Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ "Χρεοκρατία"

Ένα ντοκιμαντέρ για την κρίση. Ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τη θέση που έχουμε περιέλθει, τι σημαίνει στην πραγματικότητα ΔΝΤ και πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τα δεσμά του.

Θα έπρεπε να σας ενημερώσουμε επίσης ........

πως οι δημιουργοί του βίντεο έχουν δώσει ελεύθερη άδεια αναπαραγωγής του από οιοδήποτε μέσο ενδιαφέρεται.

Ξέρετε πόσα ΜΜΕ το έχουν αναπαράγει; KANENA!!!!!!!!

Δείτε το:Beach Party Εράνης στο Στόμιο Φιλιατρών στις 10 Αυγούστου

Ενα ξέφρενο Beach party σαν αυτά που μόνο η Εράνη ξέρει να δημιουργεί, θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 11 το βράδυ στο Στόμιο Φιλιατρών.
Ο Dj Τάσος Γαβριλιάδης από τoν Venus FM 105,1 της Αμαλιάδας έχουν αναλάβει να σας απογειώσουν το κέφι και να σας φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το beach party διοργανώνεται από την Εράνη με χορηγό το More Club.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥΑπό Δευτέρα 08-08-2011 τα πολυτεκνικά επιδόματα του Δ΄διμήνου.

Από την Δευτέρα 08/Αυγ/2011 θα γίνει η καταβολή του πολυτεκνικού επιδόματος. Λόγω του ότι έχει καταβληθεί επιπλέον ποσόν σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 43του Ν.3918/2011 γίνεται παρακράτηση μέχρι να γίνει εξόφληση.

Από αυτό το δίμηνο πληρωμής και εφεξής η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνεται μόνο μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ, με πίστωση λογαριασμού Τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ.

Στους επιδοματούχους που δεν απογράφηκαν και ...........

δεν άνοιξαν λογαριασμό σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ. από το δίμηνο αυτό δεν θα καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα μέχρις ότου φροντίσουν και αυτοί να απογραφούν.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΟΓΑ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Αυγούστου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.