Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Περικλής Μαντάς: Η προσωπική μου ηθική και ακεραιότητα, είναι πάνω από «την πολιτική ηθική»

Με έκπληξή μου είδα πως στο δελτίο τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται ως αιτία αποπομπής μου η αληθινή στάση μου, στο πολύ σοβαρό θέμα που ανέκυψε στη Μεσσηνία και ταλανίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν περιορίζεται μόνον εκεί…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως σε αυτή την συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης επέλεξε πρωτίστως να .....

Σε απολογία κάλεσε ο Τατούλης την Αλειφέρη - Παραιτήθηκε ο Περικλής Μαντάς!

"Ντόμινο" εξελίξεων έχει προκαλέσει η πρωτοφανής "έφοδος" της Αστυνομίας το πρωί της Τρίτης στο Διοικητήριο Μεσσηνίας ύστερα από καταγγελίες της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη για υποκλοπές και παρακολούθηση του γραφείου της.
Με ανακοίνωση της πριν λίγα λεπτά από .....

Super League: Ξαναξεκινά στις 31 Μαρτίου

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, άφησε ανοιχτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν το Πάσχα, εφόσον γίνουν αυτά που έχει ζητήσει ο ίδιος και οι διεθνείς συνομοσπονδίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή θα ξεκινήσει και πάλι το Σάββατο, 31 Μαρτίου, αφού αυτό αποτελεί την επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αυτό είναι το .....

Έρευνα της Αστυνομίας για υποκλοπή στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη (βίντεο)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο κτίριο της περιφέρειας Μεσσηνίας, όταν πραγματοποιήθηκε έφοδος ανδρών της ασφάλειας της Καλαμάτας, παρουσία .....

Στην Μεσσηνία το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου ο Τομεάρχης Εξωτερικών και τομεάρχης Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ Κουμουτσάκος θα ξεκινήσει την .....

Επίσκεψη με την Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις 16/3/2018 πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματισθεί και ανακοινωθεί, η επίσκεψη της αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ» στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την ξενάγηση είχε αναλάβει ο εξαιρετικός ξεναγός κ. Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος στο δίωρο που .....