Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γαργαλιάνοι: Σε υψηλό επίπεδο, η συμπαράστασή και η αλληλεγγύη στην χθεσινή συνέλευση.

Αγαπητοί φίλοι, ο κόσμος στην συνέλευση της τετάρτης πολύς, η συζήτηση κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο, η συμπαράστασή και η αλληλεγγύη εκφράστηκε από όλους και ήταν συγκινητική.

Κοινή διαπίστωση πως ......

Ευχαριστήριο από την κίνηση 4Α

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πρώτους 2000 φίλους οι οποίοι δήλωσαν συμπαράσταση και συστράτευση στην 4 Α.

Όπως αναμέναμε είναι πολλά τα μηνύματα που μας ζητούν να προχωρήσουμε και να ορίσουμε την ημερομηνία της ιδρυτικής συνέλευσης.

Είναι πλέον οι .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 5-3-2014 ]ΝΕΑ ΚΑΠ για την Τριφυλία

Ημερίδα για την Αναθεώρηση της ΚΑΠ 2014-2020 και την Εγκατάσταση Νέων Γεωργών διοργανώνει η ΠΕ Μεσσηνίας στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών ,την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. Ακολουθεί συνημμένα η πρόσκληση.

Δείτε το πρόγραμμα

Το ΠΑΣΟΚ του… 3,8% φέρνει (;) πρόωρες κάλπες

Η δημοσκόπηση της εταιρείας “Alco” για το site newsit του Νίκου Ευαγγελάτου, ανοίγει διάπλατα παράθυρο σοβαρών πολιτικών εξελίξεων μετά τις ευρωεκλογές του Μαϊου, στην περίπτωση που τα προγνωστικά της επιβεβαιωθούν.

Η μέτρηση αφορά την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές, και δείχνει την ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία να έχει μειωθεί από το 1,4% στο 0,9%, καθώς σήμερα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται στο 20,9% και το κυβερνών κόμμα στο 20%.

Το πιο ενδιαφέρον .....

Σάλος με τη συμπεριφορά του Γ. Μιχελάκη στη Δημόσια Τηλεόραση

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά την παρουσία του Γιάννη Μιχελάκη στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο υπουργός Εσωτερικών άφησε άσχημες εντυπώσεις, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Απευθυνόμενος στη ......

Πέθανε ο Μηχανικός του Δήμου Τριφυλίας Κώστας Πολυχρονόπουλος

Χθες στις 4 το μεσημέρι περίπου, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, ο μηχανικός του Δήμου μας, μας αποχαιρέτισε για πάντα. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σήμερα το μεσημέρι στις 2,30, θα τον .........

NOVA ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ καλεί όλους του επαγγελματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται ή είναι συνδρομητές της NOVA, να παρεβρεθούν την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:00 στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων όπου θα είναι παρών εκπρόσωπος της εταιρίας, για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να ενημερώσει περί αυτών.

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Μαρτίου 2014