Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Παναγιώτης Κατσίβελας: 250.000 € για την ΔΕΥΑΤ για συνδέσεις στο νεο δίκτυο

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας προαναγγέλει την χρηματοδότηση με 250.000 ευρώ στην ΔΕΥΑ του Δήμου Τριφυλίας από το πρόγραμμα Λειψυδρίας του Υπουργείου Εσωτερικών που πέτυχε ο Δήμος Τριφυλίας. Ενα έργο που αφορά την πόλη των Φιλιατρών.

Συγκεκριμένα ......

Λήγει αύριο η προθεσμία για επαγγελματικούς λογαριασμούς POS (video)

Στις 12 Δεκεμβρίου, εκπνέει η προθεσμία για την υποχρεωτική δήλωση επαγγελματικού λογαριασμού από τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν υποχρέωση να αποδέχονται μέσα πληρωμής με κάρτα (POS).

Δείτε το Video

Η Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος για το καινούριο Δέντρο της Πλατείας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών κατάφερε φέτος να κατασκευάσει, να στολίσει και να τοποθετήσει στην κεντρική μας πλατεία χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων. Προσπαθήσαμε όλοι μας για το καλύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα που θα .....

Υπόθεση ελαιόλαδο: Άσχημη χρονιά για Ελλάδα, διπλάσια η τιμή στην Ιταλία

Η συγκομιδή της ελιάς, που άρχισε φέτος πρόωρα στη Δυτική Κρήτη, προχωρεί, βοηθούντος και του καιρού, κανονικά και ήδη έχει συγκομιστεί το 30%-40% της παραγωγής.

Ωστόσο, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για την .....

Οι υποχρεώσεις του εργοδότη απέναντι στους ντελιβεράδες. Υποχρέωση του εργοδότη μηχανάκι και καύσιμα

Οι εργοδότες θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να παρέχουν στους διανομείς τον εξοπλισμό εργασίας, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το μηχανάκι, αλλά και την υποχρέωση να το συντηρούν.

Αυτό ανέφερε .....