Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικπό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ

Συχαριστήρια επιστολή προς τον Διευθυντή. Μαθητές, Σύλλογο Καθηγητών Γυμνασίου Φιλιατρών καθώς και Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων απέστειλε σήμερα ο πρόπεδρος τοπυ Τοπικού Συμ,βουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης για την ανταπόκριση τους στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Φιλιατρινών Πεσόντων Αεροπόρων.
Στην επιστολή του ο κ. Καναλουπίτης αναφέρει:

Φιλιατρά: Τα μαθητικά συμβούλια στο Λύκειο Φιλιατρών

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, έγιναν στο ΓΕΛ Φιλιατρών οι εκλογές για την ανάδειξη των πενταμελών μαθητικών συμβουλίων των τμημάτων των τριών τάξεων του σχολείου.

Μετά τις εκλογές αυτές και σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες που εξελέγησαν συνήλθαν σε σώμα και με φανερή ψηφοφορία μεταξύ τους, συγκρότησαν τα μαθητικά τους συμβούλια, ως εξής:

Φιλιατρά: Τα μαθητικά συμβούλια στο Γυμνάσιο

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πριν απο μερικές μέρες έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη μαθητικών συμβουλίων στα σχολεία της χώρας.

Σε ότι αφορά το Γυμνάσιο Φιλιατρών τα 5ελή συμβούλια και το 15μελές του σχολείου έχουν ως εξής:

Άκυρη η απόφαση για το Φορέα του Δ.Σ. Τριφυλίας, στα όρια για την Κοινωφελή!

Πριν καν ληφθούν, καθαρογραφούν και αναρτηθούν (σ.σ. αναρτήθηκαν κιόλας το επόμενο πρωί) οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, το βράδυ της Δευτέρας, για νέες διοικήσεις στο Νομικό Πρόσωπο και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, όπως ελήφθησαν στο .....