Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πρόγραμμα κατάρτισης «Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου» από το ΚΕΚ Π.Ε. Μεσσηνίας

Το Κ.Ε.Κ. Π.Ε. Μεσσηνίας στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ανακοινώνει, το αναλυτικό πρόγραμμα των κατά τόπους μαθημάτων είναι:

Φιλιατρά: Ξηλώθηκε η παλιά Λαϊκή και ο χώρος ανακαινίζεται.

Σε ανακαίνιση του χώρου που κάποτε λειτουργούσε η παλιά λαϊκή των Φιλιατρών ξεκίνησε σήμερα συνεργείο της Δ.Ε Φιλιατρών.

Ενας χώρος που είχε γίνει στέκι μεθυσμένων μεταναστών και λαθρομεταναστών, δημόσιο ......

Καταγγελία του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας: Νεο χαράτσι στην Βασική ενίσχυση της τάξης των 2 έως 5%.

Μια απίστευτη καταγγελία την οποία κανένας παραγωγός δεν έχει αντιληφθεί μας έκανε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βάλτας Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Ο κ. Αντωνόπουλος επικοινωνώντας με το Filiatra News μας κατήγγειλε ότι φέτος ήρθε νέο χαράτσι στις επιδοτήσεις και αυτή τη χρονιά με παρακράτηση που κυμαίνεται από 2 έως 5% στους τίτλους στην βασική ενίσχυση των .....

Προσωρινή λύση για την ασφαλιστική ενημερότητα αγροτών από τον ΕΦΚΑ

Όλοι οι ανταποκριτές του πρώην ΟΓΑ θα δίνουν βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας, για την χρονική περίοδο μέχρι 30 Απριλίου 2017, εφόσον οι αγρότες προσκομίζουν τα παραστατικά πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2017 και .....

Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο το μεσημέρι της Παρασκευή.

Ο αγαπημένος .....

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα]

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Οι κυκλοφοριακές .....