Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αναπάντητο ερώτημα για τα έσοδα ανά Δημοτική Ενότητα του δήμου Τριφυλίας εδώ και ένα χρόνο...

Αναπάντητο παραμένει εδώ και ένα χρόνο το ουσιαστικό, καίριο και σοβαρό ερώτημα για τα έσοδα του δήμου Τριφυλίας, που έθεσε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Αλέκος Κουτρουμπής. Ο κ. Κουτρουμπής, στη συνεδρίαση της Ο.Ε. στις.....

Ηχηρό Χαστούκι - Απάντηση Λαμπρόπουλου σε Χαρίτση: "Στον λίγο χρόνο, που τους απομένει, ας σοβαρευτούν"

Ο κύριος Χαρίτσης, Υπουργός της Κυβέρνησης των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, σε δηλώσεις του στον τοπικό μας Τύπο, το περασμένο Σάββατο, μας γύρισε δεκαετίες πίσω, στο αλήστου μνήμης «Δεν δικαιούσθε να ομιλείτε».

Εύγε στην .....

Απάντηση του ΑΣ Γαργαλιανων σε δημοσιεύμα της Ελευθερίας



Δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 14/7/2017 της εφημερίδας σας άρθρο του αρθρογράφου σας Γιώργου Παναγόπουλου με τίτλο «χρειάζεται νέα πρακτική στις αγροτικές κινητοποιήσεις» .

Το άρθρο αποτελεί απάντηση στη διαμαρτυρία του Αγροτικού ......

Καθώς διογκώνεται η αντικοινωνική συμπεριφορά!..

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, απαγωγές με απαίτηση λύτρων, δολοφονίες ανύποπτων πολιτών, αφαίρεση ζωής στη διαδικασία ένοπλων ληστειών!

Τα πολύ .....

Εφορία: Μέσω κινητού ο έλεγχος των πλαστών αποδείξεων

Νέα ηλεκτρονικά όπλα ρίχνει στη μάχη κατά των πλαστών αποδείξεων από ταμειακές μηχανές-μαϊμού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στο παιχνίδι του ελέγχου των αποδείξεων μπαίνουν και οι πολίτες καθώς .....

Δημιουγεί τμήμα Beach Volley η Εράνη Φιλιατρών

Ο Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ανακοινώνει την έναρξη τμήματος beach volley με σκοπό την άμεση δημιουργία παιδικών τμημάτων αλλά και ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων). Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγρίλη (ΟΦΑ).

Υπεύθυνοι προπονητές:......