Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο

Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο είναι πλέον γεγονός.

Η MLS Πληροφορική, ανακοινώνει τη δημιουργία πρωτοποριακού κινητού, το οποίο ενσωματώνει καινοτομίες, που θα φέρουν επανάσταση στην επικοινωνία.

Το όνομα αυτού... MLS iQTalk. Το εν λόγω τηλέφωνο συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ), τις οποίες η MLS αναπτύσσει εδώ και χρόνια.

Το MLS iQTalk, είναι smartphone, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ...........

ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή'', δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS, Ιωάννης Καματάκης

enikos.gr

Στις 16 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των θερινών εκπτώσεων από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), απέστειλε οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους Εμπορικούς Συλλόγους- μέλη της, σε όλη τη χώρα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Αυγούστου και όπως σημειώνει η ΕΣΕΕ στην επιστολή της, οι έμποροι εκτός από τις σημαντικές μειώσεις που θα προσφέρουν στους καταναλωτές θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:..........



- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική και ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. Σε περίπτωση που η επιχείρηση αναγράψει ποσοστό πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «50% έκπτωση»).
- Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.

- Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
- Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.

Ειδικότερα:

- Όσοι παραβαίνουν τις διατάξεις του νόμου διώκονται ποινικά και τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ, επιπλέον, τους επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι ποσού ίσου με το 0,5% του ετησίου κύκλου εργασιών που πραγματοποιούν, το οποίο, σε περίπτωση υποτροπής, μπορεί να αυξάνεται μέχρι το 3% του ετησίου κύκλου εργασιών της επιχείρησής τους.

Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο από 1.000 έως 100.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

«Το εμπόριο έχει ξεχωριστές προσδοκίες από αυτές τις τακτικές εκπτώσεις, καθώς αποτελούν μία ανάσα μέσα στη βαθύτατη κρίση και καλούνται οι Έλληνες καταναλωτές να εμπιστευθούν και πάλι τις οργανωμένες εμπορικές επιχειρήσεις και όχι το παρεμπόριο, ενώ τους διαβεβαιώνουμε ότι, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα εξαντλήσουμε όλα τα διαθέσιμα περιθώρια για την κατά το δυνατόν καλύτερη τιμολόγηση των προϊόντων που προσφέρουμε» σημειώνεται στην επιστολή.

Τέλος, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργούν 10ήμερα προσφορών, τα οποία στο μυαλό του καταναλωτή λειτουργούν εισαγωγικά ως «προπομπός» της κύριας περιόδου των θερινών τακτικών εκπτώσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διπλό ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας

Διπλό ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό, έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Οι δράστες διέρρηξαν, αρχικά, κατάστημα στην οδό Πανεπιστημίου και από εκεί άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο με διπλανό κοσμηματοπωλείο, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Φεύγοντας από την ίδια διαδρομή .............

άρπαξαν και από το πρώτο κατάστημα κινητά τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Η διπλή κλοπή έγινε αντιληπτή μετά τις 8 το πρωί, όταν οι ιδιοκτήτες άνοιξαν τα καταστήματα. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε άλλη περίπτωση, άγνωστοι αποπειράθηκαν να κλέψουν δύο ΑΤΜ τραπεζών, στον Ρέντη.

Συγκεκριμένα, στις 3.10 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην είσοδο του σούπερ μάρκετ Carrefour, στην οδό Πέτρου Ράλλη 97 και προσπάθησαν να ανοίξουν τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν πεζή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγκύκλιος για τα μηχανογραφικά από το υπουργείο Παιδείας

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας για τον τρόπο που οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά δελτία τους λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο με την οποία επισημαίνονται κάποιες διαδικασίες.

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας επισημαίνονται ότι: ......


► Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους μέχρι και τις 5 Ιουλίου 2012

► Οι Διευθυντές παρακαλούνται να βοηθήσουν τους υποψηφίους στη διαδικασία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού τους

► Υπάρχουν ειδικές τηλεφωνικές γραμμές και διεύθυνση e-mail στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για να επιλύσουν τεχνικά θέματα.

Τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές.

► Να μεταβούν στο λύκειο τους από 6-6-2012 ως 22-6-2012 για να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να μπορείς τον Ιούνιο και μέχρι 5-7-2012 να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το δελτίο σου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Για τον κωδικό του ο κάθε μαθητής πρέπει να τον σημειώσει και να τον γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

► Εάν ανήκουν σε μία ειδική περίπτωση, πρέπει την ίδια περίοδο να υποβάλλουν στο λύκειο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να υπαχθούν σε κάποια ειδική περίπτωση.

Να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο από 18-6-2012 ως 5-7-2012. Τις πρώτες μέρες θα μπορούν να δημιουργήσουν πρόχειρο ΜΔ, αλλά δεν θα μπορούν να το οριστικοποιήσουν. Θα μπορούν και πρέπει να το οριστικοποιήσουν από 25-6-2012 ως και 5-7-2012. Μόνο αφού οριστικοποιήσουν το ΜΔ σημαίνει ότι έχει υποβληθεί. Μετά την οριστική υποβολή του δελτίου, δεν θα μπορούν να το διορθώσουν ή να αλλάξουν το περιεχόμενο του.

Αναλυτικά ολόκληρη η εγκύκλιος έχει ως εξής:

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εντοπίσουν μέσω της εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (exams.minedu.gov.gr) τους υποψηφίους της Σχολικής τους Μονάδας, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους ενημερώνοντας τους για την προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου, που λήγει στις 5 Ιουλίου 2012, επισημαίνοντας ότι πέραν αυτής της προθεσμίας η οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα.

Συγκεκριμένα, οι Διευθυντές θα κάνουν login στο exams.minedu.gov.gr ως Σχολική Μονάδα και θα ελέγξουν το εικονίδιο που βρίσκεται πριν από τα ονομαστικά στοιχεία του υποψηφίου:

► Αν είναι , σημαίνει ότι ο υποψήφιος δεν έχει αποθηκεύσει κανένα μηχανογραφικό δελτίο (ούτε προσωρινό).

► Αν είναι , σημαίνει ότι ο υποψήφιος έχει αποθηκεύσει προσωρινά το μηχανογραφικό του δελτίο, αλλά δεν έχει οριστικοποιήσει.

► Αν είναι , σημαίνει ότι ο υποψήφιος έχει οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Καταργούνται με εντολή του πρωθυπουργού αμειβόμενες επιτροπές και γραμματείες

Καταργούνται με εντολή του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, όλες οι αμειβόμενες Επιτροπές των υπουργείων καθώς και οι Ειδικές Γραμματείες.

Μάλιστα, η ανασυγκρότηση των όποιων Γραμματειών και Επιτροπών στα υπουργεία θα γίνει πλέον από μηδενική βάση.

Η απόφαση αυτή δεν ισχύει για .......

Ειδικές Γραμματείες που δεν μπορούν να διακόψουν την λειτουργία τους, όπως το ΣΔΟΕ.

Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομείται σημαντικό ποσό υπέρ των φορολογουμένων και μπαίνει τάξη στον κρατικό μηχανισμό.

Now24

ΣΧΟΛΙΟ
Βρε λες ο Σαμαράς να κάνει και κάτι καλό;

Τα «Αδιακρίτως» του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος για την «Απόφαση» στα πολιτιστικά!

Αναρτήθηκε η «απόφαση»!

Χρειάστηκε μία εβδομάδα για να αναρτηθεί το απόσπασμα της περιβόητης, πια, απόφασης του Δ.Σ. Τριφυλίας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη «Δι@υγεια», κι αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση και πολλά ερωτηματικά, από τη στιγμή, μάλιστα, που την επομένη της επεισοδιακής και ταραχώδους συνεδρίασης και ψηφοφορίας το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποδέχθηκε την απόφαση για ανάθεση και επιχορήγηση- χωρίς προηγουμένως να έχει αναρτηθεί η απόφαση στη «Δι@υγεια» για να εκτελεστεί, όπως ορίζει και ο νόμος!

Απόφαση που συνεχίζω να επιμένω πως δεν.............

ελήφθη! Πώς εκτελέστηκε η απόφαση, χωρίς να έχει αναρτηθεί όπως ο νόμος ορίζει; Εκτελέστηκε και «εκτελέστηκε», μου φαίνεται μήπως;

Η.Γ.

Εκτός ο Δεληγιάννης, ναι και όχι ο Παγάνης;

Στην απόφαση (ο Θεός να την κάνει απόφαση!) γράφουν πως στην ψηφοφορία δε συμμετείχε ο κ. Δεληγιάννης, τον οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι είδαμε με τα μάτια μας να μη σηκώνει το χέρι όταν μετριούνταν τα «ναι»! Γράφει, επίσης, πως ο κ. Παγάνης ψήφισε «ναι» για την ανάθεση και την επιχορήγηση, αλλά και «όχι» για τις δύο εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία, δηλαδή το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και το Παζάρι Αντικών.

Η «απόφαση», δηλαδή, εκτός του ότι «λέει» πως άλλο ήταν το θέμα και άλλο, διαφορετικό, (γράφτηκε πως) ψήφισε ο κ. Παγάνης, «λέει» πως «πέρασε» η επιχορήγηση με 13 - 13 και τη διπλή ψήφο του προέδρου! Μα, αν ήταν έτσι, δε θα το έλεγε ο πρόεδρος από μικροφώνου, για να γραφτεί στα πρακτικά; Δε θα υπήρχε αυτό στο ηχητικό της μαγνητοφώνησης και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο; Πώς ψηφίστηκε το θέμα...

Η.Γ.

Άλλα στο ένα πρακτικό, άλλα στο άλλο!

Με υπογεγραμμένο και ανηρτημένο, από την Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 12:32:38, στη «Δι@υγεια», (http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_trifylias/ada/%CE%924%CE%9B5%CE%A9%CE%97%CE%95-%CE%91%CE%A59) Απόσπασμα από το πρακτικό της με αριθ. 11/25-06-2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, ΑΔΑ: Β4Λ5ΩΗΕ-ΑΥ9, Αριθ. Απόφασης 181/2012 του θέματος «Εκλογή αντιπροσώπων στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου», οι παρόντες και συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για τα πολιτιστικά δημοτικοί σύμβουλοι, που ήταν το 3ο θέμα της Η.Δ., μετρούνται, υπολογίζονται και αναγράφεται πως ήταν 28! Ναι, 28!

Στο απόσπασμα του πρακτικού της με αριθμ. με αριθ. 11/25-06-2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, Αριθ. Απόφασης 183/2012 του θέματος «Ανάθεση στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. της διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Καλοκαίρι 2012" κι επιχορήγηση αυτής μέχρι του ποσού των 40.000,00 ευρώ», που αναρτήθηκε μόλις χθες 02/07/2012 και ώρα 14:13:22, (http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_trifylias/ada/%CE%92414%CE%A9%CE%97%CE%95-%CE%99%CE%9F%CE%98) με ΑΔΑ: Β414ΩΗΕ-ΙΟΘ, οι παρόντες και συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για τα πολιτιστικά, που ήταν το 3ο θέμα της Η.Δ., μετρούνται, υπολογίζονται και αναγράφεται πως ήταν 26! Ναι, 26! Τους «μείωσαν», βγάζοντας έναν από τους παρόντες απόντα (!) και τον άλλον να ψηφίζει και ναι και όχι, άραγε, για να βγουν, με το ζόρι, τα κουκιά στο μέτρημα, μόλις αποκαλύψαμε πως το θέμα, όπως ήταν στην ημερήσια διάταξη και εισήχθη για ψηφοφορία, καταψηφίστηκε;

Η.Γ.

Την Παρασκευή ο Βενιζέλος ανακοινώνει τον... διάδοχο του ΠΑΣΟΚ

Πανηγυρική ιδρυτική συνδιάσκεψη με περισσότερα από 1.200 μέλη και στελέχη θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος είναι να ξεκινήσει η διαδικασία ανασυγκρότησης και επανίδρυσης με νέο όνομα και πρόγραμμα ώστε να δείξει ότι είναι παρόν στις πολιτικές διεργασίες.

Στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα συμμετάσχουν κομματικά στελέχη, πρώην και νυν βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Την διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ ...........

έχει αναλάβει ο πρώην υφυπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος. Στη συνδιάσκεψη ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα διακήρυξη του κόμματος και να επαναλάβει την πρόθεσή του να αναθέσει στα κομματικά όργανα την αυτοοργάνωση του Κινήματος.

Εν τω μεταξύ προχωρούν οι διαδικασίες εκλογής των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να ορισθούν η Πολιτική Γραμματεία (το πρώην Πολιτικό Συμβούλιο) και η Οργανωτική Γραμματεία ενώ την Πέμπτη θα γίνει εκλογή της τριμελούς συντονιστικής επιτροπής της κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία αναμένεται να αναδείξει νέο γραμματέα τον πρώην υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Αγκάθι παραμένουν για την ηγεσία του κόμματος οι σχέσεις με τους κορυφαίους του κινήματος -ειδικότερα με τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Αννα Διαμαντοπούλου- οι οποίες έχουν διαταραχθεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα. Πρόθεση του κ. Βενιζέλου είναι να ρίξει εκ νέου γέφυρες προς τα δύο κορυφαία στελέχη και να προτείνει την ενσωμάτωσή τους στα υπό σύσταση όργανα. Δεδομένη θεωρείται η ομαλή συνεργασία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ορίσθηκε ήδη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

iefhmerida

ΣΧΟΛΙΟ
Πανηγυρική ιδρυτική συνδιάσκεψη.....
Συμφωνούμε ότι θα είναι για τα πανηγύρια. Και αυτό γιατί θα επιχειρηθεί να αλλάξει ο Μανωλίος και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Το DNA του ΠΑΣΟΚ έχει μολυνθεί με γονίδια Χούντας... Δεν αλλάζει το DNA...

Αριθμοί, Πανηγυρισμοί και…Δημοκρατία!..

Άρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Διάβασα, όπως όσοι περιδιαβαίνουμε το διαδίκτυο και τον κόσμο των blogs, τη συνέντευξη του κ Τσίπρα στην αριστερή Τουρκική εφημερίδα Bir Gun.
Διαπίστωσα ότι εάν αφαιρέσει κανείς την αναφορά του κ Τσίπρα ονομαστικά στην "Χρυσή Αυγή" πολλά που περιγράφει για την εμφάνιση αυτού του Κόμματος και την είσοδό του στην νέα, 7-Κομματική πλέον Βουλή των Ελλήνων, εάν αντικαταστήσουμε τον τίτλο "Χρυσή Αυγή" με τον τίτλο ΣΥΡΙΖΑ, ισχύουν επαρκώς...
Γλώσσα λανθάνουσα ή υπάρχει πρόβλημα στην μετάφραση από την Τουρκική γλώσσα στην Ελληνική;

Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αριθμούς ψήφων και .........

ποσοστά και επισημαίνω ότι ο Λαός είχε δώσει στον κ Τσίπρα και το Κόμμα του (με τις διάφορες "συνιστώσες" του) στις εκλογές του 2009 ακριβώς 315,627 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 4,60% και 13 έδρες.
Ο αριθμός ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ έγινε 1,655,079 (αύξηση περίπου κατά 520%) και το ποσοστό του 26,89% (αύξηση περίπου κατά 580%) στις εκλογές της 17η Ιουνίου 2012…
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ Τσίπρα ότι ενώ στις εκλογές του 2009 ο Ελληνικός ίδιος Λαός έδωσε ακριβώς 19,636 ψήφους και ποσοστό 0,29$ στη Χρυσή Αυγή τον Ιούνιο του 2012 ο ίδιος Λαός, ο οποίος με τη ψήφο του ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ ως δεύτερο Κόμμα και «απένειμε» Δημοκρατικά στον κ Τσίπρα τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έδωσε 425,982 ψήφους (αυξάνοντας το ποσοστό της Χ.Α. κατά περίπου 2,170%!) και ποσοστό 6,92% (σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 2,386%!)

Ενώ ο κ Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν με το δίκαιό τους αυτά που οι ψήφοι τους έδωσαν το δικαίωμα να πανηγυρίσουν, ο κ Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή θα πρέπει, όσο διαρκεί η ζωή αυτής της Βουλής να…ανοίγουν σαμπάνιες!...
Μη σπεύσουν οι γνωστοί μου «καλοθελητές» να σκεφθούν, να πούνε ή να γράψουνε ότι με το σημερινό του σύντομο αλλά «πιπεράτο» κείμενο ο Γιώργος Πιπερόπουλος προσχώρησε στη "Χρυσή Αυγή".
Στα Δημοκρατικά πολιτεύματα οι αληθινοί Δημοκράτες δέχονται αγόγγυστα ότι η ψήφος ενός πολίτη που για μύριους λόγους παρέμεινε αγράμματος έχει το ίδιο βάρος με εκείνη του Προέδρου του Αρείου Πάγου ή του καθηγητή Πανεπιστημίου χωρίς "ναι, μεν και αλλά..."

Απλά οι Θεσμοί και τα δρώντα πρόσωπα της Δημοκρατίας οφείλουν να μορφώνουν σε συνεχή βάση το Λαό και τα ΜΜΕ να τον πληροφορούν σωστά έτσι ώστε την ώρα της κρίσεως (που εκδηλώνεται με την ψήφο μας ιδιαίτερα σε Εθνικές εκλογές) να μειώνεται κατά το μέγιστο δυνατό το χάσμα ανάμεσα στον αγράμματο πολίτη και τον διανοούμενο ιδεολόγο και έτσι να διασφαλίζεται η "ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ"…

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 2-7-2012




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.