Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Όταν η τύχη σε θέλει.... Κερδισε αυτοκίνητο και δεν το ηθελε! Πάγωσε" ο Μπουτσινάς! [ Video ]

imageΤης έφεραν τύχη τα Φιλιατρά αλλά....

Συνήθως κυνηγώντας την τύχη μας χαλάμε πολλά χρήματα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η τηλεθεάτρια Χριστίνα Ράπτη από την Αθήνα αλλά ......

Οι αποδοχές δημάρχων, περιφερειαρχών και γενικών γραμματέων των δήμων

Με απόφαση των υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, με την οποία τροποποιήθηκε προγενέστερη απόφασή τους από την 10η Οκτωβρίου 2018, καθορίζονται οι αποδοχές αιρετών οργάνων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και αυτές των γενικών γραμματέων των δήμων. Συγκεκριμένα καθορίζονται τα εξής:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1sel-01-04120 χρόνια ζωής κλείνει σήμερα 4 Ιανουαρίου 2019 η Μεσσηνιακή Εφημερίδα "Θάρρος".

Μια εφημερίδα που διακρίνεται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην ενημέρωση, με επίκεντρο τη ουσία της είδησης την ποιότητα χωρίς σάλτσες και χωρίς φανφάρες.

Μια Εφημερίδα .....

ΨΗΦΙΣΜΑ για τη λειτουργία του Υποκαταστήματος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Φιλιατρών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη των Φιλιατρών.

Με ποια άραγε .....

Η κατάντια της πόλης μας…

Θλίβεται κανείς που είτε ζει είτε η ψυχή του είναι στα Φιλιατρά με τα όσα καταιγιστικά άσημα νέα έρχονται κάθε τόσο στην πόλη μας.

Έκλεισε το Πρωτοδικείο Φιλιατρών και άκουσον άκουσον, για να πάρει Φιλιατρινός βεβαίωση για να καταργήσει ΑΦΜ θανόντος θα πρέπει να πάρει βεβαίωση και από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας αλλά και των Γαργαλιάνων.

Το ΑΤ Φιλιατρών .....

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Κυπαρισσίας

ekthesi-fotoΟ Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας, με τίτλο «Φωτογραφίζοντας τον Τόπο μου».

• Φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας καλούνται να αποτυπώσουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν και να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στο διαγωνισμό, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία.

• Αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί μια φωτογραφία με θέμα:
«Η Εμπορική Δραστηριότητα στην πόλη της Κυπαρισσίας».

• Στο Διαγωνισμό μπορεί να ......