Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Στήριξη Λαμπρόπουλου σε Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου

O Παναγιώτης Νίκας, είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.

Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον της ......

Νίκα για Περιφερειάρχη ανακοίνωσε επίσημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κορινθία

Δια στόματος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Παναγιώτης Νίκας είναι από σήμερα και επίσημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, έχοντας τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ.

Η δήλωση .....

Κλιμάκιο από το Υπ. Πολιτισμού στα συντριβάνια των Φιλιατρών.

Κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού επισκέφθηκε σήμερα τα δυο συντριβάνια των Φιλιατρών όπου έγινε αυτοψία και αποφασίστηκε να εκπονηθεί μελέτη συντήρησης και αποκατάστασης.

Όπως δήλωσε ......

Ενημέρωση-εκπαίδευση ψεκαστών και γεωτεχνικών στα Φιλιατρά στις 17/10

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:00 στα Φιλιατρά, στην αίθουσα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας – ΠΕ Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ιδρύματος ......

Ενημερωτική Ομιλία στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών

Το ΚΑΠΗ Φιλιατρών, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στο χώρο του, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Συνεδριάζει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης» το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

Την πρόσκληση υπογράφει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος και σε αυτήν περιλαμβανονται τα παρακάτω θέματα:

Το περιφερειακό συμβούλιο θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε την Δευτέρα ζωντανά μέσα από το Φιλιατρά News Μλεσω του Ηλέκτρα TV.

Δεν χάνουν την εξισωτική οι ορεινές περιοχές – Αλλαγές μόνο στις μειονεκτικές λέει ο Αραχωβίτης

Συγκεκριμένα, έκανε την εν λόγω δήλωση απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη, με θέμα τον αποκλεισμό δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης από το επανακαθορισμό των μειονεκτικών περιοχών.

Ο κ. Αραχωβίτης .....