Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Αποκλειστικό : Συμφωνία Paramount Pictures και OTE TV!

Η μάχη για το κινηματογραφικό περιεχόμενο συνεχίζεται και είναι ιδιαίτερα σκληρή και απρόβλεπτη. Οι δυο συνδρομητικές πλατφόρμες Nova και OTE TV διεκδικούν – η κάθε μια για τους δικούς της καλούς λόγους- την ανανέωση ή τη σύναψη νέων συμφωνιών, ώστε να προσφέρουν στους συνδρομητές τους πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με .......

Τρόμος στην Ζαχάρω: 15χρονος βγήκε από τη θάλασσα με τεράστια πληγή στο λαιμό!

Την ώρα που έκανε αμέριμνος το μπάνιο του στη θάλασσα, ο 15χρονος δέχτηκε επίθεση...

Θύμα δράκαινας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/07) ένας 15χρονος στην παραλία του Νεοχώριου Ζαχάρως...

Σύμφωνα με πληροφορίες....

Κοντά σε συμφωνία Εράνη και Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Με προσεκτικές κινήσεις και με μεγάλη μυστικότητα στις επαφές της διοίκησης με παίκτες της Εράνης όσο και καινούριους συνεχίζεται το χτίσιμο της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος της Α Τοπικής.

Και μπορεί οι .....

ΟΓΑ: Στις 20/7 η καταβολή 1ης και 2ης δόσης οικογενειακών επιδομάτων

Έως στις 20/7/2016 θα καταβληθεί το υπόλοιπο της 1ης δόσης καθώς και ολόκληρη η 2η δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

Επισημαίνεται ότι για την καταβολή της 2ης δόσης θα πρέπει οι δικαιούχοι γονείς οι οποίοι έλαβαν προκαταβολή στις 22/4 να υποβάλλουν φορολογική δήλωση και ακολούθως αίτηση Α21.

Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους γονείς που δεν έλαβαν χρήματα κατά την πληρωμή της 1ης δόσης.

Από την πλευρά του ΟΓΑ τονίστηκε ότι σε περίπτωση που υποβληθούν έγκαιρα οι αιτήσεις Α21 -ελεγχθούν- δεν προκύψουν κατά τον έλεγχο τους κολλήματα, τότε και μόνο θα προχωρήσει ο Οργανισμός στην πληρωμή των δικαιούχων προς το τέλος Ιουλίου 2016. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στο goneis ότι με την καταβολή χρημάτων της 2ης δόσης θα εξοφληθούν και όλοι όσοι δικαιούχοι έλαβαν το ήμισυ της 1ης στις 22/4.

Εράνη Φιλιατρών: Δοκιμές ποδοσφαιριστών από Φρούσο και Λυμπερόπουλο

Από την Τετάρτη 20 έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα διεξάγονται δοκιμές ποδοσφαιριστών στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών από του προπονητές Νίκο Φρούσο και Κώστα Λυμπερόπουλο.

Πληροφορίες για τις .......