Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Για την επιστολή του Δήμου Τριφυλίας στην Διαμαντοπούλου. Η Διάκριση εις βάρος των τοπικών blog ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Κώστα Κόλλια ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ

Οι Bloggers της Τριφυλίας ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Σήμερα Σάββατο λάβαμε με e-mail από τον Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα από γνωστή κυρία του Δήμου της οποίας το όνομα δεν θα αναφέρουμε για να μην την εκθέσουμε (τουλάχιστον για την ώρα) την επιστολή που είχε στείλει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας προς την υπουργό παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου διαμαρτυρόμενος για το ΦΕΚ που αναφέρει ότι καταργείται το Γυμνάσιο Κοπανακίου και που ΠΡΩΤΟ αποκάλυψε το blog Κopanaki News.

Η Επιστολή αυτή του Δημάρχου ........

Τριφυλίας απεστάλη σύμφωνα με τις ενδείξεις μας το αργότερο την Πέμπτη 5 Μαΐου πιθανότατα το πρωί ή το μεσημέρι..
Πως το ξέρουμε; Διότι την Παρασκευή 6 Μαΐου υπήρχε δημοσιευμένη σε Μεσσηνιακή εφημερίδα. Άρα η επιστολή πήγε το αργότερο την Πέμπτη το μεσημέρι. Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (Δεύτερη μέρα από την αποστολή της) και Σήμερα Σάββατο (ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ) μας την έστειλε για να την δημοσιεύσουμε στα blogs μας.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να δημοσιεύσουμε την εν λόγω επιστολή διότι δεχτήκαμε χειρίστου είδους διάκριση από την εν λόγω κυρία του Δήμου Τριφυλίας.
Για το θέμα ενημερώθηκαν λεπτομερώς και με αποδείξεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα δυο υπόλοιπα blogs που ήταν αποδέκτες μαζί με εμάς (Kyparissia-Press και Kopanaki News) και θέσαμε την πρόταση μας να μην δημοσιεύσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ την επιστολή που λάβαμε 3 μέρες μετά από τις εφημερίδες.
Το ίδιο θα πράξουμε και στο μέλλον με όποιον θελήσει να παίξει τέτοιο παιχνίδι.

Φυσικά θα ενημερωθεί με υπόμνημα μας και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας για την εις βάρος μας διάκριση που απρόκλητα δεχτήκαμε από την εν λόγω κυρία του Δήμου Τριφυλίας.
Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτό δεν έγινε με κακή πρόθεση αλλά επειδή αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή.
Ως ομάδα διαχείρισης του blog Φιλιατρά News δηλώνουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την δημοσίευση του blog Kopanaki News.

Αν θέλει η εν λόγω κυρία να απαντήσει στο δημοσίευμα μας πολύ ευχαρίστως να φιλοξενήσουμε την άποψη της.

Η 4μελής ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Όσοι συν-bloggers συνυπογράφουν το κείμενο αυτό -και εφόσον συμφωνούν με αυτό- παρακαλούμε να αφήσουν ένα σχόλιο από κάτω αλλά ΜΟΝΟ με τον λογαριασμό τους υπό σύνδεση. Όχι ανώνυμος, όχι όνομα χωρίς να φαίνεται ενεργός σύνδεσμος ο οποίος θα παραπέμπει σε προφίλ του blogger.
O λόγος είναι ότι θα επισυναφθεί στο υπόμνημα προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας.

Χαιρετισμός του Οδυσσέα Βουδούρη για την γιορτή της μητέρας

H σημερινή ημέρα αποτελεί μια παγκόσμια αναγνώριση της πολύπλευρης και δύσκολης αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Η μητέρα διαπλάθει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού της και το στηρίζει σε όλη του τη ζωή. Είναι αυτή που παρακολουθεί βήμα-βήμα την πορεία του και το προστατεύει.
Αυτή η ημέρα όμως δεν είναι μόνο ημέρα γιορτής. Είναι και ημέρα προβληματισμού για τα διλήμματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη μητέρα. Πώς θα συνδυάσει μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στον παραδοσιακό της ρόλο και στη ανάγκη για επαγγελματική εξέλιξη;

Η πολιτεία έχει υποχρέωση να ........

δώσει διέξοδο στα διλήμματα αυτά και να σταθεί δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα και στους πολλαπλούς ρόλους της, ως μητέρας, ως συζύγου και ως εργαζόμενης. Έχει την υποχρέωση να αναλάβει περισσότερες δράσεις για τη στήριξη της μητέρας, η οποία πολλές φορές αντιμετωπίζει τις διακρίσεις και τις προκαταλήψεις της κοινωνίας μας. Σημαντικά θα συνέβαλε στη βελτίωση της θέσης της ο περιορισμός των εμποδίων πρόσβασης στην αγορά εργασίας, η παροχή της αναγκαίας πρόνοιας σε ουσιαστικά θέματα μητρότητας, η ουσιαστική στήριξη της οικογένειας και η αλλαγή μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης των στερεότυπων αντιλήψεων για το ρόλο των δύο φύλων. Ιδιαίτερα για τη χώρα μας, που το δημογραφικό πρόβλημα έχει ήδη προσλάβει ανησυχητικές κοινωνικές και εθνικές διαστάσεις, η αποτελεσματική στήριξη και ενθάρρυνση των πολύτεκνων οικογενειών προβάλει επιτακτική.

Σίγουρα η ενίσχυση της γυναίκας-μητέρας στο δύσκολο λειτούργημα που καλείται να υπηρετήσει πρέπει να είναι συνεχής και ουσιαστική και απαιτεί προστασία και σεβασμό. Κάθε μητέρα χρειάζεται συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, ώστε να μπορέσει να επιτελέσει με επιτυχία την ευαίσθητη αποστολή της.

Εύχομαι σ' όλες τις μητέρες χρόνια πολλά.

Δεν προσέχεις καθόλου το εαυτό σου...

Μήνυμα της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την γιορτή της μητέρας.

Σε τούτη την περίοδο απουσίας και απαξίωσης των συμβόλων και θεσμών, η μητέρα παραμένει ένα έμβλημα αναγνώρισης, εκτίμησης, καταφυγής του κάθε πονεμένου και σύμβολο θυσίας από καταβολής κόσμου...
Ωστόσο κάθε γιορτή δεν .........

κρύβει πάντα χαρά.

Κάποιες μητέρες δεν έχουν το παιδί τους και κάποιες άλλες δεν έχουν τη δική τους μητέρα.

Κάποιες μητέρες ζουν με την ανάμνηση του γέλιου και κάποιες άλλες αγνοούν τη χαρά τους στην απουσία του παιδιού τους.

Σήμερα μόνο, περιπου χίλιες μητέρες θα χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.

Χίλια μωρά θα μολυνθούν από τον ιό του AIDS από το πρόσωπο που περισσότερο από κάθε άλλον στον κόσμο θέλει να το προστατεύσει, τη μητέρα τους...

Ωστόσο, όσο κι αν η κοινωνία μας εκτραχύνεται, η αγάπη και ο σεβασμός από και προς τη μάνα παραμένει αναλλοίωτος και αυθεντικός.

Η μητέρα κάθεμία με τα δικά της όνειρα, τον δικό της τρόπο, παραμένει το πρόσωπο που δεν διστάζουμε να εκφράσουμε άμεσα, με τρυφερότητα και συγκίνηση, την αγάπη μας...

Το αξιολάτρευτο πρόσωπο που...ο κόσμος να γκρεμίζεται, συνεχίζει να σου υπενθυμίζει ότι...δεν προσέχεις καθόλου τον εαυτό σου...

Πάει για το έκτο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ





Ιερέας και γιατρός στα χέρια για μία εικόνα


Αναστάτωση στο Νοσοκομείο του Ρίο

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο του Ρίου, για την εικόνα της Παναγίας! Ήταν μία φασαρία που αναστάτωσε όλο το χώρο της κλινικής και τους ασθενείς. Και όλα αυτά, επειδή ο ιερέας κρέμασε την εικόνα της Μεγαλόχαρης στον φρεσκοβαμμένο τοίχο!

Το περιστατικό, .........όπως γράφει η εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, κατήγγειλαν συγγενείς ασθενούς, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, και, όπως μας ανέφεραν, έκαναν το σταυρό τους. Το γνωρίζουν, όμως, και πολλοί εργαζόμενοι -κυρίως συνδικαλιστές- του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφού τις τελευταίες ημέρες το επεισόδιο είναι ένα από τα θέματα σχολιασμού στους διαδρόμους του νοσοκομείου! Όλα συνέβησαν όταν ο ιερέας του ιδρύματος μπήκε στο χώρο για να δει κάποιους ασθενείς και παρατήρησε ότι είχαν βάψει το χώρο αλλά είχαν βγάλει την εικόνα της Παναγίας που δέσποζε στο μέσον του τοίχου. Απευθύνθηκε σε πανεπιστημιακό γιατρό που είχε την ευθύνη της εν λόγω ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου και ζήτησε να μάθει πού ήταν η εικόνα.

Η απάντηση, απ' ό,τι ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες συνοδοί ασθενούς, ήταν: «Έβαψα με έξοδά μου τον τοίχο και την βγάλαμε. Αλλά τη φύλαξα και την έχω κάπου εδώ...», δείχνοντας την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν καταχωνιασμένη σε ένα σημείο. Ο ιερέας πήρε την εικόνα και μετά από λίγο την ξανακρέμασε στον τοίχο, σε ένα καινούργιο καρφί. Όμως αυτή του η ενέργεια στάθηκε αφορμή για να αρχίσει η φασαρία με την «εκρηκτική» γιατρό, η οποία εξοργίστηκε επειδή ο παπάς... έβαλε καρφί στον φρεσκοβαμμένο τοίχο! Οι παρατηρήσεις και οι επιπλήξεις της διαδέχονταν η μία την άλλη και όλα αυτά, μπροστά στα αυτιά αρκετών ασθενών και συγγενών τους, αλλά και εργαζομένων του νοσοκομείου...

newsbeast.gr-

Lady Gaga - Judas Το νέο Video clip της lady Gaga.

Η Lady Gaga έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές για τα (μη) θρησκευτικά της αισθήματα και τον τρόπο που τα εκφράζει.

Τη μια ντύνεται καλόγρια στις συναυλίες της, την άλλη κάνει άσεμνες χειρονομίες αναφερόμενη σε θέματα θρησκείας και τώρα γύρισε και video clip βασισμένο εξ ολοκλήρου στη θρησκεία και τη προσβολή της.

Στο νέο της video clip, λοιπόν, με ......

τον τίτλο «Judas», δηλαδή «Ιούδας», εμφανίζεται ντυμένη ως «Μαρία Μαγδαληνή», να είναι ανεβασμένη σε μια μηχανή την οποία οδηγά ο ίδιος ο Ιησούς.

Στο εν λόγω clip το όλο concept είναι ως εξής: H «Μαρία Μαγδαληνή», την οποία υποδύεται η Lady φυσικά, είναι ερωμένη του Ιησού. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Ιούδας, τον οποίο η «Lady Gaga» όχι μόνο δεν προδίδει όταν της το ζητά ο Ιησούς, αλλά παρατά και τον Ιησού για τα μάτια του Ιούδα με τον στίχο του τραγουδιού να λέει χαρακτηριστικά: «ο Ιούδας είναι ο δαίμονας στον οποίο ανήκω».
Αναμφισβήτητα το όλο Story όπως περιλαμβάνεται προκαλεί. Αλλά αυτό έκανε ανέκαθεν η Lady Gaga.

Αμφιλεγόμενο clip! Kάποιοι θα το λατρέψουν, άλλοι θα το μισήσουν χαρακτηρίζοντάς το βλάσφημο.

Η κρίση δική σας..... Πάντως καθαρά σαν Video Clip σκίζει. Έχει καταπληκτικό στήσιμο.



ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA

[Lady Gaga - Verse 1]
When he comes to me, I am ready
I'll wash his feet with my hair if he needs
Forgive him when his tongue lies through his brain
Even after three times, he betrays me

I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

[Chorus]

I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA

[Lady Gaga - Verse 2]
I couldn't love a man so purely
Even prophets forgave his crooked way
I've learned love is like a brick you can
Build a house or sink a dead body

I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

[Chorus]
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

[Bridge]
In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offenced,
Or wear an ear condom next time

I wanna love you,
But something's pulling me away from you
Jesus is my virtue,
And Judas is the demon I cling to
I cling to

[Chorus]
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby
I'm just a Holy Fool, oh baby he's so cruel
But still I'm in love with Judas, baby

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Ohohohoh
I'm in love with Judas, Judas

Judas! Juda-as Judas! Juda-as
Judas! Juda-as Judas! GAGA

Αν το ίδιο πράγμα το δούμε διαφορετικά, υπάρχει δυνατότητα να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

Το θεματάκι το είδαμε στο φιλικό μας blog Kopanaki news και είναι ένα πραγματικά συγκινητικό Video.

Διαβάστε την δημοσίευση του......

΄Ενας τυφλος καθοταν ........

στην ακρη ενος πεζοδρομιου με ενα ταμπελακι στα ποδια του στο οποιο εγραφε

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ – ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ

Μια κυρία περναει, σταματαει και ειδε το καπελο του να εχει λιγα κερματα. Χωρις να τον ρωτησει παιρνει το ταμπελακι και γραφει κατι στην πισω μερια. Το βαζει πισω και φευγει.
Το απογευμα γυρναει η κυρία και βλεπει το καπελο γεματο κερματα και χαρτινα. Ο τυφλος που την αναγνωρισε απο τα βηματα την ρωταει, τι εγραψε στο ταμπελακι.
Του απανταει ” το μηνημα σου με αλλα λογια” χαμογελαει και φευγει.
Ο τυφλος δεν εμαθε ποτε, αλλα στο ταμπελακι εγραφε

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!



ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Μαΐου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.