Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ισόβια για τα πλαστά αγροτικά τιμολόγια

Σε ισόβια δεσμά καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας τους 3 από τους 5 κατηγορούμενους για την υπόθεση διακίνησης εικονικών αγροτικών τιμολογίων 8,5 εκατ. ευρώ και μεγάλης φοροδιαφυγής, με επίκεντρο την Τριφυλία.

Ο Φιλιατρινός με ......

Φιλιατρά: Το σημερινό διανυκτερεύον βενζινάδικο. [ 17/10/2013 ]


Σήμερα 17 Οκτωβρίου το Διανυκτερεύον βενζινάδικο της πόλης μας (από 21:00 έως 23:00 σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου) είναι:

Ο κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ (SILK OIL)
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Το Φιλιατρά News δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μη τήρηση του ωραρίου

Δήμος Τριφυλίας: Απάντηση Μερκούρη στις καταγγελίες Κουκούμη

Απαντώντας στην από 10-10-2013 αναφορά σας, σας γνωρίζουμε ότι χαρήκαμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σας για τα σχολικά κτίρια. Ταυτόχρονα, ωστόσο, λυπηθήκαμε διότι οι αιτιάσεις φρονούμε πως αφορούν σε επουσιώδη ζητήματα και ενέχουν μάλλον σκοπιμότητες.

Στα σχολικά κτίρια έχουν .....

Το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Έκπτωση έως 70% στα τιμολόγια του ηλεκτρικού για τους φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο (προνοιακές υποδομές στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικά συσσίτια κλπ.) θεσπίζεται με το νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που ψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο υπουργός ......

Συνελλήφθη 20χρονος με κάνναβη στην Καλαμάτα

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (16.10.2013) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί ......

Αντε επιτέλους να τελειώνει το σήριαλ με την ακυρωμένη συναυλία Μάλαμα



Ατελείωτο φαίνεται να είναι το σήριαλ με την επιτροφή χρημάτων για τα εισητήρια που προμηθεύτηκαν οι πολίτες για την ακυρωθείσα συναυλία Μάλαμα στην Καλαμάτα.
Πρίν λίγες μέρες η διοργανώτρια εταιρία είχε ανακοινώσει ότι άνθρωπός της θα ήταν σε γνωστό ξενοδοχεία της Καλαμάτας προκειμένου να εξαργυρώσει τα εισιτήρια από την συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που τελικώς ακυρώθηκε με τις γνωστές φθηνές δικαιολογίες.
Ο άνθρωπος τους όμως δεν φάνηκε ΠΟΤΕ στο ξενοδοχείο και ο κόσμος που πήγε να εξαργυρώσει το εισητήριο του εκτός της ταλαιπωρίας δέχτηκε και τον εμπαιγμό.

Στο σήριαλ σήμερα προστίθεται νέα ανακοίνωση από την διοργανώτρια .......

Αφίσα ΠΟΕ - ΟΤΑ: Για τη φουκαριάρα μαμά Στουρνάρα

Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών εκδήλωση συμπαράστασης στην οικογένεια του υπουργού κ.Γιάννη Στουρνάρα που όπως είχε δηλώσει στον Ν. Χατζηνικολάου τόσο η μητέρα του όσο και η πεθερά του τα βγάζουν δύσκολα πέρα με τη μικρή τους σύνταξη.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζαρζαβατικά και άλλα προϊόντα......

Αποσύρθηκε και επανέρχεται με αλλαγές ο αντι-Καλλικράτης

Στην (σιωπηρή) απόσυρση του νομοσχεδίου με το οποίο επιχειρεί μεταξύ άλλων να αλλάξει το χάρτη του Καλλικράτη έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες .......

Ρίο: Νεαρός άνδρας έπεσε από τη γέφυρα

Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα όπου ο συντάκτης του ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει.Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στη Γέφυρα από τον ίδιο ή κάποιο άλλο άτομο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή......

ΕΡΤ: «Αναλαμβάνουμε την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.»

Με μία «ξεκάθαρη» ανακοίνωση, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ διακηρύσσουν την πρόθεσή τους να καλύψουν την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς, όπως σημειώνουν «η ΔουΤου αδυνατεί να ανταποκριθεί».

Παράλληλα, ........

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Συζήτηση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως ορίζει το ΦΕΚ της 8ης Αυγούστου που αυτήν τη στιγμή είναι σε διαβούλευση, έγινε χθες στην αίθουσα «Παναγιώτης Φωτέας» στο Διοικητήριο, κατόπιν πρόσκλησης του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Παναγιώτη, Αλευρά, σε εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου του νομού.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε από την αρχή την πρόθεσή του να βρεθεί η χρυσή τομή στις επτά Κυριακές που.....

Βασίλης Κολοβός: Το έργο Αντικατοπτρίζει την σημερινή πραγματικότητα [ Video - Συνέντευξη ]

Για το θεατρικό έργο "Το φως που πάντα καίει" του Κώστα Βάρναλη που θα παιχτεί την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών ο Πυρσός, μίλησε χθες το απόγευμα αποκλειστικά στο Φιλιατρά News ο σκηνοθέτης της παράστασης Βασίλης Κολοβός που στο συγκεκριμένο έργο έχει κάνει και την διασκευή και επεξεργασία του.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο κ. Κολοβός είπε ότι.......

Φιλιατρά: Η παράσταση "ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ "ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΕΙ" στο Φουρναράκειο 18 και 19 Οκτωβρίου [ VIDEO ]

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


Στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Οκτωβρίου η παράσταση του Κώστα Βάρναλη "ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ 'ΠΑΝΤΑ' ΚΑΙΕΙ" σε διασκευή, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού.
Και οι δυο παραστάσεις θα γίνουν στις 9 το βράδυ.

Αμέσως μετά τα Φιλιατρά, η παράσταση θα παιχτεί και στην .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Οκτωβρίου 2013