Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη Μπέζου στο Κέντρο Υγείας και στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 11.12.2013 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών και στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας και επικοινωνίας που έχει με το προσωπικό των δυο υγειονομικών δομών.

Στο Κ.Υ. Φιλιατρών....

9 προτάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Είναι γεγονός, ότι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τον εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς. Τέτοια φαινόμενα, έχει βιώσει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του. Το πελατειακό κράτος, η φοροδιαφυγή, το πολιτικό χρήμα, η παραοικονομία και η κατάχρηση δημοσίου χρήματος οδήγησαν το πολιτικό σύστημα σε απαξίωση και την κοινωνία σε αναβρασμό.

Σύμφωνα με όλες τις εκθέσεις και αξιολογήσεις διεθνών οργανισμών ......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Το μυαλό στο Φαραί

Παρελθόν αποτελεί για την Εράνη Φιλιατρών ο αγώνας με την Κυπαρισσία και η ήττα με 2-0. Όπως υποστηρίζουν, οι άνθρωποι της ομάδας το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες.

Από κει και ......

Ειδική εφαρμογή για τους κλειδάριθμους στο taxisnet

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην παραλαβή τους.

Ειδική εφαρμογή παλαιού χρήστη του taxisnet ενεργοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην παραλαβή των κλειδάριθμων.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, με την εισαγωγή του ΑΦΜ ο φορολογούμενος μπορεί να δει αν είναι παλαιός χρήστης και κατά συνέπεια χρειάζεται νέο κλειδάριθμο ή αν είναι κάτοχος νέων κωδικών οπότε δεν χρειάζεται να προμηθευτεί νέο.

Σημειώνεται ότι ......

Τριφυλία: Ανακοινώθηκαν οι Οριστικές κατάστασεις των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων στη Δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας ανακοινώνει την οριστική κατάσταση των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων στη Δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του μέτρου 2.1.4 Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις του Π.Α.Α που αφορά την υπ’ αρίθμ.....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Δεκεμβρίου 2013