Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι με την Χάϊδω Παναγιωτοπούλου

Εδώ και μερικές ημέρες η Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας κ Χάϊδω Παναγιωτοπούλου έχει ξεκινήσει και παρουσιάζει τμηματικά κάποιους εκ των υποψηφίων της με τον συνδυασμό Τριφυλία Πρωταγωνίστρια.

Αναλυτικά οι μέχρι τώρα υποψήφιοι:

Υπέρ αυξησης Δημοτικών τελών Kατσίβελας, Τσίγγανος και Μερκούρης αν προσληφθούν οι συμβασιούχοι - παρατασιούχοι με δικαστική απόφαση. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Ηχητικό αρχείο της συνεδρίασης

«Λαχταριστά Λαβράκια» έβγαλε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου στην Κυπαρισσία.
«Λαβράκια» που......

Ενημέρωση από την ΔΕ Φιλιατρών για την ύδρευση και την αποχέτευση στη Δ.Κ. Φιλιατρών

Με αφορμή την επιστολή του συμπολίτη μας κ. Νικόλαου Λυκούδη, που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ στις 6 Απριλίου 2019, οφείλω ως Πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιατρών που εκτός των άλλων, ασχολούμαι και με την ύδρευση και με την αποχέτευση της πόλης μας, να σας ενημερώσω για τα εξής:

Στην τελική ευθεία το πρώτο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino – έτοιμη να υποδεχθεί το κορυφαίο τριαθλητικό γεγονός η Τριφυλία.

IRON-MANΤέσσερες ημέρες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή του IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, με 260 διοργανώσεις σε 60+ χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 1 εκ. αθλητές.

Ο δημοφιλής ......

Επιτυχίες από τα παιδιά του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών

Εντυπωσιακή επιτυχία, που δεν έχει προηγούμενο στα αθλητικά μας χρονικά, πραγματοποίησαν οι Σκακιστές ΚΟΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΧΑΡΑΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σκακιστικού Ομίλου Φιλιατρών.
Στο 15ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Σκάκι, που έγινε στην Τρίπολη το τριήμερο 5, 6 και 7 Απριλίου κατέκτησαν την 1η και 2η θέση και .....

Ντίνα Νικολάκου: Με το έργο μας απαντάμε στους όψιμους «σωτήρες» της Πελοποννήσου.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» έλαβε το πρώτο βραβείο σε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της αεροπορικής βιομηχανίας (Routes Europe), η οποία ......