Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Απίστευτο! Απέλυσε την επί 10χρονια συνεργάτιδα του γιατί είχε λάθος υποψίες ότι έκανε εκπομπή με τον πρώην ασχισυντάκτη του

ME ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ


Η πλήρης απαξίωση του Δημοσιογράφου(με Δ κεφαλαίο).
Η απουσία ηθικής και ανθρωπιάς τον αναγκάζει να κάνει ενέργειες που δεν έχουν λογική;
Σήμερα μαθεύτηκε στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απέλυσε την επί 10 χρόνια συνεργάτιδά του Αναστασία Σταματιάδου, που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, με τη δικαιολογία ότι έκανε παραγωγή στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή του πρώην αρχισυντάκτη του Σ.Γκιόλια.

Ο δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο δεν έκανε το ρεπορτάζ για να διαπιστώσει ότι .......

παραγωγή στην εκπομπή κάνει άλλο πρόσωπο άσχετο με την εκπομπή του και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος απολύθηκε ΑΝΑΙΤΙΑ.
Είναι πια ντροπή για έναν εκατομμυριούχο να απολύει μια γυναίκα με δύο παιδιά επειδή βλέπει φαντάσματα! Η ηλικία των παιδιών της; Το μεγαλύτερο 4 ετών!!! Και η ΕΣΗΕΑ ή άλλος φορέας δεν υπάρχει για να μπει μπροστά σε αυτή την εργατική αλητεία; Πώς απολύεται μια δημοσιογράφος που είναι και γνωστή επί σειρά ετών στην...

εκπομπή και για ποιό λόγο; Για κάτι που δεν έκανε ΠΟΤΕ; Ε, όχι δεν μπορεί να το δεχθούν οι δημοσιογράφοι αυτό το πράγμα.

Αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει ότι ο Μάκης Τ. δεν θέλει απλά μποϋκοτάζ στο portal του αλλά θέλει και μια καλή κλωτσιά από το διαδίκτυο. Έχει εμμονές και απολύει κόσμο εν μέσω κρίσης.

Η ανοχή έχει και τα όριά της. Δε γίνεται να μην αντιδράσει η ΕΣΗΕΑ γι αυτή την απόλυση. Είναι ντροπή και για το ALTER και για την διεύθυνση του σταθμού που δέχθηκε να προχωρήσει σε μια ΑΝΑΙΤΙΑ απόλυση χωρίς να την πάρουν σε άλλη εκπομπή. Πλέον παίζονται παιχνίδια στα οποία ο ένας υποκύπτει στον άλλον. Και επειδή το κακό παράγινε με τον Μάκη Τριανταευρώπουλο, θα έχουμε και άλλα σε συνέχειες. Και δεν πάει να βρίζει όλα τα blogs; Σε τοίχο θα πέσει.

Η πτώση του Μάκη έχει ξεκινήσει προ πολλού. Απλά μετά την τηλεοπτική καθίζηση με μικρά νούμερα τηλεθέασης και θεματολογία, που δεν έχει να ζηλέψει ούτε ο Άρης Σπίνος στο EXTRA, ήρθε η ώρα και για καθολική αποδοκιμασία με τις πρακτικές που ακολουθεί.
Και είναι δεδομένο, ότι αυτός ο άνθρωπος θα καταλήξει μόνος είτε επειδή θα του φεύγουν οι συνεργάτες του είτε επειδή θα απολύει με τις εμμονές που έχει. Εκτός και αν η πρόφαση ήταν αυτή και η πραγματική αιτία είναι ότι θέλει να κάνει περικοπές...
Και τα δύο αποτελούν ντροπή για έναν άνθρωπο των 15εκ ευρώ.

Καλά σαν troktika, ούτε στην φάτσα δεν την ξέρουμε τη γυναίκα αλλά μόλις το μάθαμε με e-mail που μας ήρθε από το κανάλι εξοργιστήκαμε, γιατί δεν είναι καιρός για να χάνει κάποιος την δουλειά του.

Η κοροϊδία με την κλήρωση του αυτοκινήτου, που έκανε με κόστος sms των 2,4 ευρώ, που είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ποσό και δινόταν επί ημέρες, δεν πέρασε ούτε αυτή απαρατήρητη. Από αυτήν τη ...δουλειά Μάκη πόσα έβγαλες; Το κόστος ποιό ήταν και έβαλες ότι δίνεις και προσφορά ένα αυτοκίνητο με 2,4 ευρώ το κάθε μήνυμα; Για ανθρώπους που μπορεί να πέσουν στην ...παγίδα των μηνυμάτων και να έχουν μια πιθανότητα στις χιλιάδες να κερδίσουν.

Άντε τώρα, Μάκη. Τράβα να πάρεις το συσσίτιο που σου μοιράζει το ALTER και ο Κουρής για να μη μιλάς για εικονικά τιμολόγια.

Εθνικό χαφιέ σε είπαν, ψεύτη σε είπαν, ορντινάντσα του Κουρή σε είπαν, ο Τριανταευρώπουλος της Εκάλης σε είπαν αλλά τίποτα δεν μπορεί να πλησιάσει τον χαρακτηρισμό που θα σου δώσουμε και είναι ένας.
Είσαι πολύ Μάκης!

Πηγή: Troktiko

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Visa

Η άποψη του Blog Νέοι Δημοσιογράφοι για την ΠΑ.ΣΟ.Κ. VISA



Το Blog Νέοι Δημοσιογράφοι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια από νέους δημοσιογράφους ΚΑΘΑΡΟΥΣ από συμφέροντα και λαμογιές.
Αξίζουν μια επίσκεψη σας στο blog τους.



ΠΑΣΟΚ VISA σε... άτοκες μηνιαίες δόσεις

Με το σύνθημα «λίγα απ΄ τους πολλούς» και στόχο τα 5 εκατ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950.000 προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- όπως και πολλά στελέχη του κόμματος- καθώς όπως υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, «όλοι θα δώσουμε το καλό παράδειγμα».

Στα σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ όμως εκτός του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους και την .......

καταβολή της συνδρομής υπάρχει και το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα έκδοσης πιστωτικής κάρτας που απευθύνεται και αυτή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος οι οποίοι παρέλαβαν την προσωπική επιστολή από την Ιπποκράτους. Η κάρτα ΠΑΣΟΚ θα είναι κατά το πρότυπο της κάρτας των Νέων Εργατικών (Νew Labour) της Μεγάλης Βρετανίας, που είναι και το μοναδικό μέχρι στιγμής σοσιαλιστικό κόμμα που έχει προχωρήσει στην έκδοσή της.

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με όλες τις τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας- όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας «θα έχει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της αγοράς, το επιτόκιό της θα είναι περίπου 20% χαμηλότερο από τα ισχύοντα, ενώ ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην τράπεζα». Οι ιθύνοντες της Ιπποκράτους προσανατολίζονται σε μια κάρτα που να είναι και πιστωτική και χρεωστική και καταθετική, «μια έξυπνη κάρτα, με προνομιακό καταθετικό επιτόκιο ώστε να είναι ελκυστική για τους πολίτες».

Στη νέου τύπου επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη και τους φίλους του, οι τελευταίοι καλούνται να απαντήσουν αν επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονική διεύθυνση @pasok. gr (π.χ. dimitris. papadopoulos@pasok. gr- πράγμα που έχουν ήδη κάνει περίπου 50.000 πολίτες), εάν επιθυμούν να λαμβάνουν με sms ή e-mail ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ (επικοινωνία που θα δοκιμαστεί εκτεταμένα κατά το πρότυπο της προεκλογικής εκστρατείας Ομπάμα στις επόμενες εκλογές), καθώς και εάν είναι ετεροδημότες, με ποιο μεταφορικό μέσο θα ήθελαν να μετακινηθούν. «Το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει ένα μέρος του εισιτηρίου, το μεγαλύτερο, αλλά θα καταβάλουν κάτι και οι ετεροδημότες», διευκρινίζει ο κ. Σπυρόπουλος.
Μακροπρόθεσμα ο οικονομικός στόχος του ΠΑΣΟΚ, όπως τονίζει ο κ. Σπυρόπουλος, είναι «να υπάρξει οικονομική αυτονομία, δηλαδή να μην εισπράττει την ετήσια κρατική επιχορήγηση που σήμερα ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ αλλά να βασίζεται στις εισφορές μελών και φίλων μέσα από συνθήκες διαφάνειας».
Μεσοπρόθεσμα ο στόχος είναι να μηδενιστεί το χρέος του ΠΑΣΟΚ που σήμερα ανέρχεται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ την επόμενη πενταετία (το αντίστοιχο της Ν.Δ. είναι περίπου 70 εκατ. ευρώ).

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Με την "κόκκινη κάρτα" από τον ΟΗΕ " γιορτάζει" η Ελλάδα την "Παγκόσμια ημέρα της Γης" που είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

Η χώρα μας είναι η μόνη ανάμεσα σε 141 κράτη που αποβλήθηκε από τα κριτήρια Κιότο, καθώς δεν έπεισε για την εγκυρότητα του συστήματος μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έλαβε μέτρα παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις του επίτροπου Περιβάλλοντος Σταύρου Δήμα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με διασυρμό.

Η Ελλάδα έχει προθεσμία 3 μήνες για να παρουσιάσει ένα ......

αξιόπιστο σύστημα.

"Μαζική εξόντωση"

• Τα πάθη του περιβάλλοντος...
• Ο Σ. Καλογιάννης στο ΣΚΑΪ
"Η απόφαση, εκθέτει την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο" επισήμαναν στελέχη της WWF.

"Θα πρέπει να σταματήσει ο διασυρμός και το ΥΠΕΧΩΔΕ να κάνει επιτέλους την δουλειά του" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

"Υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί από το 1995 στο σύστημα απογραφής εκπομπών αερίων που χειρίζονταν το Αστεροσκοπείο Αθηνών δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σταύρος Καλογιάννης.

Παραδέχτηκε ότι ως χώρα είμαστε σε καθεστώς μη συμμόρφωσης. Υποστήριξε παράλληλα ότι η Ελλάδα έχει υποβάλλει τους σχετικούς πίνακες στον ΟΗΕ από τις αρχές Απριλίου και περιμένει τους ελεγκτές να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Πρόσθεσε ότι στο σύστημα απογραφής ρύπων έχει αποκατασταθεί, με το ΥΠΕΧΩΔΕ να έχει συνάψει συνεργασία με τη σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους δύο αιώνες, από τις ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν προστεθεί στην ατμόσφαιρα 2,3 τρισεκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα, εντείνοντας τις κλιματικές αλλαγές.

Όλο και περισσότερες χώρες του πλανήτη λαμβάνουν μέτρα για τη μείωση των εκπομπών των αερίων και αυτή την περίοδο γίνεται μια συζήτηση για να καταλήξουν οι κυβερνήσεις σε μια παγκόσμια συμφωνία για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Στον Alpha η υπόθεση με το νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Με το θέμα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας ασχολήθηκε σήμερα η εκπομπή "Καλημέρα σας" του Γιώργου Αφτιά.
Στην εκπομπή βγήκε να μιλήσει η πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κα Σταματία Αλεξοπούλου για να πει την άποψη του νοσοκομείου αλλά με τις συνεχείς διακοπές από καλεσμενη της εκπομπής αλλα και του ίδιου του κου Αφτιά δεν κατάφερε να εκφράσει όλη την άποψη των εργαζομένων.
Εκτός αυτού έκοψαν την Κα Αλεξοπούλου στον αέρα χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα λεγόμενα της.
Κρίμα για μια δημοσιογραφική εκπομπή να ......

μην αφήνει να ακουστεί και η άποψη των εργαζομένων την στιγμή που θίγονται άμεσα από το θέμα.

Σχετικά Θέματα:
α.) Το χρονικό ενός "προαναγγελθέντος" θανάτου

β.) ΕΔΕ για το περιστατικό με το ασθενοφόρο με εντολή του Δημήτρη Αβραμόπουλου


«Η αναζήτηση της θέσης μας στο Σύμπαν» απο τον Καθηγητή Τσίγκανο Κανάρη

Με μόνα εφόδια ένα μικροσκόπιο και ένα τηλεσκόπιο ο Καθηγητής Τσίγακνος Κανάρης ανέλαβε να ξεναγήσει στον μικρόκοσμο και τον μεγάκοσμο του σύμπαντος τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 8 στο Βορρέειο πνευματικό κέντρο στα Φιλιατρά και είχε τίτλο «Η αναζήτηση της θέσης μας στο Σύμπαν».

Μια εξαιρετική εκδήλωση, ένα μαγευτικό ταξίδι που στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, κράτησε μιάμιση ώρα καθηλώνοντας τους 250 με 300 θεατές που την παρακολούθησαν.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι Φιλιατρών και Κυπαρισσίας Άλκης Ξύγκας και Γιώργος Σαμπαζιώτης αντίστοιχα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κα Νάντια Γιανακοπούλου, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κος Κώστας Κόλλιας, εκπρόσωπος της ..........

εκκλησίας ενώ τη Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας εκπροσώπησε ο πατήρ Ευάγγελος Σίμος. Επίσης παρευρέθησαν οι πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αγρίλη καθηγητές μαθηματικοί Φυσικοί μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση ξεκίνησε η πρόεδρος του Βορέειου πνευματικού κέντρου Κα Βιβή Παντελάκη η οποία στην σύντομη εισαγωγή της έκανε αναφορά στην εκδήλωση και παρουσίασε τον επίτιμο καλεσμένο.

Ο Κος Τσίγκανος ξεκινώντας την ομιλία του είπε ότι απόψε θα κάνουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στον μικρόκομο μας αλλά και στον μεγάκοσμο με μόνα μας εφόδια ένα μικροσκόπιο και ένα τηλεσκόπιο.
Παρουσίασε με τρόπο γλαφυρό την περιήγηση μέσω των διαφανειών του powerpoint τόσο στον μικρόκοσμο όσο και στον μαγάκοσμο αναλύοντας μία προς μία τις διαφάνειες που παρουσίαζε.
Αναφέρθηκε στο σύμπαν και τους γαλαξίες του το ηλιακό μας σύστημα, τους δορυφόρους της γης, το πλανητικό σύστημα ενω προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στο πως δημιουργήθηκε ο κόσμος.
Ήταν κατά γενική ομολογία ένα εκπληκτικό ταξίδι που ικανοποίησε όλους όσους το παρακολούθησαν.
Η εκδήλωση έγινε για τα 400 χρόνια από το 1609 που συμπληρόνονται φέτος του διεθνούς έτους αστρονομίας που έχει κηρύξει η Διεθνής αστρονομική ένωση και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όταν ο Γαλιλαίος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το τηλεσκόπιο και παρατήρησε πράγματα τα οποία δεν είχε παρατηρήσει ο άνθρωπος.
Σε όλο τον κόσμο γίνονται εκδηλώσεις που ενθαρρύνουν την παρατήρηση του ουρανού και την ενασχόληση με την αστρονομία.
H βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις προς τον Κο Τσίγκανο από τον κόσμο.

Δυστυχώς λόγο έντονης συννεφιάς δεν κατέστη δυνατόν να γίνει αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια.

Σε δηλώσεις του ο Κος Κανάρης Τσίγκανος πριν την εκδήλωση δήλωσε στο Φιλιατρά News.



Οι Δήμαρχοι Φιλιατρών και Κυπαρισσίας Κύριοι Ξυγκας και Σαμπαζιώτης δήλωσαν στο Φιλιατρά news για την εκδήλωση:



To μέλος του Ενικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Νάντια Γιαννακοπούλου Δήλωσε στο Φιλιατρά news για την εκδήλωση:



O Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος δήλωσε τα εξής:



Tέλος ο καθηγητής φυσικοχημείας Κος Δημήτρης Καρδαράς είπε για την εκδήλωση:



Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση
(Κλίκ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος)

606.jpg (309 KB) . 607.jpg (336 KB) . 608.jpg (334 KB) . 609.jpg (243 KB) . 610.jpg (340 KB) . 611.jpg (355 KB) . 612.jpg (371 KB) . 613.jpg (338 KB) . 614.jpg (293 KB) . 616.jpg (300 KB) . 617.jpg (345 KB) . 618.jpg (226 KB) . 620.jpg (319 KB) . 621.jpg (334 KB)

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News