Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Οκτώ χρόνια κάθειρξη, πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση περιουσίας για τον Ακη

Επτά χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση, πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες».
Προηγουμένως ..........

ο εισαγγελέας είχε ζητήσει τη μέγιστη των ποινών (κάθειρξη 10 ετών) για τον Ακη Τσοχατζόπουλο καθώς όπως είπε στοιχειοθετείται δόλος εκ μέρους του.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε και αντέτεινε στο «κατηγορώ» της δικαιοσύνης ότι το επίμαχο ακίνητο
αγοράστηκε το 2009 και έτσι δηλώθηκε το 2010, για τη χρήση του 2009, ενώ υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Η μεταγωγή του Ακη Τσοχατζόπουλου έγινε στις 9 το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο κτίριο του Εφετείου, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Ο πρώην υπουργός απέφυγε να κάνει οιαδήποτε δήλωση προσερχόμενος στο Εφετείο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης βουλεύματος για την υπόθεση των προμηθειών του Υπουργείου Άμυνας, κλήθηκε να λογοδοτήσει για ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που αφορούν τα έτη 2006 έως και 2009.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του περιελάμβανε συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν: Την παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ. Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.

BEST TV

Οι Πολιτικοί μας..τελικά διέφθειραν το Λαό μας και η αλήθεια της δικαιοσύνης

Του Γιάννη Μποζίκα

Η ουσία είναιμία. Μπορεί να μην υπάρχει αθανασία αλλά το σαθρό πολιτικό σύστημα με τους πολιτικούς μας διαφθείρουν όχι μόνο το ίδιο πολιτικό γίγνεσθαι αλλά και το λαό.
Με αφορμή .......

τη πρόσφατη δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία 99 στους 100 απαντούν ότι οι πολιτικοί ευθύνονται για τα σκάνδαλα, αποκαλύπτει ότι το μεγάλο μας ερώτημα παραμένει. Τελικά οι πολιτικοί διέφθειραν το λαό μας ή οι πολίτες τους Πολιτικούς;

H απάντηση έχει δοθεί ήδη από τα ευρήματα της μέτρησης. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα media που λειτουργούν ως δουλεμπορικά παραγωγής ειδήσεων σύμφωνα με τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση των σκανδάλων από τα Μέσα Ενημέρωσης, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών παρακολουθούν τα γεγονότα και έχουν πειστεί ότι αυτά δεν παρουσιάζουν αντικειμενικά την κατάσταση, αφού ποσοστό 65% δεν πιστεύει καθόλου σε αυτή την αντικειμενικότητα, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν (96%) τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην απόδοση δικαιοσύνης.

Η Αλήθεια αυτή αποτυπώνεται εξάλλου και στις ελληνικές ταινίες του παρελθόντος όταν ξεκίνησε η διαφθορά. Εκείνο που μας προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ότι ένα 5% μιλά-όπως έχουμε ήδη αναλύσει παλιότερα- στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων της μίζας. Μόλις 23 δις σπαταλήθηκαν για την υποτιθέμενη ασφάλεια των αγώνων. Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει που πήγε ο πακτωλός χρημάτων. Τώρα είμαστε στο χείλος της επόμενης ημέρας. Αν τελικά η Ευρώπη δεν σταθεροποιηθεί και οι Αμερικάνοι δεν τιθασεύσουν το επικείμενο κράχ τότε θα πούμε περισσότερα. Διότι σε τούτο το κόσμο το καλό...τον "χιλιομπαλωμένο" οι πόροι δεν αρκούν να θρέψουν τον πλανήτη. Και οι σιωνιστές της νέας εποχής θέλουν να εγκαθιδρύσουν τα σχέδιά τους...Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς..

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 04 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761 - 0 - 32 102
Κιν. 698 - 17 54 204


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΕΤΡΑΛΕΞΗ» στο ΣΥΡΙΖΑ με τα αιολικά πάρκα!


Το «Πρώτο Θέμα» σε μια εκτενή αναφορά στο θέμα που έθεσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα πρωτοφανές «προμοτάρισμα» γερμανικής εταιρείας. Μια απίστευτη υπόθεση για την οποία ο επικεφαλής του Τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος και άλλοι 8 βουλευτές εγκαλούσαν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη τον περασμένο Δεκέμβριο και με ερώτηση στη Βουλή έκαναν λόγο για «φαραωνικό σχέδιο» αδειοδότησης ΑΠΕ.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» που από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στη μεγάλη αντίφαση, η οποία πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε:
• ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Βενιζέλου για το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που έληξε με την εκλογή της νέας Κ.Ε. στην οποία εκλέγεται και ο Διονύσης Αλευράς από τη Μεσσηνία.
• ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στις σχέσεις της ΝΔ με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα; Αιχμές από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά.
• 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ με απόφαση της Κομισιόν για το Τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα.
• ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ παλιοί έμποροι στην Κυπαρισσία για την προσφορά τους στο εμπόριο και την τοπική οικονομία στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου.
• ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Μεσσηνίας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους.
• Ο ΜΗΝΑΣ Μάρτιος στη Λαογραφία και παράδοση.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!