Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Μεσσηνίας: Εδωσαν στα χαρτιά τον αγώνα στην Πύλο με 3-0

Με μια σκανδαλώδη απόφαση η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Μεσσηνίας μετά από συνεδρίασή της έδωσε τον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στο ΓΕΛ Πύλου και ΓΕΛ Φιλιατρών που έγινε στο ....

Αρνείται να παραιτηθεί η Ελένη Αλειφέρη

Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου την παρούσα χρονική στιγμή, να απευθυνθώ προς όλους και να ενημερώσω υπεύθυνα σχετικά με τα γεγονότα που εσχάτως απασχολούν και προβληματίζουν την κοινή γνώμη υπό το ....

Τέταρτη αλλαγή από τη νέα σεζόν σε Champions League και Europa League!

Tον περασμένο Φεβρουάριο η UEFA ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Champions League για τον κύκλο 2018-21, με κυριότερη την αλλαγή ώρας, αφού πλέον τα παιχνίδια δεν θα διεξάγονται στις 21:45, αλλά στις 19:55 και στις 22:00!

Την Τρίτη, η ......

Καμπάνα για ΠΑΟΚ: -3 φέτος, -2 του χρόνου, 3 αγωνιστικές και 3ετία στον Σαββίδη!

O αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, επέβαλε στον ΠΑΟΚ τιμωρία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με -3 βαθμούς φέτος, -2 για του χρόνου, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων, 3 χρόνια στον Σαββίδη, 3 μήνες στον Μίχελ!

Ο αθλητικός .....

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

ΕΠΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 29.03 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην Πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά ......

Ενημέρωση των μαθητών του Λυκείου Φιλιατρών για Πρώτες βοήθειες.

Ενημέρωση πάνω στις πρώτες βοήθειες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λυκείου Φιλιατρών πραγματοποίησε χθές Τετάρτη 28 Μαρτίου Ομάδα Γιατρών του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων αποτελούμενη από τους διευθυντή του κέντρου υγείας Γαργαλιάνων κ. Τζωρτζίνη Αλέξανδρο και τους γιατρούς Αθανασοπούλου Έλλη και Αβραμόπουλο Παντελεήμων που επισκέφθηκε το Λύκειο Φιλιατρών.

Μαθητές και καθηγητές ......