Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα ομιλιών υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Τσίγγανου

Τις ιδέες και θέσεις, το πρόγραμμα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” παρουσιάζει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, στέλνοντας μήνυμα νίκης για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι ομιλίες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Ανοιχτοί Ορίζοντες"

tsiganos-low-2Οι "Ανοιχτοί Ορίζοντες" σεβόμενοι το περιβάλλον και έχοντας στο μυαλό μας την επιβάρυνση σε όγκο χαρτιού που δέχονται οι πόλεις μας και τα χωριά μας σε αυτές τις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις που διεξάγονται συγχρόνως στις 26 Μαΐου, αποφασίσαμε να μην εκτυπώσουμε στην παραδοσιακή του μορφή προεκλογικό υλικό, πέραν από το απολύτως απαραίτητο.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η εξοικονόμηση των φυσικών πόρων σταδιακά γίνεται επιτακτική ανάγκη. Το αναλυτικό πρόγραμμα του .....

Ο Σπύρος Νικολοπουλος για τον Γιώργο Λεβεντάκη: Έφτασε η ώρα να δώσουμε την θέση που αξίζει η τριφυλία μας.

Συμπολίτες μου Τριφύλιοι.
Έχουν περάσει 25 χρόνια, -ίσως και περισσότερα- από την στιγμή που απεβίωσε ο Ασημάκης, που για όσους δεν τον ξέρουν ήταν πρόεδρος στην Μάλη.

Αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, όλοι τον θυμούνται.
Θυμούνται την αγάπη του για το χωριό του, για τους συγχωριανούς του, και τα έργα που άφησε.
Γιατί αν κάτι το αγαπάς πολύ και προσπαθείς για αυτό, πετυχαίνεις.
Στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται, έχουμε έναν υποψήφιο εν ονόματι Γιώργο Λεβεντάκη, που .....

Λεβεντάκης από το Κοπανάκι: «Ζητώ καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή» [εικόνες – βίντεο]

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη στην κεντρική πλατεία Κοπανκίου, στην Δημοτική Κοινότητα Αετού. Ο υποψήφιος .....

Εναρξη από το Κοπανάκι εκανε με τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δημήτρης Δριμής

Από τον Αετό ξεκίνησε, τη Δευτέρα 20 Μαίου, τις κεντρικές προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δριμής.
Σε μια μεγάλη, με παλμό και συγκίνηση συγκέντρωση, που ξεκίνησε στις 8:20 μμ ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και την πορεία του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας.

Αναφέρθηκε στην κατάρρευση του συστήματος διοίκησης του δήμου και στην αδυναμία συγκρότησης αντιπολιτευτικής πρότασης τα τελευταία χρόνια. Μίλησε .....

Μήνυμα νίκης για ένα καλύτερο μέλλον έστειλε ο Παναγιώτης Τσίγγανος από το Κοπανάκι

Μήνυμα νίκης για ένα καλύτερο μέλλον έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, το βράδυ της Δευτέρας από το Κοπανάκι στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του συνδυασμού μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», τονίζοντας τη .....

Ισχυρή εντολή για να συνεχίσει το έργο του ζήτησε ο Παναγιώτης Κατσίβελας στα Φιλιατρά.

Την κεντρική του ομιλία στα Φιλιατρά πραγματοποίησε απόψε ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ο κ Κατσίβελας στην ομιλία του που κράτησε 50 λεπτά αναφέρθηκε σε .....