Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Οι ευχές που μας στέλνετε. Θεόδωρος Σταυριανόπουλος (Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου)

Αυτή η ενημέρωση που προβάλει όλο το κακό έχει κουράσει. Η ηθική και η αξιοπρέπεια είναι θέμα επιλογής. Ο καθένας μας ας κάνει στην καθημερινότητά του επιλογές που θα επιφέρουν τη μεγαλύτερη κοινωνική ωφέλεια. Τότε σίγουρα θα ωφεληθεί και αυτός μακροπρόθεσμα.

Τότε σίγουρα η ελπίδα θα νικήσει το φόβο. Τότε θα δώσουμε τέλος στο συνωστισμό απόντων.
Έτσι θα μπορέσει ο καθένας μας να είναι χρήσιμος στην ..........

οικογένειά του, στον τόπο του και στην πατρίδα μας.


Καλά Χριστούγεννα - Καλή χρονιά με (20.10+1).10 +3=2013 ευχές

Θόδωρος Σταυριανόπουλος

Υ.Γ.
Ρώτησαν κάποτε το Δαλάι Λάμα: «Τι σας προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη στην ανθρωπότητα;» Και απάντησε:
«Ο άνθρωπος. Διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει χρήματα. Ύστερα θυσιάζει τα χρήματά του για να ανακτήσει την υγεία του. Και τότε είναι τόσο ανήσυχος για το μέλλον, ώστε δεν απολαμβάνει το παρόν και ως αποτέλεσμα, αυτός δεν ζει ούτε στο παρόν, μήτε στο μέλλον. Και ζει σαν να μη πρόκειται ποτέ να πεθάνει. Και πεθαίνει χωρίς να έχει ζήσει ποτέ στην πραγματικότητα.»

Οι Ευχές που μας στέλνετε: Θάνος Κουκ Family


Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες κι επισκέπτες των ιστολογίων μας, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο Θεός να σας χαρίζει υγεία κι ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Οι διαχειριστές και οι συντάκτες των ιστολογίων



Οι ευχές που μας στέλνετε: Direct News.gr


Σας ευχόμαστε από καρδιάς

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2013,

χωρίς Τρόικα και ΔΝΤ

Η διαχειριστική ομάδα του directNEWS.gr


Χριστούγεννα και αλλαγή του χρόνου στο "Κουτσούνι"



Οι Ευχές που μας στέλνετε: Ομοσπονδία Συλλόγων και Συνδέσμων Τριφυλίας



Εκλογές στον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Υπενθυμίζουμε στους φίλους και τα μέλη του ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν αύριο Κυριακή 23-12-2012, στην αίθουσα του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών, από 4μ.μ. έως 7μ.μ.

Το Ψηφοδέλτιο......


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. 23-12-2012

Αδαμοπούλου Δώρα

Αλεξανδρόπουλος Γιάννης

Αλεξανδροπούλου Έφη

Δημητρακοπούλου Βιβή

Δημητροπούλου Ελένη

Κίτσος Γρηγόρης

Κούρδογλου Νίκος

Μαγγανάς Παναγιώτης

Νικολόπουλος Γιώργος

Πετροπούλου Μαρία

Σταματοπούλου Αλέκα

Στυλιανού Δέσποινα

Φαρμάκης Παναγιώτης

Χαραλαμποπούλου- Τασουλή Σούλα


ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημητρόπουλος Παναγιώτης
Μιχαλακόπουλος Παναγιώτης
Παπαγεωργίου Σταυρούλα

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 21-12-2012 ]



Πιό φθηνά κινητά τηλέφωνα από τον Ιανουάριο 2013

Μειώνονται από την 1η Ιανουαρίου 2013 τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς όλα τα κινητά δίκτυα, μετά από σχετική απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Συγκεκριμένα, η τιμή των τελών στη χονδρική αγορά ............

τερματισμού κλήσεων προς όλα τα κινητά δίκτυα ορίζεται σε 1,269 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό χρόνου από 4,95 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό χρόνου που ίσχυε έως τις 31 Ιουλίου 2012, προτού εφαρμοστεί η σταδιακή μείωση στις τιμές.

Η απόφαση αυτή εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε πτώση των τιμών και στη λιανική αγορά κλήσεων από σταθερά προς κινητά, αποφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη για τον τελικό καταναλωτή. Συνολικά, υπολογίζεται ότι οι λογαριασμοί των συνδρομητών θα μειωθούν κατά περίπου 47 εκατ. ευρώ για το 2013.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι μειώσεις τελών θα συνεχιστούν και το 2014 (1,168 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό χρόνου) και το 2015 (1,099 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό χρόνου) συν τον πληθωρισμό, «υλοποιώντας την πάγια πολιτική της ΕΕΤΤ για ρυθμιστική σταθερότητα στην αγορά προς όφελος του τελικού καταναλωτή».

News27|7

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διδακτική επίσκεψη της Α’ τάξης του Γυμνασίου Φιλιατρών στην ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ




Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διήμερη επίσκεψη των μαθητών της Β` τάξης του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων στη Βουλή




Με γραπτές εξετάσεις η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε την εντολή για να ξεκινήσει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και να προχωρήσουν οι μετακινήσεις τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση αναδιάρθρωσης των δομών,μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Τα κριτήρια της αξιολόγησης θα θεσπιστούν ............

μέσα στον Ιανουάριο σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ, ενώ ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προβλεφθούν και γραπτές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιτάκη, έως το τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμα τα οργανογράμματα 10 υπουργείων. Από τις πρώτες εκθέσεις αξιολόγησης για δύο υπουργεία, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το υπουργείο Περιβάλλοντος, προκύπτει μείωση των μονάδων πάνω από 50%. Παράλληλα στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου επέρχεται μείωση 50% στις γενικές διευθύνσεις, 57% στις διευθύνσεις και 47% στα τμήματα.

BEST TV

Ξεκινά η επιστροφή του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο Θέρμανσης.

Το δρόμο της επιστροφής στις τσέπες των καταναλωτών, έχει πάρει ο ειδικός φόρος του πετρελαίου θέρμανσης, που αντιστοιχεί σε 0,28 το λίτρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, 6,5 εκατ. ευρώ άρχισαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς 50.000 δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα και αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο κ. Χ. Θεχάρης Γ.Γ. πληροφοριακών..........

συστημάτων μιλώντας στη ΝΕΤ, τόνισε: «Στις επόμενες μέρες θα κοιτάξουμε να θέσουμε τη διαδικασία σε τακτική βάση, ώστε όταν τα τιμολόγια ωριμάζουν, δηλ. στις 15 μέρες από ημερομηνία του τιμολογίου που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από τον πρατηριούχο, θα προχωράμε στην πληρωμή των τιμολογίων αυτών»

Μέχρι τώρα, από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000 και απορρίφθηκαν 40.000, που δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το Υπ. Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, για καταναλωτές που χάνουν το επίδομα, επειδή υπερβαίνουν το όριο των εισοδηματικών κριτηρίων για μερικά μόλις λεπτά του ευρώ γίνεται προσπάθεια, να βρεθεί κάποια λύση.

Το συνολικό κονδύλι επιστροφής φόρου του πετρελαίου θέρμανσης, για τη φετινή χειμερινή περίοδο, είναι 180 εκατ. ευρώ.

Στη διάθεση των καταναλωτών για την υποβολή αιτήσεων, εκτός από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων παραμένει και το τηλ. Επικοινωνίας είναι το 210 48 0 3131.

BEST TV

Οι Ευχές που μας στέλνετε: Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο




SHARE YOUR SUCCESS

Πιστευω οτι ολοι εχουμε δει αυτον τον διαγωνισμο της COSMOTE.
Νομιζω οτι αξιζει ολοι να υποστηριξουμε μια συμμετοχη που αξιζεI.
Προσοχη να γινει γκρι η καρδουλα

https://apps.facebook.com/shareyoursuccess/page/5026
Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ

Άνοιξε επιτέλους το Παραδείσια – Τσακώνα [ VIDEO ]

VIDEO ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Στην κυκλοφορία είναι πλέον το κομμάτι Παραδείσια – Τσακώνα του οδικού δικτύου Κόρινθος-Τριπόλης-Καλαμάτας.

Λίγα λεπτά πριν τις 10 π.μ. ο Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό Σταύρο Καλογιάννη παρέδωσαν τον δρόμο στην κυκλοφορία σε μια λιτή τελετή παρουσία των βουλευτών του νομού Γιάννη Λαμπρόπουλου και Δημήτρη Σαμπαζιώτη , του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη καθώς αρκετών Δημάρχων της Μεσσηνίας αλλά και άλλων τοπικών φορέων .
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο

Θάρρος




ΣΕ ΛΙΓΟ VIDEO







ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το εργαστήρι «ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ».

Τη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με το βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΗΣ» και τη θεατρολόγο Άννα Ρεσβάνη, καθώς εθελοντές και μέλη του συλλόγου ετοίμασαν λουκουμάδες.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι .........

εκδηλώσεις :Εργαστήρι Χαρταετός, Βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολης, Κανάς Ευστάθιος, Μπουκάλες Υγραερίου Καρμίρης, Άννα & Γιώτα Ρεσβάνη, Ευτυχία Περδικέα, Κλεάνθης Βοσνάκης.

Επιστροφή πινακίδων και διπλωμάτων λόγω εορτών

Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη , Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από την Παρασκευή (21.12.2012) οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης ............

και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την 20.12.2012.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. ``επιβολή διοικητικών μέτρων``, για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 20.12.2012.

Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

*Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος

*Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης

*Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη

*Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων

*Μη καταβολή τέλους διοδίων

Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από Δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.

Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Οι Ευχές που μας στέλνετε: Newpost.gr (Ειδησεογραφική Ιστοσελίδα)



Οι Ευχές που μας στέλνετε. Ξενοδοχεία Αικατερινίδης



Οι Ευχές που μας στέλνετε. Plantron.gr



Βραβεύτηκε το κλιματικά ουδέτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της ΕΑΣ

Στο πλαίσιο των βραβείων Environmental Awards 2013

Για το έργο του υπολογισμού ανθρακικού αποτυπώματος του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, ένα έργο που υλοποιεί από το 2009, βραβεύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, μαζί με την εταιρεία συμβούλων βιώσιμης ανάπτυξης Global Challenges, στο πλαίσιο των βραβείων Environmental Awards 2013.

Τα βραβεία αυτά έχουν ως σκοπό την .............

ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών οργανισμών και επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, σε ΕΑΣ Μεσσηνιας/ Global Challenges απονεμήθηκε το βραβείο Climate Protection-Emissions Footprinting.
Βραβεία σε άλλους τομείς, όπως διαχείριση ενέργειας, διαχείριση νερού και αποβλήτων, έλαβαν πολλές από τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, όλων των παραγωγικών κλάδων.

Η ΕΑΣ Μεσσηνιας ήταν ο μόνος συνεταιριστικός φορέας που βραβεύθηκε και θα μπορεί να χρησιμοποιεί το σήμα της σχετικής διάκρισης στις επικοινωνίες της. H διάκριση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες που η ΕΑΣ Μεσσηνιας έχει αναπτύξει, προκειμένου, αφενός, να μειώσει τις επιπτώσεις που προκαλεί στο περιβάλλον η παραγωγή του ελαιολάδου και, αφετέρου, να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στα ιδιαιτέρως ποιοτικά προϊόντα τα οποία παράγει και προωθεί, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θάρρος

Οι Ευχές που μας στέλνετε. Νικήτας Κακλαμάνης (Βουλευτής ΝΔ)


Το 2013 εύχομαι το Έθνος και ο Λαός μας να ξαναβρούν το Χαμόγελο και την Ελπίδα.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα

Χρόνια Πολλά Αθήνα

Φιλικά

Νικήτας Κακλαμάνης


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Ανοίγει σήμερα το Τσακώνα - Καλαμάτα

Στην κυκλοφορία δίνεται σήμερα στις 10.00 το πρωί, ..............

σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα του οδικού άξονα Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Ένα όνειρο δεκαετιών για τους απανταχού Μεσσήνιους γίνεται… επιτέλους πραγματικότητα.

Με τη λειτουργία του νέου δρόμου η διαδρομή Αθήνα - Καλαμάτα θα γίνεται πλέον σε περίπου 2 ώρες, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το τμήμα που θα παραδοθεί είναι μήκους περίπου 11,5 χιλιομέτρων και η διάρκεια κατασκευής του έφτασε τα πεντέμισι χρόνια.