Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

«Νωρίς» ξεκίνησαν οι συζητήσεις για… την επόμενη μέρα στο Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας ίσως αποτελεί το μοναδικό «παράδειγμα» σε ολόκληρη τη χώρα, όπου οι συζητήσεις και οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και, μάλιστα, εντείνονται. Κάτι οι αλλαγές στον “Καλλικράτη”, κάτι το ευρύτερο .....

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε δασικές και ευπαθείς περιοχές του Δήμου Τριφυλίας

Σχετ: Η υπ αριθ. Πρωτ. 15041/931/13-06-2017 ασπόπφση τη Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας με την άνω σχετική απόφαση Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και παραμονή εκδρομέων από 1η 7 2017 έως 30 10 2017 καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου όταν ο δείκτης ......

Μέχρι το τέλος της εβδομάδος η απόφαση για την παράταση. Τι θα γίνει με τους αγρότες. Τι είπε η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου:

Η Υφυπουργός κα Αικ. Παπανάτσιου μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ανέφερε ότι, οι υπηρεσίες εξετάζουν τα σχετικά αιτήματα φορέων και πριν από το τέλος της εβδομάδας θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση σχετικά με την παράταση.

Πάντως, σε κάθε .....

Σήμερα στο COSMOTE HISTORY το ντοκιμαντέρ για τον Φιλιατρινό Κωνσταντίνο Μπρουμίδη.

Σήμερα στις 10 το βράδυ θα προβληθεί στο συνδρομητικό κανάλι Cosmote History το ντοκιμαντέρ για τον Φιλιατρινό Μιχαήλ Αγγελο που ζωγράφισε το Καπιτώλιο των ΗΠΑ Κωνσταντίνο Μπρουμίδη.

Το ντοκιμαντέρ εντάσσεται στην σειρά "Αυτοί που τόλμησαν" σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ξανθόπουλου, και σε έρευνα του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

Το επεισόδιο με τον.....

CineLux Φιλιατρα: Τελευταίες προβολες σήμερα στον χειμερινό κινηματογράφο

Τελευταίες προβολές είναι οι σημερινές για τον χειμερινό κινηματογράφο Digital CineLux στα Φιλιατρά καθώς ο κινηματογράφος θα κλείσει για λίγες μέρες προκειμένου να γίνουν εργασίες μεταφοράς του στον εξωτερικό χώρο του (θερινό).

Όπως επισημαίνεται ....

Ξαναχτύπησε ο παπάς «καμικάζι»: «Σατανιασμένος ο Ολυμπιακός» - «Ειδωλολατρικός ναός» το «Καραϊσκάκης»

Αλλεπάλληλα είναι τα «χτυπήματα» του πατήρ Κλεομένης στο «σύστημα». Μετά τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα ΑΤΜ, τα ακυρωτικά μηχανήματα στο μετρό και όλα τα άλλα «μέσα του διαβόλου» ήρθε η ώρα να τα βάλει και με το «Καραϊσκάκης».

«Είμαστε έξω από τον ειδωλολατρικό ναό το στάδιο του Ολυμπιακού με χιλιάδες πιστούς. Οι οπαδοί της σατανιασμένης ομάδας έχουν ενα σύνθημα που λέγεται: «Θρύλε Θεέ». Δεν πιστεύουν στον .....

Ανιχνεύοντας 4 κίνητρα της συμπεριφοράς μας

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Σε μια σύνθεση θεωρίας και εμπειριών 4 έννοιες, αναγνώριση, ανταπόκριση, ασφάλεια και νέες εμπειρίες, μπορούν να μας δώσουν ένα χρήσιμο ερμηνευτικό πλαίσιο της συμπεριφοράς μας συμπληρώνοντας ότι, μολονότι διαφέρουμε ως .....

Έρχεται κούρεμα ως 95% για χρέη σε δάνεια και κάρτες!

- Πρόταση για διακανονισμό με πληρωμή μικρού μέρους του χρέους χωρίς επιβαρύνσεις από τους τόκους
- Οι οφειλέτες θα κληθούν να απαντήσουν στις επιστολές των τραπεζών μέσα σε 15 ημέρες
- Το σχέδιο για να απαλλαγούν τράπεζες και καταναλωτές από χρέη που “χτύπησαν κόκκινο”

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι οφειλέτες των τραπεζών που ......

Ευχαριστήρια Επιστολή του Αντιδημάρχου Φιλιατρών στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας Παναγιώτη Γυφτάκη για την παραχώρηση μιας τσάπας και ενός φορτηγού για λυθεί ένα οξύτατο πρόβλημα καθαριότητας στην πόλη των Φιλιατρών.

Συγκεκριμένα η επιστολή Πούλου αναφέρει:

Καιρός – Έρχεται καύσωνας και θερμοκρασίες 40+!

Μπορεί να άργησε αλλά το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Ο Ιούνιος έκανε τα τερτίπια του αλλά στα… τελευταία του, μας φέρνει καύσωνα και θερμοκρασίες, μέσα στην εβδομάδα, που κατά τόπους θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς!
Όσο περνούν οι μέρες της εβδομάδας, τόσο πιο… δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα, με ......

BASKET ΕΡΑΝΗ: Τους έχει πάρει όλους παραμάζωμα. 4 στα 4 και 72-60 τις Κροκεές

Σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα,
Σαν τυφώνας που σαρώνει στο διάβα του τα πάντα
Σαν οδοστρωτήρας που πατάει τα πάντα στο δρόμο της η Εράνη συνέχισε και στον τέταρτο αγώνα μπαράζ με τις Κροκεές στην ......