Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Πρόταση από τον Αλκη Ξύγκα για το θέμα της Εθνικής Φιλιατρών

Προτίθεμαι μέσα στο επόμενο δίμηνο να κλείσω κάθε λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα.

Να παραδώσω και να ακυρώσω τις πιστωτικές και χρεωστικές μου κάρτες και να κλείσω τους λογαριασμούς μισθοδοσίας.

Να αλλάξω χρηματιστηριακή και να μεταφέρω το χαρτοφυλάκιό μου.

Το μαγαζί αυτό έκλεισε για .....

Ολοκληρώνεται ο κατάλογος επαγγελματιών στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, στην προσπάθεια καταχώρησης & εγγραφής όλων των εμπορικών επιχειρήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ( https://esfiliatron.gr/index.php/directory/catalog ), συλλέγει πληροφορίες από όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η καταχώρηση στην ......

Εκσυγχρονίζεται η Digea

Η Digea εκσυγχρονίζεται εν όψει της δεύτερης ψηφιακής μετάβασης στην τηλεόραση. Ο ιδιώτης πάροχος δικτύου προχωρά σταδιακά στην αντικατάσταση των ψηφιακών πομπών στα κύρια κέντρα εκπομπής με πομπούς DVB-T2.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στις ψηφιακές συχνότητες που διαθέτει η εταιρεία θα μπορούν να χωρούν πλέον περισσότερα ψηφιακά σήματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως από το τέλος Ιανουαρίου απελευθερώνεται και η τέταρτη ψηφιακή συχνότητα που διαθέτει η Digea, την οποία νοίκιαζε από το 2014 στην ΕΡΤ.

Η Digea έχει προχωρήσει ήδη σε παράλληλη εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων των πελατών της, ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, σε υψηλή ευκρίνεια. Να σημειώσουμε επίσης πως και η ΕΡΤ έχει τη δυνατότητα ψηφιακής εκπομπής σε DVB-T2, οπότε όταν θα δοθεί το επιπλέον τηλεοπτικό φάσμα των 700 MHz (συχνότητες 51 ως 60 στα UHF) στις τηλεπικοινωνίες και οι δύο πάροχοι δικτύου θα είναι έτοιμοι να χωρέσουν σε λιγότερη χωρητικότητα όλα τα τηλεοπτικά τους κανάλια.

Ανακινωση Εμπορικών Συλλογων Φιλιατρών - Κυπαρισσίας - Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων


'
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις φορέων και συλλόγων για την αιδνισιαστική εκ νεου υποβαθμιση της Εθνικης Τράπεζας Φιλιατρών με εμίωση των ημερών λειτουργίας του Γραφείου Συναλλαγών.
Αυτη την φορά η αντίδραση ηριε από τους Εμπρικους Συλλόγους Φιλιατρών Κυπαρισσίας και του Εμπορικου και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργλιανων οπου μες ανακοίνωση τους ζητούν η Τραπεζα να επανεξετάσει την στάση της με την υποβάθμιση του καταστήματος Φιλιατρών. Σε διαφορετική περίπτωση απειλούν με πάγωμα των λογαριασμών τους και επιστροφή των μηχανημάτων POS της τράπεζας απο ολη την Τριφυλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας συγκάλεσε την Τακτική Γενική Συνέλευση του και διενήργησε τις ανά διετία αρχαιρεσίες του στις 12-12-2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία με τη συμμετοχή των μελών του (μονίμων και αναπληρωτών).

Κατόπιν τούτων, στις 08-01-2019 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναδείχθηκε από τις εκλογές, συγκροτήθηκε σε Σώμα με την παρακάτω σύνθεση: