Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αναβάλλεται η συνεστίαση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής

Λόγω των πρόσφατων θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη Χώρα αποφασίστηκε σήμερα ομόφωνα από το ΔΣ του συλλόγου μας η ματαίωση της καθιερωμένης ετήσιας συνεστίασης του συλλόγου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο εστιατόριο Αχινός.

Όποιος φίλος του συλλόγου αγόρασε κάρτα μπορεί να ζητήσει τα χρήματα του πίσω, αλλιώς μπορεί να την κρατήσει για να την χρησιμοποιήσει όταν πραγματοποιηθεί η συνεστίαση (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα ).

Τα δώρα που ......

Φιλιατρά: Ακυρώθηκε η μουσική εκδήλωση στην Δανειστική Βιβλιοθήκη Φιλιατρών

Αγαπητοί φίλοι της Βιβλιοθήκης και του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εκδήλωση στην Βιβλιοθήκη ακυρώνεται λόγω των οδυνηρών γεγονότων.

Όποιος θέλει να βοηθήσει τους πληγέντες μπορεί .....

Το πιο πετυχημένο σχόλιο αναγνώστη για την αναβολή των εκδηλώσεων στον Δημο Τριφυλίας για τον Ιούλιο

Ενα απίστευτα εύστοχο σχόλιο εξέφρασε στο Facebook αναγνώστης.
Με αφορμή την ανακοίνωση του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα για αναβολή όλων των εκδηλώσεων για ολο τον Ιούλιο, ο αναγνώστης μας σχολίασε:

Αναβάλει όλες τιε εκδηλώσεις του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, λόγω τρων τραγικών γεγονότων που συγκλονίζουν την πατρίδα μας, αναβάλλει τις εκδηλώσεις του μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Για τις νέες ημερομηνίες θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Καλούμε τα .....

Δήμος Τριφυλίας: Αναβάλλονται ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις τυ Ιουλίου.

Με απόφαση Δημάρχου λόγω των τραγικών γεγονότων που πλήττουν τη χώρα μας αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του μηνός Ιουλίου.

Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς με νέα ανακοίνωση.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τον πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας Γαργαλιάνων ενημερώνει όσους θελήσουν να επισκεφθούν το χωριό την παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα ότι οι προγραμματισμένοι παραδοσιακοί χοροί ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ σε ένδειξη σεβασμού και Εθνικού Πένθους για τα 80 θύματα των φονικών Πυρκαγιών σε Κινέτα και Ραφήνα.

Θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ η περιφορά της Εικόνας.

Επίσης το λαϊκό πανηγύρι που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα 27 Ιουλίου ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση για όλους, μεγαλύτερη για τους πληγέντες

Έως και τις 30 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία, που λήγει αύριο, για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τους υπόχρεους, ενώ για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων 24 ωρών η εν λόγω προθεσμία παρατείνεται έως και το ......