Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-58 Το 2-1 σε βαρύ κλίμα οι Πράσινοι.

Ενα βήμα πριν από το 36ο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού στον 3ο τελικό έκανε το 2-1 στη σειρά κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 73-58 και συνάμα ετοιμάζεται να κλείσει την σεζόν και πάλι με έναν τίτλο, όπως .....

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ..... ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΑΤ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ



ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ....
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ.
ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ..........

Συνεστίαση Εράνης: Σε μια σεμνή και λιτή τελετή βραβεύτηκε η παλιά ομάδα του 1986-1987

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε γνωστή εξοχική ταβέρνα η συνεστίαση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Εράνης με τις Ακαδημίες του για τον κλείσιμο μιας ακόμη δημιουργικής σεζόν.

Στην εκδήλωση το .....

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό. Έφυγε από την ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ένιωσε έντονη αδιαθεσία στον ύπνο του και αμέσως διακομίσθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο χωρίς όμως οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Τον τελευταίο καιρό είχε αποσυρθεί από την καθημερινότητα των επιχειρήσεων λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν .....

Στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. ο Χρύσανθος Αθανασόπουλος

Ο αντιστράτηγος ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθος Αθανασόπουλος, μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Τριφυλίας και εκλεγμένος σύνεδρος για το συνέδριο της Ν.Δ., από τους Γαργαλιάνους, εντάχθηκε στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. αποτελεί την ανθρωπογεωγραφία πάνω στην οποία θα στηριχτεί η παράταξη του .....