Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Χαλαζώνι: Έτοιμο το δίκτυο ύδρευσης. Περισσότερο καθαρό νερό στα σπίτια του χωριού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου ύδρευσης ( αντικατάσταση του παλαιού -φθαρμένου δικτύου με νέου) ο πάρεδρος μας Διονύσιος Τσούλος μέσα από την ομάδα μας θέλει - απλά , αγνά και ειλικρινά -να ευχαριστήσει όλους του συγχωριανούς για την μεγάλη τιμή να τον εκλέξουν για άλλη μια φορά δημοτικό αντιπρόσωπο.

Υπόσχεται να δώσει ......

Μαζική «ανταρσία» φορολογουμένων φοβάται το υπουργείο Οικονομικών

Δεν έχουν υποβληθεί ακόμη 2.500.000 φορολογικές δηλώσεις

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Οικονομικών έρχεται αντιμέτωπο με το φαινόμενο οι φορολογούμενοι να αρνούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση, και μάλιστα μαζικά.
Δεν έχει ξανασυμβεί .....

Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης – μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή αλλοδαπών – αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2014.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, οι αλλοδαποί-αλλογενείς, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν, από Τρίτη 15 μέχρι και Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, την οποία οι υποψήφιοι θα ......

Πιθανή εξαγορά της NOVA από τον ΟΤΕ θα φέρει σε στρατηγικό αδιέξοδο τη Vodafone

Μεγάλες αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία και τα συνδρομητικά κανάλια φαίνεται να δρομολογούνται μετά τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα και φέρουν τον ΟΤΕ να διαπραγματεύεται την εξαγορά της NOVA και της Forthnet. Αν και η NOVA επισήμως φαίνεται να διαψεύδει ένα τέτοιο σενάριο, πληροφορίες επιμένουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο κολοσσούς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο

Το βέβαιο είναι ότι NOVA και Forthnet που κατέχουν στη σταθερή .....

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ "ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ"

Παρακαλούνται όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημίσουν το κατάστημα-επιχείρηση τους στο περίπτερο που θα έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών στην Γιορτή καρπουζιού όπου θα διεξαχθεί στον Αγρίλη Φιλιατρών στις 27 & 28 Ιουνίου 2014 να προσκομίσουν.....

2 γκόλ και 3 Δοκάρια: Μπράβο παιδιά!..

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τι φοβερό πράγμα αυτή η ψυχική μας δύναμη και αυτή η παγκόσμια πρωτότυπη «ιδιαιτερότητά» μας να μεγαλουργούμε όταν φτάσουμε στο…Αμήν!
Κανείς δεν θα ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Ιουνίου 2014



Στους 16 η Ελλαδα Μουντιάλ 2014

Κι όμως υπάρχει Θεός! Υπάρχει κι είναι… συμπατριώτης μας! Η Εθνική δεν μάσησε από ατυχίες, δοκάρια και την αμαρτία της ισοφάρισης απ’ την Ακτή και με πέναλτι του Σαμαρά στο 91’ πέρασε (2-1) στους «16»

Ποιος είναι ο μόνος λαός που πετυχαίνει θαύματα στο ποδόσφαιρο υπενθύμισε -και παγκοσμίως πλέον- η Εθνική!

Με ψυχικά .....