρώιμου καρπουζιού και οι εκτιμήσεις για την ποιότητα της φετινής παραχθείσας ποσότητας ήταν πολύ θετικές. Τα χωράφια όμως μετά τη νεροποντή είναι αδιάβατα και οι αγρότες εκτιμούν ότι ανάλογα με τον καιρό η συγκομιδή θα αρχίσει να γίνεται από την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μαζευτεί το καρπούζι προλαμβάνοντας μια μεγαλύτερη καταστροφή από την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Η υγρασία που θα αναπτυχθεί στο έδαφος, όπως λένε χαρακτηριστικά οι παραγωγοί, θα «κουφώσει» το καρπούζι επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την ποιότητά του.
«Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη συγκομιδή, όμως πάντα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα τερτίπια του καιρού. Σε πολλά χωράφια ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής βγήκε «εκτός» και δεν μπορεί να διατεθεί προς πώληση, απόρροια των καιρικών συνθηκών», τόνισε ο κ. Βασίλης Παυλόπουλος παραγωγός.

Μάλιστα η καλλιέργεια του προϊόντος, σύμφωνα με τους παραγωγούς, θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνη, δεδομένου ότι τέτοια εποχή παρατηρείται αστάθεια των καιρικών συνθηκών και στο ενδεχόμενο μιας έντονης βροχόπτωσης ή πτώση των θερμοκρασιών, προκαλούνται σοβαρές ζημιές σε μεγάλο μέρος της σοδειάς.

Ευνοϊκές οι συνθήκες για καλαμπόκι και ελιές

Ωστόσο, το νερό που έπεσε -όπως δηλώνουν οι παραγωγοί- ήταν αρκετά ωφέλιμο για κάποιες άλλες καλλιέργειες που στην παρούσα φάση χρειάζονται νερό. Ειδικότερα, χωράφια με καλαμπόκι και τα ελαιόδενδρα δεν επηρεάστηκαν από τις καιρικές συνθήκες.

Πηγή: Πρώτη της Ηλείας

«Ανεπιθύμητοι οι κυβερνητικοί βουλευτές στην Αμαλιάδα»…????

Να μην επισκεφθούν ξανά την Αμαλιάδα, εάν τελικά παραμείνει ο σχεδιασμός στο πλαίσιο του «Καλλικράτη», σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, κάλεσε τους κυβερνητικούς βουλευτές της Ηλείας, ο δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Δημοτικού .......

Συμβουλίου Βασίλη Ζαχαρόπουλο, τους αντιδημάρχους Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, Νίκη Κοκκαλιάρη, Αβραάμ Μπούρα και Παναγιώτη Μαυρίκο τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Χρήστο Νικολόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Λάμπο, ο δήμαρχος Αμαλιάδας μίλησε για «προσωπική και ιδιοτελή διαβούλευση του παρασκηνίου» και για «ανίατη ασθένεια του τόπου με μικρόβια», εξαπολύοντας δριμύ «κατηγορώ» εναντίον των βουλευτών Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, στους οποίους συνέστησε, μάλιστα, να κλείσουν τα πολιτικά τους γραφεία στην Αμαλιάδα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση του δήμου.

«Θλιβερή εξαίρεση η δημοκρατική Αμαλιάδα»

«Ο δήμος Αμαλιάδας, από την πρώτη στιγμή, χαιρέτησε την εξαγγελία στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για το σχέδιο «Καλλικράτης». Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκαίρως κατέθεσε εμπεριστατωμένη πρόταση για ένα βιώσιμο, ισχυρό και με αναπτυξιακές προοπτικές δήμο «Ήλιδας», σύμφωνα με τα κριτήρια του προσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών. Δυστυχώς, η γνωστή ανίατη ασθένεια του τόπου με μικρόβια του τοπικισμού, την προσωπική και ιδιοτελή διαβούλευση του παρασκηνίου, την αρχή του «διαίρει και βασίλευε», δεν κατέστη δυνατό να καταπολεμηθεί ούτε σε αυτή την καθοριστική για τη χώρα εκστρατεία μεταρρύθμισης του κράτους και της διοίκησης.

Θλιβερή εξαίρεση στους Νομούς της Περιφέρειας, ο Νομός Ηλείας με τους 7 δήμους. Θλιβερή εξαίρεση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η δημοκρατική Αμαλιάδα. Την υποχρεωτική συνένωση γεωγραφικών περιοχών και όμορων κοινωνιών με την προοπτική σε βάθος δεκαετιών, την μετατρέψανε εντέχνως οι εκπρόσωποί μας σε «ποιος θέλει ποιον και ποιος δεν θέλει», ανάλογα με τις προσωπικές τους εκτιμήσεις.Πιστεύουμε και ανακοινώνουμε σήμερα ευθαρσώς, ότι οι τοπικές κοινωνίες της Βουπρασίας και του Τραγανού οδηγούνται οριστικά σε χωροταξίες δήμων που δεν τις εκφράζουν».

«Να σφραγίσουν τα πολιτικά τους γραφεία αν...»

Ο δήμαρχος Αμαλιάδας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα μπει στον κόπο να εξηγήσει τις σκοπιμότητες αυτών που διαδραματίζονται, λέγοντας ότι ανάλογα με το εάν και ποιες θέσεις εκφράσουν οι βουλευτές στην κυβερνητική επιτροπή, θα κριθεί ο καθένας ξεχωριστά. Διεμήνυσε δε, ότι εκτός των άλλων, εάν δεν επέλθει η δικαίωση, ο αγώνας θα συνεχιστεί, θα είναι διαρκής, με στόχο έναν βιώσιμο δήμο με αναπτυξιακές δυνατότητες.

«Η Αμαλιάδα, σήμερα ανακοινώνει προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, ότι δεν θα ανεχθεί άλλο τον εμπαιγμό της πόλης. Ανάλογα με τις θέσεις τους στο συγκεκριμένο άρθρο του νόμου, ο λαός του δήμου θα κρίνει με συλλογικές, μαζικές κινητοποιήσεις, αν θα συνεχίσουν να είναι επιθυμητοί ή ανεπιθύμητοι στην πόλη. Αν συνεχίσουν και σήμερα τη μέχρι τώρα τακτική τους, καλό θα είναι να σφραγίσουν τα πολιτικά τους γραφεία...», κατέληξε.

Πηγή: Πρώτη της Ηλείας

ΣΧΟΛΙΟ
Τελικά Μήπως το σχέδιο "Διαλυκράτης" είναι για να δημιουργηθεί διχόνοια στον κόσμο???

Την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ, το οποίο και αφορά στη διευκόλυνση των επιχειρηματιών για την εξόφληση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών. Αυτό ανέφερε η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη , μιλώντας στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Η κ. Κατσέλη ανέφερε ότι δεν έχει αποφασιστεί ........

ακόμη εάν θα υπάρξει συνένωση επιμελητηρίων κατά τα πρότυπα του Καλλικράτη, ενώ σχετικά με τη δυνατότητα να προσφεύγουν οι επιχειρηματίες και στα ΚΕΠ -και όχι μόνο στα γραφεία των κατά τόπους επιμελητηρίων της χώρας- για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ίδρυση επιχειρήσεων, ανέφερε ότι «όλοι είναι χρήσιμοι» και πως, όταν απελευθερωθεί το επάγγελμα του συμβολαιογράφου, αυτό θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση που θέλει του υπουργείο, δηλαδή γρήγορες και φτηνές διαδικασίες.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι ανοικτή στο διάλογο και ανέφερε ως παράδειγμα ότι έγιναν διορθώσεις στο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων, ακόμη και τελευταία στιγμή, όταν το νομοσχέδιο ήταν στη Βουλή.

Επανέλαβε ότι πρέπει να σταματήσουμε να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου και ζήτησε συστράτευση όλων για την έξοδο από την κρίση.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Μίχαλος σημείωσε ότι η επιλογή της κυβέρνησης να αναδείξει και τα ΚΕΠ ως υπηρεσία μιας στάσης για την ίδρυση και τροποποίηση Προσωπικών Εταιρειών -τα οποία θα πρέπει να λάβουν σχετική πιστοποίηση- ουσιαστικά δείχνει ότι επιλέγει «να προσθέσει άλλη μια 'ειδική αρμοδιότητα' σε έναν ήδη κορεσμένο φορέα, με το ανάλογο κόστος, αντί να αξιοποιήσει τις οργανωμένες δομές των επιμελητηρίων».

«Όλα συνηγορούν στην άποψη ότι ο νέος νόμος, αντί να απλοποιήσει, μάλλον περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ένα χάος, με τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα για τους επιχειρηματίες» είπε ο κ. Μίχαλος.

Στο θέμα των ΚΕΠ συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των επιμελητηρίων, καθώς -όπως τόνισαν οι ομιλητές- υπάρχουν σε όλη τη χώρα 59 επιμελητήρια και 45 παραρτήματά τους.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Μαΐου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.